Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adina sunt sigura ca o sa treci cu bine faza Jasminei!
victo mancare incalzita exclus la Ana, nu manca de la frigi decat supa de pui.... in rest doar supa, ciorba proaspata! Nu am idee cum o simte. Cu biscuitii si ciuguleala... Ana nu accepta decat papa si fructe intre mese, iar Eni a facut pasiune pt. Corn Flakes goale fara lapte!
ancuta super faza... si eu ma bag la ele in pat si uneori stam toate trei si nejucam intr-un patut!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

ne-am intors de la szeged....din pacate fara vesti prea bune....;(. am gasit un dr prof care ne-a explicat fff frumos care este "buba" si ne-a recomandat operatia ca altfel nu se poate.... sincer daca ar fi fost sa faca acest dr operatia as fi fost tareeee "linistita" la cat de sigur era pe el si ce pregatit era. sa nu mai zic de spital, desi era un spital DE STAT parea un hotel de 4 stele.... deci sa mai zica cineva ca e acelasi lucru cu ce e la noi....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pussi, ce sa zic... si noi avem zile cand nu ne uitam la filmulete ! Eu inca ii puneam si cate doua baby einstein (aproape) cand aveam vreun proiect de terminat. La bucatarie nu ma mai complic, facem amandoua, am descoperit ca asa consum mai putina energie decat sa o tot evit. Chiar mai putina decat cand il strig pe tati sa vina sa o ia ca nu ma lasa si face prostii.
Adina, imi pare rau, are legatura cu inceputul scolii, nu? Am inteles ca nu e prea potrivita pt tine invatatoarea, Jasminei cum i se pare? Si-a facut prieteni?
Multa sanatate bolnaviorilor. Si M e putin racita, dar am scapat ieftin, doar cu mucisori.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, imi pare rau... Nu ati putea face acolo operatia ?

Anca, ce dragalasa e Maria ! S-a mai inaltat, a mai slabit si vad ca e tare insetata.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Pussi eu te inteleg perfect.Si eu ii pun lui Raul ..Thomas la calculator si sta si se uita ..dar Cecilia e printre picoarele mele..se catara de pantaloni si tot ma striga ma-ma-ma-ma intr-una.Mai invart in mancare si cu ea in brate. Mai scap uneori cand se joaca amandoi .. dar si atunci unul scoate ciorapii si chilotii de prin sertar si alalalt arunca pe sus cu jucariile si ma opresc din minut in minut.
Eu seara nu vreau sa fac mancare ca atunci adio putinul meu timp liber
E greu ..dar trece si asta.Un timp ii dadeam lui Raul lingura de lemn si castron de plastic si mesteca si el cat faceam eu papa, dar acum de cand misuna si Cecilia prin casa imi e frica sa nu o loveasca ca ii trebuie si ei lingura ...si imi e sa nu ii si "dea"

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Anca buna ideea cu Veronica....ca Raul si asa e inebunit dupa copii si animale..De ce nu m-am gandit si eu la ea ..nu stiu??? ..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, am fost asa de "dati peste cap" (ne doream nespus sa ne spuna ca se poate si fara operatie) incat am uitat sa intrebam cum trebuie sa procedam. oricum acest dr ortoped nu era si shirurg , la ei sunt separate ortopedia de chirurie. ne-a spus sa stam linistiti ca nu e o urgenta dar trebuie rezolvata, dupa cum ne explica el, ar trebui sa fie o operatie usoara si simpla cu o taitura micuta......da numai sa fie dr priceput si sigur pe ce face.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Of, imi pare rau Lavi ca n-a iesit cum sperati ! Daca nu e o urgenta, sunt sigura ca veti gasi chirurgul potrivit.

Pussi, si eu aud chestii asemanatoare de la sot, dar eu nu pot face de mancare cu Sophia langa mine. E destul de inalta si ajunge la blat, are acum acces in toate sertarele si scoate cutitele, de cate ori deschid frigiderul imi impinge usa in cap. Azi pasam carnea in supa (incercare disperata de a mai piti ceva carne, dar asta e alta poveste) si a reusit sa se friga cu supa fierbinte. Cu mine langa ea. O perioada a functionat cu animale magnetice sau litere pe frigider, dar au iesit din moda...

Asa ca se uita la Jim Jam sau Minimax, la Sa ne jucam pe strada Sesame, Fifi si floricelele, Barney si prietenii, Zigby, Pompierul Sam sau Angelina Balerina. Destul de interactiv, ca mereu vine sa-mi povesteasca ce vede.

Cu jucarii nu prea se mai joaca, ocazional cu lego, un cantat scurt la pian, in rest vrea sa ne jucam impreuna, cu plastelina, cu acuarele, creioane, abtibilduri sau carti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bunaaa seara!
multumesc fetele de urari!abia astept 2 oct.sa ma duc la ctrl ..nu mai trec zilele astea !
bb...deci Yasmi a avut o zi deosebita la gradi...DD tine-i naravu' ..felicitari pt. voucher! imi pare tare rau ca nu scapa fara operatie...pai daca va hot. tre sa vb cu acel ortoped sa va recomande el chirurgul, nu? eu asa zic...cred ca o sa am si eu nevoie de ortopedul asta ...la un picior, al 2-lea deget e pozitionat mai sus..nu e rand cu celelalte degetele...am incercat cu tot felul de plasturi, de lipituri, de fase..dar ne- ne...
ancadragoman...Mariucai! ce trening fain!...auzi ea e tot cu avent 6+ ? mai vb fetele astea ca "fara zahar"...super filmuletul
salutare eladea... vad ca nu va plictisiti!sanatate micutului!mi-e o groaza de sezonul rece...!
vasari...tare Maria ta!
ellis...bine ca s-a remediat situatia..sanatate...nasoale fazele astea!
pussi...nu cred ca e solutia cea mai buna...dar situatiile extreme cer solutii extreme...eu nu cred ca patesc ele ceva daca se uita la televizor sa ce-o mai fi...cate o ora.....eu ii aprind tv la mancare(nu la fiecare masa, bineinteles) ..pe animal planet, la ciclism , "folbald" F1, desene..dar atat , cat mananca...ca altfel imi toaca mie creierii cu nu-urile ei !dar nu e tare interesata ..nu cunoaste personaje(inafara de thomas-unde ii place doar melodia de generic), nu cere sa se uite la tv...nu are rabdare sa se uite...
acu plec acas....pa pa

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii

mersi de raspunsuri,

bb imi pare rau ca asta e solutia, de ce nu faceti operatia in Ungaria?

mihuta ai perfecta dreptate cu jocurile. Singurul de care mai sunt interesate si il au de mult timp e Georello Farm, vreau sa le iau si pe restul din coletie! Si mai sunt niste caiete de colorat(asta facem noi) intre 3-4 ani... ce prezinta interes.
vasari si eu am pus cate 2 filmulete BE.. nu e zilnic, dar cand n-am ce face...
bianca in afara de BE nu cunosc alte personaje!
ancutaD lamureste-ma cu Veronica!
Ankule.. timp liber am inceput sambata o carte pe care nu as lasa-o din mana... si nu pot sa citesc decat dupa ora 21 pana vine tati si da stingerea!

voi cum stati cu programul de somn? Eni nu a dormit azi la pranz, daca e prea obosita nu doarme, e a doua oara cand se intampla! In coniti normale avem somn 21-8 dimineata si 14-16/17 la pranz.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput