Sezatoarea canadiana (155) *Bun venit Miss Z.!!!*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ktrinel, vreau costum intreg ptr ca la gradi ii scot afara iarna si desi are 2 piese, la cealalta gradi, nu ii punea pantolonii mereu. Ptr ca aici vreau sa evit, mai ales ca ei nu trebuie sa-i fie frig absolut de loc ptr a nu ne re-intoarce de unde am plecat, caut acum un costum dintr-o bucata ... mai ales dupa ce am fost la sedinta cu parintii si fraza cheie era - copilul alege cu ce, cum si cand

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Am citit si eu despre familia Gavriloaia. Doamne ce se intampla. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca.

Maru ma bucur ca v-ati simtit bine. Iar de boieria de azi si mai bine.
Chiar nu am inteles faza cu sezatoarea.

Daiopri te pup. Nu ma vait ca vreau sa am low profile. Dar prietenii stiu de ce, nu?

Dana P apoi cred ca ti-a fost greu, ai fi eroina mea ever daca ai decide s-o iei de la capat. Total de acord ca avem multe chestii de bb care acum cativa ani nu erau.

mQQm

Ktrinel esti superba. Am vizionat pozele si m-am minunat ce tanara esti. Cati 20 anisori ai? cel putin asa pari.

Tony e bolnav, Sophia incepe si ea, eu depresiva si cu o migrena cumplita. Dar trec toate la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citisem si eu, dar nu stiam ca sint romani. Imi pare rau, Dumnezeu sa o odihneasca. Condoleante familiei si prietenilor de familie.

Donia, mQQm, Ana si cine a mai raspuns la intrebarea mea: Agata stie tot: seminte de la mami si tati, unirea lor, formarea unui embrion care creste si creste... deh, a vazut cum creste burtica lui mami de doua ori, de trei cu tot cu ea, ca a vazut-o pe a ei in poze... Stie de atingeri, de parti intime... de tot, ca eu sint tare vorbareata si deschisa pina la Dumnezeu... pe care nu l-am amestecat in povestea asta, dar i-am spus in treacat ca unii il cred si pe el implicat, sa fie acolo, o alege ea ce o alege... Pe Dumnezeu l-am pastrat la capitolul legende, se spune ca... si ca credinta curata si sincera in Dumnezeu sau in ceva divin nu a facut rau niciodata la nimeni... etc. Am avut ore intregi de discutii despre aceste lucruri (stie si despre atingeri permise si nepermise, stie despre menstruatie, despre ce se intimpla cu femeia si cu barbatul, in copilarie si dupa...), dar intotdeauna ne-am blocat la modul in care tati pune saminta in burta la mami. Oricit de deschisa ma simt eu, inca nu stiu cum sa-i spun, mi se pare mica, cum sa-i spun ca mami si cu tati...... si sa-i mai fac si schema. Si nu din pudoare nu o fac, ca eu nu sint pudica deloc si imi plac lucrurile bine explicate si simplu... tot ce stie i le-am prezentat asa cum sint ele, fara floricele. Of! Dar asta cu modalitatea... trebuie sa-i spun ca ala intra in aia... si mi se stringe stomacul cind incerc. Mi-a stat pe limba din acelasi motiv, sa nu auda de la copiii mai mari si sa-si imagineze cine stie ce si cum... Bineinteles ca ii voi explica, dar parca mi se pare tare mica. Dar daca si Donia i-a spus fetei, cred ca prima oara cind mai intreaba, ii spun si gata... Taica-sau nici nu sta la discutii, cica pe el sa-l intrebe 2 + 2... nu filozofii din astea inalte.

Ma duc la lectii, am gasit o alta metoda de a o pune pe Agata la munca, ca pina acum faceam asa, la intimplare, si cind voia, cind, cind aveam timp, cind nu aveam timp... Asa, i-am facut caiet de lucru. Am conceput aseara un dosarel pentru toata saptamina, cu cite 5 pagini de diverse exercitii (Ana, culegerea ta sa traiasca, mie mi se pare tare buna pentru virsta ei), cu cite o pagina alba in fata lor pe care am scris tot-tot ce are de facut pentru ziua respectiva: lectii de la scoala, cele 5 pagini suplimentare (franceza, mate, engleza si stiinte, plus un textulet de citit si povestit, din care, la sfirsit are si o mica dictare), am negociat cu ea si a fost de acord pentru ca premiul este piscina la sfirsitul unei saptamini cu dosarelul terminat si carnet de note bune si f bune... sa vedem daca merge mai bine. Oricum, se vede ca s-a dat in pic la munca, a facut progrese, parca se misca mai repede decit anul trecut.

Gata, trebuie sa ies, poate mai revin la noapte, ca mai aveam raspunsuri pe ici-pe colo.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Olga, nu era nimic de inteles pentru fetele din Canada, adica nu era vorba despre sezatoarea voastra. Denizel a apartinut sau mai apartine unui grup numit "sezatoarea printeselor" care nu era pe DC ci pe alt forum, forum care intre timp a fost sters. Eu stiam de existenta acelui forum si a acelui grup si nu mi-a placut ca ea nega apartenenta la un anume grup cu atata nonsalanta, acuzand pe altcineva. Nu mi se pare chiar o mare tragedie sa apartii de un grup, sa ai prieteni, dar ei se pare ca nu ii placea ideea de a a apartine unui grup sau nu vroia sa recunoasca.
Ai inteles ceva din toata polologhia mea?

Maru, mi-ai oprit si mie popcorn?

Salut fetele canadeze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da' noi sintem printese, una si una! Bine ca nu era vorba despre noi, nu ca as fi citit... da' o stiu pe Denizel.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Nelia, cel mai simplu e sa-i cumperi un atlas uman din librariile quebecoase, acolo toate incep cu povestea...sexului :))(tot am cautat pina m-am saturat unul fara etapa respectiva si n-am gasit, noroc de carticica asta ce-o am de la biblio acum) intre tata si mama; eu asa am de gind, ii trag cartile in fatza si-i spun <ia, documenteaza-te de aici> cu imagini stiintifice ; doar ca al meu inca nu e pregatit deloc pentru asa ceva- de aceea nici nu ating subiectul cu <saminta> pentru ca nu-i genul sa se multumeasca cu un raspuns incomplet ;

Carmen , fun era sa fi putut citi si noi din lumea...printeselor , acum e trop tard, printesele s-au retras in budoare

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Roxana, asa este, Antonia merge in acelasi loc ca si Seba, doar ca ea pleaca miine. Acum nu cred ca se vor vedea, pentru ca sint impartiti in grupe si fac activitati toata ziua. Dar nu se stie niciodata

Nelia, Antonia este la a patra tabara (2 de 5 zile si 2 de 4 zile). Deja este obisnuita si nu mai are emotii. In plus aici unde merge anul acesta a fost deja acum 2 ani. Este o experienta f.buna pentru copii, cu conditia sa vina intregi si nevatamati...Pina acum am scapat, ma rog sa fie la fel si anul acesta...

Ica, am citit mesajul tau. Iti rapund pe PM. Ce mai face papusa mica, se simte mai bine? Raspunde la tratamente?
Costumase intregi mai gasesti si la magazinele de sport (gen Sport Expert). Este adevarat ca acum majoritatea sint facute din 2 piese. Eu am gasit unul acum 1 an la Plaza CdN (un magazin de lichidari la subsol) cu 20$.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana,

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Da, da, Nelia, pornind de la ce zice Ana, am si uitat de asta. Solutia cu cartea potrivita "uitata" strategic unde s-o gaseasca Agatha e perfecta pentru durerile tale de stomac. Dup-aia mai ai de raspuns doar la intrebarile suplimentare.

Vad ca toti pleaca in excursie, si-a mea merge pana vineri, se perinda school-busurile o nebunie saptamana asta vad.

Olga, si io.

Sezutelor si pe voi, sa fie fair!


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, revin cu completarea aseara numa dupa ce-am dat send si-am inchis calc am realizat ca nu prea am raspuns Multumesc de intrebare, Christine e un pic mai bine, tratamentul din Ro se pare ca a funct mai bine plus noua gradi unde educatoarea a fost f intelegatoare si ne-a ajutat. Acum ramane doar sa vedem cum va mai evolua, intre timp am mai gasit o mamica care a patit la fel cu fetita ei si mi-a spus ca dupa 5 ani si un pic s-a reglat de la sine si definitiv si ca a ajutat si faptul ca au fost la Marea Neagra ( iata un motiv bun de vizita in Ro ) Asta mi-a mai ridicat un pic moralul ptr ca nu mai vedeam nici o solutie.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput