Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MONI FELICITARI!!!!! Ce ma bucur, se inmultesc gravidutele noastre...fetelor nu ma trageti si pe mine dupa voi?
Eu is tare necajita Clara nu papa de 2 zile dar deloc ...de la 700 ml lapte pe noapte acum bea doar 120 plus a ziua nu pune gura pe mancare, asa ce ma deprima...singura banuiala e "maselele" ca sa zic asa...febra nu, scaun moale doar unul, apoi iar tari...nici nu mai stiu ce sa-i dau sau sa-i facEa e matzaita si agitata...
FLO,SURSU,CAPRI sanatate la puisori!!!
MADA si voua putere sa iasa odata dintii astia
Ma duc sa bucataresc...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Moni felicitari pentru sarcina!!!!Un bebe sanatos si sarcina usoara!!!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni FELICITARI!!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

moni SARCINA USOARA!
flo eu i-am dat numai hydrasec Ralucai cand a avut diaree,smecta nu am incercat.Sanatate multa puiului tau.
turturica ce ma bucur ca ai scris.Eu vreau vreo 4-5 kg sa dau jos dar tare greu ma abtin de la mancare...
Caprioara mersi de comentariile la poze.Tin pumnii sa se rezolve favorabil cu inotul.
Anna,Kimmy sa va faceti bine repede!

Eu incerc sa adorm maimuta dar cred ca n-am nici o sansa la cat e de energica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

moni, ce veste minunata!!!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos, cuminte, destept si frumos Planuit sau accident?
boti, eu sint contra curentului si-ti recomand gradinita. Copiii au nevoie de copii, altfel se dezvolta. De ce nu incerci ceva de genul 2-3 zile pe saptamina la gradinita, restul cu mamaie, iar week-endurile cu tine? In felul asta impaci si capra si varza.
Am impresia ca, cu cit amini mai mult mersul in colectivitate, cu atit mai greu le e copiilor, si din punct de vedere al acomodarii, si din punct de vedere al bolilor.
capri, bafta cu inotul, sper sa se rezolve.
flo, sper sa va treaca burtica. Eu nu stiu ce sa zic nici in cazul tau, nici in al lui moni, ca Mara a avut rar de tot pb cu stomacul si eu nu i-am dat nimic, cel mult o banana.
tecky, as vrea si eu sa dau vreo 4-5 kg jos, dar n=am sperante asa mari. Macar vreo 3 daca dau si tot sint multumita. Ai dreptate cu mincatul, si mi-e mie tare greu sa renunt, mai ales la dulciuri. Acuma ma delectez cu must si ma amagesc ca nu ingrasa
Dar macar am fost azi la sala, am alergat pe banda 40 de minute si dup-aia am facut 150 de abdomene. Eram leoarca.
E misto la sala ca poti merge cu copiii, au loc de joaca special pentru copii, 2 tanti care se ocupa de liota de copii si in felul asta impac si capra, si varza.
Nu stau niciodata prea mult ca mi-e teama sa nu cumva sa se plictiseasca Mara, insa de fiecare data cind merg sa o iau se joaca linistita pe acolo.
Hai ca mai viu, azi am chef de vorba.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAMY Hmm.. scorpion.... pregatiti-va
IRISS - de-aia nu te mai vad prin parc... La treaba cu aaa si iiii... si noi la fel. Hamaim si maraim, dar nu vorbim si pace.
De gradi, eu te-as sfatui sa pui pe lista Coccinelle, Arlequin (atentie, Arlequin, nu Arlechino) si Kids Club. Mi s-au parut cele mai faine in zona asta... in ordinea enumerarii. Daca vrei la stat, e dragut la cea noua de la Masina de Paine. Dar bezmeticaraie, ca la stat...

ANA - nu dom'ne, sunt incaltarile Erikai, m-am luat si io dupa Pica Am pozat nr 20, adica ce poarta acum si ce va purta iarna asta.
Nu am vandut niciodata haine sau incaltari, dar m-am straduit sa gasesc persoane care sa aiba nevoie si sa le primeasca cu drag. In general am reusit...

Ieri am sortat incaltarile Elizei... Am pastrat ce nu a purtat decat foarte putin. Ce a tavali, am aruncat. Avem 41 de perechi de incaltari de la nr 23 la nr 29

IRLANDEZO - vezi la lectii, sa fii odihnita

SURSU - da' ce de-a griji mai aveti... Nu ma pricep la hepatite...

TURTU - bravo mama! Ai dreptate cu fusta si tocu'!
Cu cresa... la noi, din pacate, discutiile pline de "frici" sunt legate de sistemul asta idiot, ca daca ar fi lucrurile ca in tari civilizate, cred ca nu ar avea mamele atatea emotii sa lase copiii acolo... Ufff...
Sper sa ne luam zborul in aprilie, sa mai treaca nitel zapezile si... sa mai stau pe banii statului Adica sa stau degeaba pe banii statului Ca acolo, dupa ce ajungem, gata cu statul...

CAPRI - mda, naspa situatia cu bazinul. Din cauza asta am tot stat in cumpana sa scot 3 bulioane juma' pe luna pentru bazin privat, sau daca nu, sa stau acasa. Decidem saptamana viitoare, dupa ce discutam de lectiile de pian. Daca nu, stau acasa. La Floreasca nu merg nene sa ma piste ochii dupa 5 minute de la tona de clor de acolo, si sa mai inghit si imbecilitati comuniste de la un prof fara chef...
Cu cresa - vad ca la cele de pe langa noi, de cele private zic, anul asta a mai scazut taxa fata de anul trecut, dar nu stiu de transport inclus. Eu zic sa vezi cat mai multe. 15 milioane e cam multut as zice. Asa, dai 16 si o duci la Menssana langa care Cami nu prea sta drept sa zic...
Personal recomand a se evita transportul cu mijloacele gradinitei daca are copilul sub 4 ani as zice... N-are nimei scaunele si nici centuri nu pun Menssana e tot in sect 1, e chiar destul de indemanos fata de jobul tau...

MONI Bai ma dati pe spate!! FE-LI-CI-TARI!!

BOTI - eu am preferat de departe gradinita, de departe zic, preferand-o oricarei bone, ba chiar si bunicii.
Nu va mai pove' ce istorii am cu maica-mea, ca va dau cuvantul meu, o zi e suficienta, o zi cu ai mei, si lupt cu Eliza 2 saptamani si mai bine Acum, a ta e inca mica. Dupa ce o sa ai episoade din ce in ce mai dese, cam cum a fost ala cu pampi gasit, s-ar putea sa te juri pe cravata de pionier ca vrei gradi...
Pe de alta parte, relatia pe care o aveti voi acum cu "mamaia" numarul 2, e buna de fructificat. Ca e mica fata. Cand o sa incepeti educatia aia mai de copil mare, va doresc sa va concorde opiniile!
Daca as fi avut si gradi la serviciu, nici nu stateam pe ganduri. dar si fara gradi la serviciu, si tot scoteam juma' de salar pe luna pentru gradi si basta.
Totusi, e drept, nu am avut varianta cu bunicii aproape, si a fost bine, ca poate as fi ales sa nu scot juma' de salar ca sa platesc gradinita luna de luna...
Asa ca subscriu la parerea lu' Turtu!

Gata fug, sunt o lenesa cumplita. Pana scriu eu, se trezesc astea si s-a terminat... N-am timp sa bolduiesc si sa coloresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sa o felicit pe Moni si aici( chiar daca am felicitat-o si la odisee)...

Moni, inca o data iti doresc sarcina usoara, fara greturi si alte probleme si un bebe sanatos si frumos precum Luca!!

Cristina, 6+ si mamica de Mihaital

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am arsuri la stomac ..nu le mai suport
..si vad ca din ce in ce mai des...

...sper ca la anu' sa zic si eu ca mai am de dat jos doar 2 - 3 kg...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu am arsuri la stomac ..nu le mai suport
..si vad ca din ce in ce mai des...

...sper ca la anu' sa zic si eu ca mai am de dat jos doar 2 - 3 kg...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Camy, hai ca mai ai putin!!..Facem galerie sa treaca arsurile..

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

cristina, felicitari si tie pentru sarcina, ca eu n-am apucat sa-ti zic. Cum te simti, ai greturi?
camy, mai e un pic si trece, dup-aia o sa iti fie dor de burtica
anka, chiar nu mai aveti mult pina in aprilie. Lichidati acareturile toate? Cu apartamentul ce faceti, il pastrati, il vindeti? Aveti pe cineva acolo care sa va ajute la inceput?

Ma duc sa gatesc ceva pentru Mara care nu se mai trezeste.
Am o gramada de mere, aveti ceva retete pentru bebei pe baza de mere? Io stiu de gen budinca de mere sau ce-o mai fi.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput