Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)
Raspunsuri - Pagina 5
ellis spune:
maai, ce gafa am facut...eu eram sigura ca zici de Maria, care e tunsa scurt!
de tati al vostru, e f bine ca va insoteste!
mie imi ajunge cu varf si indesat ce am!![]()
scuze!
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis maai, ce gafa am facut...eu eram sigura ca zici de Maria, care e tunsa scurt! de tati al vostru, e f bine ca va insoteste! mie imi ajunge cu varf si indesat ce am! scuze! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Ellis
, adevarul e ca Mariei i-a crescut parul, dar e blondut si tot cam asa se vede. :))Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Vine, vine. :) Pentru ca e gospodina buna, acum face mancare ("multa treaba, ne grabim").
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Vine, vine. :) Pentru ca e gospodina buna, acum face mancare ("multa treaba, ne grabim"). Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |

mihuta spune:
Noi am inceput cu "Nu pot". Intai spunea "Nu poti", acum s-a corectat fata. Ieri ma tot punea sa fac ceva si ii spuneam sa faca singura. "Nu pot singula". Ii raspund ca nici eu nu pot. Imi zice "Incealca"...
Ne vedem maine ....
bb_yasmi spune:
seara buna 
ce liniste pe aici......
pt noi a trecut inca o zi la cresa fara probleme.....imi spune asistenta de acolo ca nici nu intreaba de mine...dar mai sa planga...![]()
deja o dam in cealalta extrema.....
azi mi-a cantat fata: tzuca a lac....mac-mac....(o ratzusca sta pe lac si face mac-mac ) 

pana acum sunt multumita de cum au grija de ea si de reactia iasminei.
mihuta, noi suntem in cealalta extrema, in care : eu pot, eu, dute mami, peaca naty poate (asa isi spune ea la iasmina
si cand vb desprea ea, in rest cand o intreb zice ca o cheama mina)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Vasari spune:
Noi o sa fim maine de la 10 la 2-3 la baby expo. Cu aproximatie. Daca treceti pe la Diana, sling.ro sa luati si un flyer, sunt creatia mea.:P Sper doar sa fi iesit bine, lucrez rar pentru print.
Primul orice
Vasari spune:
Lavi, si noi la fel, dar Sophie se pare ca a depasit momentul sau doar alterneaza eu pot cu nu pot. Ce faceti cu cresa? Va ganditi sa o lasati mai multe zile pe saptamana?
Noapte buna tuturor, azi am vorbit cat pentru toata saptamana. :)
Primul orice
bb_yasmi spune:
alina, momentan mergem zilnic pana la 12. totul depinde de iasmi, iar pt ca vad ca ii place o duc zilnic cate 3-4 ore. azi mi-a cerut sa doarma la copii dar nu am lasat-o...![]()
![]()
o sa o mai rarim cand vine iarna, vremea rea...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

ALESSIA MARIA (20.11.2007)