Mamici si burtici din Baia Mare(29)
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, SOFIA!!
FELICITARI, ADRIANA!! Ce veste tare, sa ne tii la curent cu evolutia, ca parca si mie mi-e dor de trairile alea![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
AdrianaSM spune:
multumesc fetelor...
noi suntem tare fericiti de venire acestui bebe...ne-am gandit ca 2 ani diferenta intre copii ar fi perfect, si iata ca ni s-a implinit dorinta...
Nikolleetta, eu nu am nici o carticica cu mancaruri pentru copii, dar pot sa iti spun cam ce mananca Estera:
6-7 200-250 ml lapte
9-10 2 fructe cu branza/cereale(de oameni mari, de care mananc si eu, de la sanovita) cu lapte
13-14 legme cu carnita/ou (supe d elugume cu carnita/supa de pui cu taietei+morcovi si carnita de pe pulpe,felul doi ii dau mai rar ca nu prea ii plac)
17-18 un iaurt cu un biscuite sau un fruct
20-21 cereale de bebelusi/ mamaliguta cu lapte/gris cu lapte
intre mese mai rontaie un biscuit sau grisine, dar destul de rar.eu ma declar multumita cu cat manaca, oricum nu o fortez, cand da semne ca nu mai vrea, gata o pun jos din scaun.
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008) si
4+
mihor spune:
Cu mare intarziere spun si eu la multi ani lui Rares de . Sa traiesti fericit si sa iti bucuri parintii multi ani de acum inainte.

Felicitari Adriana pentru al doilea bebe. Sa ai o sarcina usoara.

Va multumim pentru urari si va pupam si noi acum ca de la egal la egal. Am trecut pragul de 1 an
melly23 spune:
in primul rand 

SOFIA 

si sa cresti mare si sa asculti de mami si de tati ca ai numai de castigat!!! si multumim de party....superbbbb chiar daca am fost somnirici si maraici tot ne-am simtit bine 

iar apoi FELICITARI ADRIANA!!! YUHUUU BRAVOOOO!!! SA AVETI NUMAI SANATATE SI SA NE TII LA CURENT CU EVOLUTIA VOASTRA!!!
va pup pe toate si asteptam pozicile!!!

Amelia primul anisor 

amellyashop...kids

Malinka spune:
Buna seara
Hai sa mai zicem si noi vreo doua cuvinte ca ne-am cam luat nasul la purtare...
In primul rand, felicitari Adriana, sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara, sa-i faci Esterei un fratior sau o surioara sanatoasa...voi ce va doriti?
Inca o data, LA MULTI ANI, Sofia, mezina grupului...multumim frumos pentru petrecere, ne place tare mult cand sunt piticii impreuna...
La multi ani si pentru Rares...
Noi suntem sanatosi acum, Marc nu mai are nici rosu in gat, nici nasucul nu-i mai curge, ii dau doar putin fier si putin calciu...in rest, la fel ca intodeauna, mare nazdravan...ma enervez mult cu el, mai ales ca stau prost cu timpul acum si-s cam obosita si n-am rabdare dar totodata ma si bucur de toate gesturile lui...ma pierd uneori uitandu-ma la el cum se joaca singurel, cum isi gaseste ocupatie...
Ma sperie viteza cu care trece timpul si simt ca n-am timp destul pentru toate...dar, oricum n-am ce face, asta e...
Va doresc o luna decembrie plina de cadouri, cu sau fara ocazie speciala, va doresc sa va bucurati de momentele petrecute cu cei dragi...si, desigur, sanatate, multa, multa...
Va pupam pe toti cu drag si va dorim numai bine...
anca81 spune:
Salutari si de la noi 
Mihor, inca o data
Sofiei si multumim pentru petrecere, a fost super totul 
Adriana, felicitari
, sarcina usoara si multa sanatate!!!
Malinka, ma bucur ca sunteti bine, acum ne-a luat pe noi raceala, intai pe mine iar acum pe Carla. Are nasul infundat si muuuuuuulti muci, in rest e bine - adica nu are febra si nu tuseste. Sper sa-i treaca la fel de repede precum a inceput si fara complicatii.
tuturor.
Anca &
Carla (13.08.2008)
ariana2005 spune:
de 6 zile nimic??????????
ce se-ntampla fetelor?..hai spuneti-ne care a fost prima reactie a copiilor la zapada..doar cred ca o vad pentru prima data nu?..sau anul trecut erau prea mici sa-si dea seama..
Adriana, ceva simptome?..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
am uitat sa va spun..noi am incheiat cu bine primul semestru din grupa mijlocie,..cu o serbare de Craciun superba, una in limba romana si una in engleza, cu multe aplauze si multe, multe cadouri de la Mosu,..Ariana a fost o vulpita in sceneta, a fost o scumpa,..sau poate asa o vad eu,.. dar fiecare mama isi vede puiul la fel, nu?
ce ati cumparat de Mosu, pentru copii?..pentru noi a fost o goana nebuna prin toate magazinele stiute de noi pentru copii, pur si simplu nu ne-am putut hotari,..pe langa hainute si dulciuri i-am luat bebelusul Alice la doctor, care plange cand i se face injectie, i se rosesc obrajii cand i se ia temperatura, tuseste, chicoteste cand o iei in brate si ii poti asculta bataile inimii cu stetoscopul, noua ni s-a parut destul de draguta (sa nu mai spun ca pe langa asta mai are inca vreo 20 de papusi cu diferite functii)..si i-a mai luat pe Stefania, pe care o indrageste foarte tare, si pe Sportacus, eroul care ne-a facut sa mancam marul cu coaja, dupa spusele lui marul este o vitamina Sport.
haideti ca eu am vb destul, va astept si pe voi sa ne impartasiti din retetele voastre traditionale de sarbatori, cumparaturi, pregatiri intense, brad si cadouri bineinteles..
ariana2005 spune:
helooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
ariana2005 spune:
mai fetelor, chiar asa sunteti de harnicute ca nu mai aveti timp de noi?..mai lasati putin treaba la o parte si mai spuneti ceva..
pe toate