Mamici si burtici din Baia Mare(29)
Raspunsuri - Pagina 14
clauco spune:
Mihaelutza, incerca cu glicerina cu anestezic. Se gaseste in farmacii. La unii bebelusi a avut efect mai bun decat Calgel sau alte geluri.
Ioana,felicitari pentru fetita si sa ai sarcina usoara in continuare.
Am iesit si cu saniuta. Distractie maxima. Nu i-am mai putut aduce in casa.
Va pup pe toate.
Ilinca_M. spune:
Mihaela, eu nu am mai scos-o pe Sophia de vreo 10 zile
. Eu urasc frigul si n-am vrut s-o expun, stiu ca ar trebui, ca trebuie caliti blabla, cunosc teoria dar imi vine greu s-o pun in practica 
Dar e voie glicerina cu anestezic la bebelusi?...Eu ma mai faceam cand imi "crapa" limba, dar nu e prea placuta senzatia...
Din fericire la Sophiphi au iesit fara chinuri si dureri; acum are 4 jos (i-ai iesit si incisivii laterali, eu asteptam sa-i iasacei centrali sus, dar m-a fentat:)) si azi am vazut un muguras alb sus, dar tot lateral!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
ariana2005 spune:
Adriana, sa dea Dumnezeu sa nu mai treci prin asa ceva..sa ai o sarcina frumoasa lipsita de greturi si varsaturi..
ioana & moniq, sa aveti sarcini usoare..va asteptam cu mai multe detalii despre voi si despre burtica bineinteles..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
am uitat sa va spun..de 2 ore m-am intors din baia-mare..am stat numai 20 de ore, dar si numai pentru atat am mers,..a fost super, mi-a fost foarte dor..
ariana2005 spune:
SARBATORI FRUMOASE!Sa aveti parte numai de bucurii si cadouri multe, iar Noul an sa va aduca tot ce va doriti!

Lala86 spune:
Dragi burtici si mamici din Baia Mare,
va urez
SARBATORI FERICITE tuturor!!!

minune mica in burtica
Laura
10+
clauco spune:
Fetelor, m-am rupt un pic de la treaba sa va urez CRACIUN FERICIT alturi de sotiorii si copilasii vostri!
dflavia spune:
ho ho ho, si noi va uram SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi si sarbatorile sa va umple sufletele de fericire si bunastare ca iarna nu mai e din pacate.
pupici la toata lumea 

melly23 spune:
hello si de la noi si scuzati absenta dar e cam agitatie pe aici si probabilitatea de a sta la calculator in zilele astea sunt slabute, sot pe acasa, familie in vizita amelia foarte maraita si ....
noi am cam terminat cu Craciunul, cu vizitele, mos darnic, urata vremea de afara si asa mai departe! la zapada nu am avut nici o reactie la sanius nu am avut ocazia sa iesim!
in continuare asteptam revelionul
pe care il vom petrece la Restaurant Rustic in Baia Sprie cu frati, sora si consortii
piti va ramane cu bunica ei
mie cam tarsala sa o las chiar de anul nou dar si mami mai trebe sa respire mai ales ca deja incepu sa fie mamoasa
in incheiere va pupam pe toate, le dorim bun venit noilor mamici sau viitoare mamici si le dorim bafta in continuare! sa aveti parte de Sarbatori Fericite in continuare! poze gasiti la semnatura!

Amelia primul anisor 

amellyashop...kids