Sezatoarea canadiana (155) *Bun venit Miss Z.!!!*
Raspunsuri - Pagina 4
maru spune:
Carmenbr, sarut mana de explicatii, mi se pare super jenant sa nu recunosti apartenenta la un grup, apartenenta facauta de buna voie...
Vino la popcorn, oricand, ca eu mai mult in gand, la cate calorii are o punga de aia de popcorn! Virtual, in schimb, sper ca nu ingrasa:)
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Olga, nu era nimic de inteles pentru fetele din Canada, adica nu era vorba despre sezatoarea voastra. Denizel a apartinut sau mai apartine unui grup numit "sezatoarea printeselor" care nu era pe DC ci pe alt forum, forum care intre timp a fost sters. Eu stiam de existenta acelui forum si a acelui grup si nu mi-a placut ca ea nega apartenenta la un anume grup cu atata nonsalanta, acuzand pe altcineva. Nu mi se pare chiar o mare tragedie sa apartii de un grup, sa ai prieteni, dar ei se pare ca nu ii placea ideea de a a apartine unui grup sau nu vroia sa recunoasca. Ai inteles ceva din toata polologhia mea? Maru, mi-ai oprit si mie popcorn? Salut fetele canadeze, Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
maru spune:
mi-a luat-o Olga inainte, da vin tare din urma!
LA MULTI ANI, NELIA!!!
sa fii sanatoasa, norocoasa, banoasa, mintoasa, frumoasa esti, si sa ai parte numai de bucurii! Visele sa ti se implineasca, toate sa ti se potriveasca, ca si jobul de vis sa apara!
pup sezutele (copyright mQQm)
pitilache spune:
La multi ani, Nelia!!!
Multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de frumoasa ta familie!
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI NELIA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!
maru, dar cate calorii are punga de popcorn ?? ca am bagat si eu vreo doua duminica seara..
olga, iubita,...sar'na ...dar tre sa mai adaugi vreo 13 ani la aia...stiu, its so unexpected ...but its true...
o zi buna tuturor...desi soarele nu prea pare prietenos azi...!!
OlgaTarziu spune:
Pai Marule la programul meu pot s-o iau la picior la 5 dimineata si uite asa la mine e deja amiaza.
Vai Ktrinel chiar ca greu de crezut!
Ica 1975 spune:
Nelia, la multi ani fericiti cu sanatate !!!
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Donia spune:
nelia, La multi ani frumosi si sanatosi si plini de bucurii!
maru, stii de Blue Menu de la President's Choice? Eu mananc popcorn Blue Menu (ba si niste carnati buni, buni) cand si cand ca au mai putine grasimi, deci si calorii. Baga un ochi in caz ca nu le stii... pe ele, floricelele : www.presidentschoice.ca/FoodAndRecipes/BlueMenu/ProductDetails.aspx/id/19379/name/PCBlueMenu100CaloriesMiniBagsMicrowavePoppingCornButterFlavour8MiniBags/catid/242" target="_blank">popcorn
In alta ordine de idei, daca ai lucrat de acasa trebuia sa scrii mesaje cu nemiluita la sezatoare, sau te pomenesti ca tu chiar ai lucrat???
Ica, ai vreo doua mesaje pe mailul comun, daca ai vreme sa bagi un ochi.
nelia, noi avem lacune la educatia sexuala ... asta din cauza ca mie, cel putin, nu mi-a facut-o nimeni, pe ea, educatia Probabil ca daca nu avem modelul parintelui propriu care sa ne vorbeasca deschis despre sex, nici noua nu ne vine usor s-o facem.
Uite, eu vin cu o propunere, de ce trebuie neaparat sa spui ca mama si tata fac asa si pe dincolo? Eu am vorbit despre barbat si femeie. Sau poti sa spui si mai... impersonal, sa zic asa, "la oameni, ca si la animale, masculul si femela etc..." Nu simti ca ti-ar fi mai usor daca ai vorbi despre animale, mascul/femela, in loc de mama si tata?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
pitilache spune:
Tocmai ce m-a sunat Diana cu vesti despre Simo care s-a dus sa nasca aseara!!!
Hai Simo!!!