Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

gini eu te intrebasem daca vrei musai gradi particulara pentru ca eu stiu o cresa de stat pe langa tine, de fapt este in spatele mega image-ului de vis-a-vis de spitalul victor babes. acolo am stat eu, chiar in blocul ala, acolo am fost si eu la cresa, de curand o colega de-a mamei mele a avut baiatul acolo si a fost foarte multumita, l-a tinul la cresa pana la 4 ani de dragul ei.cand a facut david 2 ani am vrut sa-l duc si eu ca nu-i gaseam bona, chiar am fost sa vorbesc, dar nu am vazut cum mai este prin clase, poti sa mergi sa arunci un ochi.

Mergi la inceput

scuze, mi-a aparut mesajul de doo ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare gagici, am revenit si noi din drumetii. La nunta la Bistrita a fost dragut, insa nu ne-am destrabalat ca am fost cu Filip si am facut cu randu. Mi-a dormit juma de ora toata nunta Bine, a fost nunta de zi, s-a terminat la1 noaptea. A adunat confetii de pe ringu de dans, printre picioarele oamenilor, a scormonit pamantu din ghivece, a fugarit baloane.
Ne-am intalnit cu Ana_a dar v-a zis si ea. Filip era in extaz la ea. Oricum, el daca are o groapa de nisip, niste matze si un morman de moloz e in extaz. De la Bistrita am fost la Vatra Dornei, Durau, Bicaz, ceva manastiri, la casa lu' Creanga din Humulesti, Iasi si Husi la bunica cealalta. Are buni nr2 o matza care crek o sa aiba cosmaruri cu Filip. Fugea nene de el de manca pamantu cand il vedea. Si Filip se enerva ca n-o prinde.
Da bine ca am ajuns acasa ca e nasol pe drumuri, si-a dat programu peste cap si a mancat cand si cat a vrut el.
Va pup si o sa pun si poze

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

katalyna, multumesc de informatie, o sa ma interesez si acolo. Eu nu vreau particulara de dragul de a fi particulara, vreau un loc unde copilul sa fie ingrijit, sa se simta bine, sa nu fie prea multi copii, ca atunci nu se ocupa de ei cum trebuie. Daca nu gasesc asta, trec la varianta bona, desi n-as prea vrea. Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

GINI-Uraaaaaaa!!Va asteptam!Noi iesim in fiecare dupa amiaza -pe la 16...E bine pentru voi?

KATALYINA- spui ca baietelul cumnatei tale s-a vindecat ?Cum?Si Tudor are aceeasi problema,de la o simpla raceala ajunge sa respire ca astmaticii(wheezing):(

MONI-da,mi-a ascuns!Azi am primit un mail despre o fetita care avea nevoie de o transfuzie si am intrebat-o ce grupa are!Ea mi-a raspuns ca nu poate sa doneze care hepatita B de ani de zile!WHAAAAT???!!!!Pai,daca n-am intrebat!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

LA MULTI ANI FERICITI CAMY!! Sa-ti dea Domnul multa sanatate, bucurii si un puiut sanatos si papacios!

Noi am fost iesiti in weekend, prima iesire a lui Miruna la o cabana. S-a comportat fff bine, a alergat, s-a jucat, nu s-a speriat de prietenii cu care eram (pe care i-a vazut prima data). De exaltata ce era nu a vrut neam sa doarma...abia pe la 4.30 am reusit cu forta s-o adorm. Anyway, totul a fost bine.

Multa sanatate pepenasilor bolnaviori!

Ariadna speram sa iasa repede dintii, sa va reveniti la your old cheerful selves!

Ne-au iesit si noua coltii la maselele de sus, da' asa, pe nesimtite, nici n-am stiut, ca nu am vazut sa fi fost nimic umflat. Oricum, ma bucur ca am scapat asa usor, ca la alea de jos am tras-o cu nedormit, marait si alte asemenea aproape 1 luna, daca nu mai mult!

Iriss multa putere iti doresc s-o scoti la capat cu micii poznasi! Te admir, eu n-as fi in stare...

pepenimea si mamicimea! O noapte buna si linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

sursu stiu ca a umblat pe la o gramada de doctori si pana la urma a mers la unul homeopat si i-a dat nsite siroape de i-a trecut. daca vrei o pot intreba si cand am raspunsul te anunt (ei sunt plecati acum in anglia si o sa-i trimit un mail)

o vecina are aceeasi problema cu fetitza, pe timpul verii ea tuseste si respira precum astmaticii, a mers la stanciu cu ea si i-a dat niste prafuri pe care i le da in fiecare seara timp de 6 luni si un puf, tu ai fost la stanciu pana acum? si ea i-a facut aerosoli mult timp pana sa ajunga la stanciu, el i-a dat sa-i faca niste analize sa vada daca e alergica la praf, polen si inca, cateva si nu este. toti medicii spun ca pana la 3 ani ar fi problemele astea si cu bronsiolitele, asa i s-a spus si cumnatei si chiar asa a si fost in cazul nepotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata!O zi frumoasa va dorim!
Katalyna-si noi tot pe pufuri si prafuri suntem acum(Singulair).Si am facut si analizele pt alergeni...N-am fost la Stanciu,dar am ajuns la un pneumolog renumit.Si,se pare ca e acelasi tratament.Daca poti lua legatura cu mamica din anglia ar fi nemaipomenit.Multumesc!

Fetelor,voi mai fierbeti carea pepenasilor separat?

Gini-am tot vrut sa-ti scriu-pe vremea cand Tudor nu avea sensibilitatea asta la plamani m-am interesat si eu de cresele din zona aia.Mi se parea important sa socializeze,sa aiba un program comun cu alti copilasi...Dar acum,se pare ca va trebui sa-l tin izolat cat mai mult-pana se intareste un picut:(.Cert e ca singura gradinita care mi-a placut cu adevarat a fost Acorns!Daca lucrurile ar fi mers altfel cu noi,nu as fi ezitat nici o secunda!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

azi am zi de smotruiala...sper sa rezist..ca nu ma mai pot apleca ...vad ce pot si eu sa fac...ce nu...las pt Pustache

Moni_or ..broscuta mi-a placut foarte mult, am cumparat-o...sincer...nu stiu ce o sa pun in ea..o sa vad eu...jucarii???
pampersi?....habar nu am...

...si acum nu mai am rabdare...vreau sa-l nasc odata pe pici...sa-l vad si sa-l albesc de cate pupaturi o sa primeasca..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
moni chiar azi o sa pun poze cu Ralu pe picasa.
sursula o sa te anunt cand mai venim in parc.Sanatate micutului tau!
Camy spor la curatenie!
iriss ti-am trimis un PM.

Va doresc o zi placuta!

Mergi la inceput