Mamici si burtici din Baia Mare(29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

ariana hai ca raspund eu :)

Prima reactie la zapada-->nu a interesat-o. In prima zi cand a nins am mers la vaccin si acolo a plans atat de mult si nu am putut sa o calmam deloc pana cand am iesit afara. A ignorat total zapada iar azi cand am iesit cu ea putin nu a parut prea interesata.

Felicitari pentru fetita. Cred ca ai avut mari emotii. De-abia astept sa aiba si Sofia prima serbare.
Ce utile mi se pare desenele cu Stefania si Sportacus. E o idee buna sa-i incurajeze pe copii sa manance mai multe legume si fructe.

Noi inca nu i-am cumparat nimic de Mos Craciun dar mai sunt cateva zile pana atunci. Oricum inca e micuta sa constientizeze ce e cu Mosul asta.
Noi nu prea avem noutati in afara de cateva poze. ziua de nastere si inca cateva poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

va zicem si noi ca am intampinat iarna asa cum se cuvine

Ariana ce vulpita mare ai ... sa-ti traiasca si la cat mai multe serbari si tot asa de cumintica si frumoasa sa fie sa te bucuri de ea

mihor, Sofia e o scumpa, lasa ca are vreme sa se bucure de zapada de acuma incolo in fiecare iarna, manuta vaccinata, of ce a mai chinuit-o, sa-i treaca repede repede buba

lui Stefi i-a placut mult cum ninge "pic pic" cu cum arunca mami cu bulgari "poc poc" si bineinteles ea cauta locurile cu apa unde poate face "tup tup" sa sara apa cat colo....una peste alta am stat o jumate de ora afara in care eu am inghetat si la ea s-a lasat cu urlete ca nu vrea in casa , cateva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Ariana, multumim pentru strigare..suntem cam lenese in ultima perioada :( felicitari pentru serbarea printesei!la cat mai multe astfel de evenimente placute!

mihor, ai o fetita superba!si eleganta! foarte reusite pozele..ati avut o petrecere pe cinste!

flavia, ce scumpa e Stefi! si ce mare!ma omoara cu ochii aia caprui!

Noi suntem bine, miercuri am fost la Sasaran la primul control, totul este in regula, un singur bebe (aveam eu asa un feeling sa nu fie 2 )Estera a fost foarte incantata de intalnirea cu dr.care a adus-o pe lume, i-a zambit tot timpul chiar i-a dat sa bea din canuta ei :))

Nici Estera nu a fost foarte impresionata de zapada...se uita, imi tot arata cu degetul, dar cand i-am pus pe fata si nasuc putina zapada nu i-a placut.

o zi frumoasa sa aveti...

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Da, intr-adevar nu prea mai e activitate pe aici, din pacate.

Arianamerci ca ne-ai mai trezit.

Adriana felicitari pentru sarcina!

Am iesit si eu cu copiii ieri la zapada. Bogdi, super incantat, Madalina n-a vrut sa puna mana pe zapada. Si cum zici tu Flavia, numai la apa si baltoace tragea. Singura chestie care i-a placut au fost fulgii care cadeau. Am tinut-o in brate cu fata in sus si a fost foarte incantata cum cadeau din cer. Dar asta pana i-a ajuns vreo 2 pe fata si nu i-a convenit la printesa. Sa vedem cu saniuta cum va fi.

Voi faceti bradut? Sunt asa de curioasa cum va reactiona. Bineinteles ca il voi pune unde nu are acces. I-am pus la Bogdi in camera niste ornamente iar Mada atata se mai minuna...Oaaaaaaa, wow....Si de cate ori intra in camera ...wow...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

multumesc fetelor, sunteti dragute ca nu m-ati lasat singura..super domnisoarele, nu-mi vine sa cred ce mari au crescut si ce frumoase sunt,..surioara, fratior, pe cand?..haideti..gheata s-a spart,cine urmeaza???

Adriana, vroiai sa fie 2? sau asa te-ai gandit tu ca ar putea fi 2? si stai linistita nu intotdeauna se vad amandoi la primul control...si nu mi-ai spus, au aparut ceva simptome?

si la restul fetelor...WAKE UP!!!

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebesasha spune:

buna tuturor mamicilor din baia mare! ma numesc ioana si sunt si eu o viitoare mamica de martie-aprilie 2010.sunt la primul copil si pana acum ni s-a spus ca va fi fetita! va pup pe toate si va doresc toate cele bune!

ioana24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebesasha

buna tuturor mamicilor din baia mare! ma numesc ioana si sunt si eu o viitoare mamica de martie-aprilie 2010.sunt la primul copil si pana acum ni s-a spus ca va fi fetita! va pup pe toate si va doresc toate cele bune!

ioana24

Super, eu sunt mamica de martie-aprilie 2009, ma bucur ca-ti predau stafeta!! Te rog ai grija cu racelile in perioada asta, eu exact anul trecut de Craciun am tras o raceala groaznica...iar zilele astea vestile pe care le-am citit in ziarul local m-au intors pe dos
Salutari la toate fetele, sunt in fuga acum, revin!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Ariana, nu vroiam neaparat sa fie 2, dar nici daca erau nu ma suparam prea tare...de fapt sotul si-a dorit prima data gemeni si si-a dorit si acum...si m-a gandit ca poate i se implineste dorinta simptomele nu au aaparut inca, din fericire, oricum mai am timp, cu Estera de la 6 sapt au inceput vomele si la 10 eram internata pentru deshitratare si pt ca pierdusem deja 7 kg...pana la 14 sapt am dus-o tot intr-o voma si mai mult de o luna m-au hranit numai perfuziile, nu puteam tine nimic in mine...sper din tot sufletul ca de data asta sa fie altfel.

bebesasha, bine ai venit, sarcina usoara in continuare si o fetita santoasa! la ce dr.umbli?

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

Salutare tuturor.Ati iesit la saniuta?Noi am fost azi putin,la Andreea i-a placut tare mult,desi e prea mica sa stie ea de zapada.Era asa curioasa,tot se uita in sus de unde cad fulgusorii.
Adriana,felicitari pentru bebe(scuze de intarziere,dar mai bine mai tarziu...),cum stati cu zapada,ii place la Estera?
Ilinca,pe cand ne vedem la saniuta?
Va pupam si...distractie placuta la saniuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

Am uitat sa va intreb ceva.
Fetelor voi ati dat ceva bebeilor cand li s-au umflat gingiutele.La noi trebuie sa ne iasa primul dintisor si ne doare asa tare.Dr mea a zis sa nu o dau cu nik pt ca ii poate afecta dintisorii
Ma ajuta si pe mine cineva?Mi-e asa de mila cand o vad cum se chinuie,plange si e asa de agitata.
la toata lumea.

Mergi la inceput