Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Anco pai vezi ca tot eu te salvez de terminatori?
Alina mersi mult
Lavinia imi pare rau ca trebuie sa ajungeti la operatie
Pussi te Veronica asta http://video.google.com/videoplay?docid=3725499453361349673#

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiiiii

ce linisteeeeeeeeeeeeeeeeeee

ancuta mersi!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu va servesc cu ardei umpluti, asta am facut azi, poate asa aveti chef de scris

bulgarasii vostri zic "EU", ale mele nu. Adica daca le intreb "tu ai facut asta?" raspunsul e "tu". Poate si din cauza faptului ca le spun cel mai des pe nume ca sa nu existe neintelegeri! sau imi raspund cu numele...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB - imi pare rau ca nu a fost cum sperati, dar sigur veti gasi dr potrivit! succes!

nici eu nu pot gati cu fata langa mine, gatesc de regula tarziu seara, cand are tati grija de ea, sau cand doarme, iar in wk cand fac mai multe feluri de mancare, chiar inchid usa la bucatarie ca nu e chip cu ea - imi e teama sa nu traga ceva pe ea, vrea sa umble la aragaz, imi scoate de prin dulap...ce fac toti de obicei; "gatesc" cu ea doar cand fac un orez cu lapte, cand fac niste paste cu sos, adica orice chestie ce nu ma tine mai mult de 15-20 de min...

ANCA - si eu am zis de Maria ca a crescut, se vede ca e mai lungutza, e o frumoasa!

pt faptul ca atunci cand e sotul acasa TV e mai mereu aprins si pt ca avem doar o camera, A NU se uita la TV, nu o intereseaza, decat cat se uita la Fifi, chuchinton(ala cu trenuletele, nu stiu cum se scrie)...adica doar cateva min pe zi...nu are rabdare nici la calc sa vada ceva, rar sta 10 min..poate cand ii pun poze...am cd-uri cu baby einstein, bambi, alba ca zapada...nu se uita...in schimb , de cand cu gradi a inceput tot mai mult sa isi faca de lucru singura, aratandu-mi, astfel, ce face acolo...adica isi scoate jucarele si le sorteaza, construieste ceva si imi arata, ieri desena - cica- soarele - nu arata nici macar a semiluna, dar cica era soare...de astea...eu i-am luat plastilina si o tin in geanta de o sapt(noroc cu MIHUTA ca mi-a amintit!)

PUSSI - A doarme cam 22.30-6.30(7), 13.00-16.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Chiar e liniste !
Anca, pe Maria nu o prea intereseaza Veronica... Nici Pocoyo ca a venit vorba.

Cine vine maine la Baby Expo ?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

ia uite, io va tot cautam, am ajuns pe pg 3, cand colo, scrisese ALINA si eram in primul rand pe prima pagina

Mergi la inceput

daca nu intervine nimic, eu vin la BE, dar nu e important ca vin eu, pt ca nu il conving pe tati sa o aduca pe Alessia la intalnirea cu fetele...sau vin si baieti?...are tati o lene sa se deplaseze...

Mergi la inceput

Ellis, vine si baiatul nostru ! Cred ca sta pana la 3, noi probabil vom mai ramane, inca nu stiu. Si nu stiu nici cand ajungem, probabil inainte de 12. Tu pe la cat ajungi ?

Primul orice

Mergi la inceput

eu vin direct de la serviciu, mai devreme de 14.30 nu cred sa ajung...dar e directorul in delegatie si poate fug mai devreme. Alessia, insa, doarme pana pe la 16-16.30, deci dupa 17-17.30 ar ajunge ei...daca i-as convinge. Eu sper sa va vad, in special pe baiatul vostru vorbaret.

Mergi la inceput

:)) Eu ma refeream la tati ! Maria sigur vine cu mine. :)
Dar si tati e vorbaret.

Primul orice

Mergi la inceput