Mamici si burtici din Baia Mare(29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor... si Sarbatori frumoasa in continuare...

ariana...incep cu tine ca tu ai fost cea mai harnicuta si n-ai lasat balta forumul, ca mine... multi pupici arianei, vulpita familiei, bineinteles ca-i o scumpica, nu doar tu o vezi asa...

flavia... pai ce i-a mai crescut parul lui stefi, super tare draguta... si sa stii ca unul dintre Mosii care ne-a vizitat anul asta i-a adus si lui Marc un cort cu bile, ca al vostru... plus inca multe alte chestii, nici nu ne asteptam la atatea, in albumul nostru sunt poze, daca vreti...
a...si vad ca ati intalnit-o si pe carla odata...doua printesici in roz...

lui Marc i-a placut zapada, l-am dus intr-o zi in parcul mare si l-am pus in zapada mare, proaspata ninsa... la inceput putin timid dar pe urma n-a mai vrut sa plece, isi croia carare si era tare fericit...zapada ii ajungea la genunchi... si avea obrajii si nasucul rosu, dragutul...avem si de acolo ceva poze...

sper ca ati avut, toti, un Craciun minunat, ca v-ati simtit bine si ca copiii au fost fericiti cu cadourile primite...

adriana... tare sunt curioasa ce creste acolo, in burtica ta, un baietel sau o fetita... oricum, sarcina super usoara sa ai... sa stii ca ne plac tare mult luminile din parcul din centru din satu mare, e foarte frumos... acolo am fost de craciun...

melly... sa aveti distractie placuta de Revelion si sa ne pui poze...amelia merge cu voi?

noi va pupam cu drag si va spunem ca ne e dor de voi...de toate...va dorim sa aveti un an mai bun, plin de bucurii si de impliniri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani mamici, pitici si burtici!
Sa va gaseasca anul 2010 sanatosi si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

la multi ani! Noul An sa va aduca numai bucurii!

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

La multi ani mamici, burtici si pitici, bine v-am regasit in 2010. Sa aveti parte de un an frumos si linistit

Ioana & Moniq, bine ati venit, va doresc sarcina usoara

Adriana burtica. Si pe Estera, bineinteles

Noi am stat acasa anul acesta, a fost tare frumos si ... linistit, exact asa cum ne doream. Carla a dormit, n-a fost chip sa o tinem treaza asa ca am lasat-o sa se odihneasca, nici macar n-a clipit cand au puscat artificiile . Asa ca am fost doar noi 2 si o sticla de sampanie

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

la multi ani cu sanatate, sa ne fie puiutii sanatosi!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!, ce mai faceti?..aceleasi tacute ca anul trecut?..

noi am intrat de saptamana asta in rutina obisnuita,..la servici si Ari la gradinita si am inceput sala in sfarsit, cred ca de cateva luni ma tot duc dar abia acum am ajuns,..mai bine mai tarziu decat niciodata.

Adriana cum te simti?..

pe toti si toate..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna seara fetelor,

va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...

Sa nu-i lasam steluta sa cada!

Are nevoie de doar 3000 de euro!!!

Mai multe detalii la semnatura mea, multumesc mult!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna fetelor.
Ce dor mi-a fost de voi. In sfarsit avem si noi net. Asa ca de acum in colo ne putem "auzi". Am sa citesc putin din urma.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

AdrianaSM, felicitari pt. burtica. Sa ai sarcina usoara.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Din pacate eu am o veste foarte proasta...sarcina mea s-a orpit din evolutie....simt un mare gol, ca am pierdut ceva foarte pretios...nu am cuvinte sa exprim durerea din sufletul meu...Estera e singura care imi da putere...ma uit la ea si vad ce mare bucurie si binecuvantare e sa ai un copilas...

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput