Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Fetele

Dr. e in concediu si asistenta mi-a zis ca ii pot da mesaj....

I-am scris asa:
"David are scaune apoase, vreo 10 de ieri pana azi, (de azi mai apoase) mai precis de la 2 noaptea a inceput....
Pe langa regim i-am dat 1/2 capsula ercefuril. Sa-i dau la 8 sau 12 ore?...sau ce sa-i mai dau?"

Mi-a raspuns exact asa: (fara punct sau virgula)
" La 8h smecta 2 si hydrasec 3/2/1 de 10 mg "

Voi ce intelegeti? Eu nu am folosit la nici unul smecta sau hydrasec, deci please ajutoooorrr!

PS. eu banuiesc ca e de la strugurii muuulti pe care i-a halit la soacra

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Salutari si din Elvetia. Scriu scurt, ca mitza mica inca mai doarme. De la 8 aseara. O oboseste cresa Asta relativ de discutia legata de cresa pe care ati avut-o. Noi sintem veterane in ale cresei, Mara a inceput de la 7 luni si pot zice ca a fost un lucru pozitiv, si pentru ea, si pentru mine.
Ei ii place acolo, se vede ca ii merge bine, are alte jucarii cu care sa se joace, copii de la care sa invete prostii si educatoare cu experienta. Partea negativa e ca de dormit doarme mai prost acolo, iar cu mincatul iar nu stam extraordinar. Evident ca acolo nu sta nimeni o gramada cu lingurita linga ea, insa in ultima vreme am observat ca nu mai maninca ce ii duc eu (ii duc mincare preparata de mine in borcanele), ci prefera mincarea de la masa care e pregatita pentru cei mari.

Iar mie imi prinde bine ca merg 3 zile pe saptamina la servici, mai pun si eu o fusta si-un toc pe mine, mai dau cu un parfum si-un rimel si parca altfel imi creste increderea in mine. Plus ca in felul asta mai merg si eu la discutii de oameni mari, la vreo cafea sau la vreun prinz cu colegii/colegele. Culmea, dar vin relaxata de la servici, cu dor de Mara si ne jucam si dragalim o gramada cind ne reintilnim.

Deci eu zic ca totusi cresa nu e chiar asa o sperietoare, e greu pentru noi ca mame sa lasam puiul cu altcineva, insa e benefic sa se socializeze cu alti copii.

In rest noi sintem bine, Mara nu umbla decit tinuta de minuta, e innebunita dupa tractoare si masinute, vorbeste non-stop, mai nou a invatat primul si cel mai important cuvint in germana, repeta intruna: nein, nein, nein, nein

Eu sint la cura de slabire cica, adica merg la sport in mod intensiv si o las mai moale cu dulciurile. Deocamdata nu vad nici o imbunatatire, dar de infometat nu pot, asa ca nu stiu cum sa mai continui, sper totusi ca sportul sa ma ajute.

Am vazut si pozele cu pepenasi, nu nominalizez, nu de alta dar toti sint niste scumpi si niste frumosi.
gini, vazut si pozele voastre din zakynthos, prin aceleasi locuri am tot haladuit si noi. Unde ati stat, v-a placut? Noi planuim sa ne intoarcem si la anul, anul asta am stat prea putin acolo.
camy, cu intirziere iti zic la multi ani, nastere usoara si-un Flavius cuminte, sanatos si papacios iti doresc. Chiar ca a mai ramas asa putin.
flo, iti tin pumnii sa se acomodeze curind alex la gradinita, o sa vezi ca o sa fie bine
anko, deci voi cind va luati zborul spre canada? Sper c-o sa mai intri pe aici, o sa-mi fie dor de tine.
vicky, mai e soacra pe la voi? Cum ii merge mayei la cresa?
tecky, sper ca-ti merge bine cura de slabire. Cit vrei sa slabesti? EU as vrea sa dau jos vreo 4 kg, dar nu stiu ce sanse am.
siby, esti bine? Ce mai fac copiii?
ooka, ce mai face sofi?
biri ?????
capri, sursu, sper sa nu mai aveti probleme de sanatate cu copiii. E intr-adevar tare greu cind sint bolnaviori.
Si copilul meu doarme in continuare, ma duc totusi sa o trezesc.
pupici tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Nu stie nimeni?
Ce cantitati ati folosit voi?

Mi-e jena sa mai trimit un mesaj, cert e ca nu a m mai folosit si nu stiu ce ar putea insemna cu certitudine, cantitate, nr. de plicuri???
La 8h presupun ca a raspuns la intrebarea "la cat sa-i dau, 8 sau 12h?"

Nici in casa nu am, mie cam imi expira medicamentele neincepute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, in wk am avut acceasi prob cu Maya. I-am dat 2 plicuri de smecta pe zi (asta e doza maxima pt varsta lor), lapte fara lactoza (in care am pus smecta + cereale cu cacao sa ascunda gustul), branza telemea, morcovi, orez apa cat cuprinde (saruri nu i-am dat, dar ea bea apa). Insanatosire grabnica!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Sursu, sanatate muuuulta lui Tudorel si o mie de ! Poze cu el nu ne mai pui?

Vazut poze cu domnisoara Ralu .

Noi suntem un pic mai bine, dar mancam putin. Azi ar trebui sa fie gata analizele facute joia trecuta (la kk). Sunt curioasa ce o sa iasa.

Am o zi plina azi, nu stiu cand mai intru. Am de rezolvat multe, intre care una delicata tare cu inotul lui Matei. Nu mai e profesorul cu care a facut anul trecut si trebuie sa ne rugam de unul din ceilalti sa ne primeasca si nu prea vor. La acest bazin au acces copiii din sectorul 1, GRATIS (cel putin in teorie). Ieri am fost si erau 2 profesori, unul mai tanar si unul mai batran, plus o profa mai batrana. Matei a vrut la ala mai tanar. A intrat si a facut ora, dar dupa, cand l-am abordat sa-l rog sa-l preia el, m-a repezit si mi-a zis ca de ce nu-l duc pe copil la bazinul unde s-a mutat proful lui (adica la Floreasca, cu plata), ca noi nu suntem in scoala 3. I-am replicat ca pe usa scrie ca toti copiii din sectorul 1 au acces aici, s-a enervat si mi-a trantit ca atunci sa vina, dar daca nu munceste el nu-l tine . E adevarat ca Matei nu prea a dat pe afara la facut bazine (acum il pot vedea, ca au facut un geam pe unde parintii pot vedea ce se intampla in bazin), facea unul, apoi statea spanzurat de scara ceva timp. Dar nici profesorul nu l-a bagat in seama de loc, l-a lasat de capul lui. El era cel mai mititel si profu se ocupa de cei mai mari un pic. E clar ca nu o sa mearga cu asta, acum ca nu se plac reciproc. Am abordat-o si de duamna profa, care ne-a refuzat, ca cica cupilul nu stie sa inoate nu stiu ce stil pe spate si asta e o conditie la ea si mi-a zis sa-l duc la profu tanar (mda, de el veneam, nu???). Azi incerc sa-l duc la lectia celui mai batran, care insa a vazut ca ieri am fost la alalalt prof, si tare imi este ca o sa-mi dea flit (s-a prins ca nu era el primul pe lista si cred ca s-a simtit lezat in amorul propriu). E o situatie naspa rau. Anul trecut a fost super cu proful ce a plecat, se placeau reciproc si se ducea copilul cu placere. Profu ala, cand vedea ca au obosit si le este frig (apa e recisoara) ii lasa sa se si joace in bazinul mic, unde apa e mai calda, si totzi copiii il iubeau. Ieri Matei inghetase, dar profu nici nu-l baga in seama. Imi facea semne prin geam ca nu mai poate si eu nu aveam ce sa-i fac de dupa geam... Nasol cu profii astia, majoritatea nu sunt deloc asa cum imi imaginam eu ca trebuie sa fie, iar legatura profesor-elev e nula , ori eu o consider foarte importanta. Daca nu se plac, sau daca profu nu-l doreste la ora lui, o sa-l ignore sau o sa-l chiniue, si nu o sa mai vrea copilul singur sa mearga.
Sper sa rezolv cumva si sa mearga cu placere la inot, dar mai ales sa mearga aici, unde nu costa o avere si e aproape de casa. Dar am incetat sa sper ca o sa mai gasesc un prof ca asta de a plecat, anul trecut chiar am avut noroc.

Am fugit.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Flo, eu i-am dat hidrasec doua pliculete pe zi, unul dimineata, unul seara, in lapte. In rest, lapte fara lactoza, pilaf de orez, ce-a zis si Vicky.

Turturica, ne-a placut foarte mult in Zakynthos. Am stat in Alykanas, ca era mai ieftin si oricum voiam sa inchiriem masina. Pot zice chiar ca a fost un pret neasteptat de mic, am gasit o oferta si cu pana in 600 euro pentru 2 persoane am avut transport si cazare cu mic dejun. Cel mai mult ne-a placut zona Vasilikos, plajele Gerakas si Dafni. De intors acolo, nu cred, pentru ca noi in general nu ne intoarcem unde am fost, preferam sa vedem alte locuri. Mi-au fost utile informatiile de la tine, multumesc.

Sursula, poate vin maine dupa-amiaza, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Flo, sanatate lui David ! Nu stiu cu hydrasecul, nu am folosit. Smecta Ilincai nu-i place, eu i-am dat enterol, 2 plicuri pe zi. Si ercefuryl, i-am dat saptamana trecuta cate o jumatate de capsula, dimineatza si seara.

Turtu, fetele frumoase. Ma bucur ca ii e bine Marei la cresa .

Si eu trebuie sa incep sa caut cresa in zona mea, macar prin martie ar trebui sa o duc. Prima pe lista e gradi unde e fata sora-mi, se numeste Cami. Are si grupa de bb. Insa costaaaaaa nene . Cam vreo 15 mil parca da sora mea, cu transport dimineatza. Dar zice ca e multumita de gradi.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Eu am racit, din nou, dupa doar cateva saptamani de la raceala precedenta, e clar ca imunitatea mea e cam scazuta...doar m-a batut putin vantul si mi-a fost frig sambata noaptea cand am plecat de la cumetrie, din restaurant pana la taxi, si gata... ma rog, sper sa nu ia si Ioana...
Ioanei tocmai i-a iesit dintele cu nr 8, dupa mari chinuri cateva nopti la rand, cel putin duminica noaptea am crezut ca o iau raza, dupa ce pierdusem si noaptea precedenta (cu petrecerea), si culmea culmilor a fost ieri, cand la pranz Ioana a cazut rapusa de oboseala si a dormit 3 ore, iar eu nu am putut pune geana pe geana!!!! M-am dereglat tare cu somnul... In fine, noaptea trecuta a fost ceva mai bine, s-a trezit doar de 3 ori, poate si pt ca i-am dat niste Panadol aseara.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!

Am fost la farmacie si mi-a deslusit ce a scris....3/2/1 inseamna in prima zi 3 plicuri de hidrasec, 2 - 2 plicuri a doua zi si in ultima zi 1 plic.
Farmacista a zis ca hidrasecul "incheaga la burta" pe langa rehidratare si ca nu are rost sa-i mai dau si smecta care doar "leaga".
Acum doarme, ramane sa ii dau la trezire, insa toanta de mine nu am luat si lapte fara lactoza, numai ceai de menta, insa nu-i mai dau lapte, ii dau branza de vaci slaba, banane, orez cu morcov, mar copt, sticsuri si covrigi, sau mai trag o fuga la farmacie

Va pup!

Mergi la inceput

Poaaaaiiiloooo m-a pacalit si farmacista dupa ce ca sunt amarata
I-am cerut si platit 10 plicuri si mi-a dat 7, ca a zis ca e 2,5 lei/plicul

Mergi la inceput