Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Am facut ieri vaccinul de 1 an de fapt amandoua Tetraxim si Priorix pana acum e ok.La ce reactii ma pot astepta cat timp?Sunt tare stresata.La voi cum a fost dupa vaccinul de 1 an sau daca le-ati facut pe amandoua?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Intre 7-10 zile poate aparea febra 1-2 zile, cateva punctisoare rosii pe corp/sau nu, poate sa nu aiba nici una nici alta...cam asta stiu

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Vad ca toata lumea vorbeste de gradinite, crese, eu eram ferm convinsa sa tin puiul acasa pina la 3 ani si 2 luni dar deja ma intreaba colegii cand o duc la gradi/cresa. Avand in vedere ca noua ne e foarte bine cu mamaie, oare merita sa plec urechea? Cum o fi mai bine? Sa mearga in comunitate de mai devreme sau sa stea acasa pina merge la gradi full time?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

eu as tine-o acasa pana la 3 anisori, daca ai incredere in buni.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Moni sa te felicit si aici
Doamne ajuta sa fie bebe cu funtite si sanatoasa tun!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Mama Camy cat de putin mai ai

Ia gonitzi-ma fetelor ca eu am treaba, da?!!!! ...curatenia de toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Moni sanatate si sarcina usoara.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Moni felicitari si sarcina usoara!!!!!

Boti si eu votez pt 3 ani.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Boti si eu zic sa o mai lasi daca e ok cu mamaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele iubitele, sar'na de pareri! Da, e super OK cu mamaie, se iubesc, ne vizitam, acum am avut concediu 2 saptamani dar nu cred ca au trecut 4 zile fara sa trecem si pe la mamaie pe acasa, o iubesc pe Garga ca pe nepoata lor, cand are timp vine chiar si tataie (sotul ei) si merg impreuna tustrei la plimbare in parc, e ca si cum am avea o alta pereche de bunici.

Dar, pe langa discutiile de aici din ultima vreme, vine chiar acu o ora un coleg pe la mine si ma intreaba cand dau fata la gradi... El e foarte implicat in cresterea fetitei lor, are mereu un sfat pertinent si mi-a zis ca fetitei lui tare bine i-a prins colectivitatea. Jur ca toate astea m-au pus pe ganduri...

Dar acuma nici n-as vrea sa faca fiecare grupa de 2 ori, ca mine. Pe mine m-a bagat mama in sistem de la 1 an si o luna, dar de nevoie... Rau n-a fost, din contra, pentru mine, in situatia mea usor speciala, a fost chiar the right thing to do dar io parca as lasa fata acasa pana la 3 ani. Nu stiu cate invata cu mamaie, nu prea multe cred, pentru ca majoritatea salturilor in invatarea diverselor chestii (mers in picioare, olita, bagat forme, pasiunea pentru carticele) le-a facut cat am fost eu in concediu si m-am ocupat full time de ea...

Inca stau si ma gandesc ce-i mai important, diverse achizitii sau confortul psihic oferit de un mediu stabil. Bolile nu ma sperie ca de astea oricum nu se scapa.

Ca sa nu mai zic ca oricum pot da copilul si din martie (daca vreau) la gradi pentru ca a mea companie are gradinita speciala pentru copiii angajatilor, la 5 minute de serviciul meu, cu program prelungit, cu superconditii si unde am niste super pile ...si cu bani ca la gradi de stat, 8 lei pe zi pentru potol si atat. Grea decizie nene

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Si mai am o noutate, mi-am schimbat semnatura

Monica, mami de Luca si 4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

FELICITARI!!! Ce ma bucur! Bravo tie!

E. e deja la gradi, de la 1 an si 1 luna... E super...
Eu sunt la scoala... Asta a fost si motivul pt. care am dat-o...

Scriu telegrafic sunt intr-o pauza.

Pupici!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, felicitari si sarcina usoara!

Boti, intr-adevar grea decizie. Si noi suntem atasate mult de nany, bine ea e si mai tanara si o mai invata fel de fel de chestii, dar chiar si asa ne-am intrebat si noi de la ce varsta la gradinita. Probabil pe la 3 ani, dar acum mi se pare undeva intr-un viitor mult indepartat

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput