Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

in tura de noapte nu e nimeni???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ce ma bucur, Lavi ! Imi pare asa bine sa aud cand copiii se acomodeaza la gradinita ! Cred ca inca ma simt vinovata ca o dau pe M de-acum.

Chiar ma duc sa ma culc, noapte buna !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

ooooo alina stai linistita ca nici eu nu sunt departe de acest sentiment...., cred ca la primul semn ca nu i ar fi placut iasminei as fi retras o!! deci totul a depins de ea, mai ales in conditiile in care eu stau acasa, deci pot sta cu ea si mama mea la fel.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

eu inchid....eu deschid.....

neata!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata!
mai, eu nu mai stiu cum sa procedam cu A dimineata la gradi...zice ca vrea sa mearga, pe tot drumul zice ca va fi cuminte, ca se joaca, canta...noi ii tot explicam ca mergem la treaba...ea nu are nicio retinere ca trebuie sa mearga la gradi, dar dupa ce intra inauntru si incercam sa o descaltam, se pune pe un plans din acela miorlait, de alint, se prinde in bratele noastre si nu mai coboara...azi a stat ta-su 1/2 de ora sa incerce sa o convinga, pan la urma a ramas la miss in brate uitandu-se pe geam; ieri eu am plecat pe furis ca au pacalit-o cu o jucarie...chiar nu stiu cum sa procedez...cica toata ziua nu are nimic, la pranz cand vine tati e ok, ieri ne-a cantat toata ziua, numai ca vrea sa ramana acolo cu noi, nu singurica.
Voi ce ati face? nu vreau sa cedez pentru ca de luni tati incepe alergatura si e musai sa o trecem la program lung.
Alti copii mici nu au nicio treaba, parintele le deschide poarta, ii pupa, ii baga in curte si ei pleaca...a mea...nu vrea, neam...si mai e inca o fetita tot asa de micuta, la fel face.

Mergi la inceput

eram si eu prin zona, dar crosetam la msg -ul anterior

Mergi la inceput

ellis, eu nu stiu ce sa iti zic, incearca sa pleci pe furis sau sa ii atraga atentia doamna de acolo cu o jucarie ceva. si iasmi azi dimi a vrut sa se intoarca inapoi dupa ce a intrat ,desi tot drumul era bucuroasa ca merge la copii sa se joace.... noroc ca nu a plans ca nu stiu daca rezistam sa o las...... ei parca ii este rusine prima data cand intra...

_

Mergi la inceput

maai, imi amintesc cum era si la noi la inceput...intram, o schimbam, zicea 'pa pa' si gata...
...acum deja stie ca ramane acolo si se prinde ca vrem sa o pacalim, asa am si procedat pana acum, doar ca nu as ceda sa o iau acasa, tocmai ca de luni nu mai are cine sta cu ea acasa...of, of...
daca fac o miscare brusca...adica intru, o las si plec???...nu ma lasa inima , ca e prea dur, si sa nu sufere ea prea tare...

...colegii de serv spun ca ai lor au plans 2-4 luni...chiar asa???...macar a mea , dupa ce iesim, in max un minut se linisteste(ca stam dupa colt si urmarim) si trece la joaca...problema e pana plecam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata

ellis imi dau si eu cu parerea, nu sunt deloc de acord cu plecatul pe furis(pe mine ma facea sa ma simt vinovata si ele sa ramana in incertitudine). trebuie sa ai nervi si rabdare, defapt sunteti trei, tu, A si miss... Tu nu trebuie sa cedezi la plans, si miss trebuie sa coopereze(practic de cand copilul intra pe usa ea trebuie sa se ocupe de el si sa-i capteze atentia). Reactia Alessiei e normala. Fiecare copil reactioneaza in felul sau. Asta nu depinde neaparat de parinte sau educator.

si noi avem probleme... tot Eni, ieri am fost la cumparaturi si mi-a facut un scandal monstru ca n-a vrut sa incerce niste papucei...nu era in dispozitia de incercat pantofi ... orice intreb si vreau sa facem ea raspunde cu NU.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

PUSSI - merci; nici eu nu sunt de acord cu lecatul pe furis, dar acum, daca ii zic pa, mami, se pune mai tare pe urlat...asa ma gandeam si eu sa fac vreo 2 zile, dar imi e greu de mila ei...

Mergi la inceput