Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)
Raspunsuri - Pagina 17
Vasari spune:
Victo, de joi meregem, de la 1. Ieri am fost pe la gradi fara sa anuntam, am platit taxa si i-am vazut pe cei mici, tocmai se intorceau din curte. Deocamdata sunt 8 si tot asa, educatoarea si ingrijitoarea, dar erau tinuti de manuta, in brate si alinati. Mi-a placut, mai ales ca nu era anuntata vizita...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
VALI - ma bucur ca sunteti bine!
BB - si te duci sa ii duci pijamale...nu pot sa o culce in alte schimburi??
ALINA- las' ca o sa doarma Maria, a mea a dormit ieri...nici nu ma asteptam...cica s-a trezit o data maraind(asa face si acasa), i-a facut o dra mai-mai si a adormit iar; frumoase pozicile de la BE! si ma uimesc replicile Mariei!
Educatoarea imi spune ca A vorbeste, cica spune cum se pregateste sa vina la gradi...intrebata fiind...cica se spala, bea laptic, se schimba si gata...acasa nu zice nimic...sau zice ceva si nu inteleg eu...
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Victo, de joi meregem, de la 1. Ieri am fost pe la gradi fara sa anuntam, am platit taxa si i-am vazut pe cei mici, tocmai se intorceau din curte. Deocamdata sunt 8 si tot asa, educatoarea si ingrijitoarea, dar erau tinuti de manuta, in brate si alinati. Mi-a placut, mai ales ca nu era anuntata vizita... Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
asa e si la noi...educatoarea ii aplica la pupici Alessiei...si invers...
ieri si eu am ajuns la gradi aiurea in tramvai pe la 15...spusesem ca o las pana la 17...am gasit 2 copii mici care se trezisera si care stateau jos, la masa cu asistento-bucatareasa, care le dadea gustarea...si vb f frumos cu ei(nu stia ca am intrat...parca as fi spion
Victo spune:
si la grad. noastra ii iau in brate dc sunt necajiti. bine, o alta mamica, a intrebat la inceput ca de ce fac asa, ca-s copii mari
eu am spus ca e voie sa il dragaleasca pe S :)
iar adaptarea noastra a fost super treptata si a functionat perfect!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
popbianca spune:
buna dimineataaala toata lumea!
victo...stiu despre ce vb..restaurantul e ok..strandul s-a cam dus la saracia (mai ales viata de noapte)....
da ellis, da stiu ca nu ma iei la rost pe mine!
...vezi ca ii place si Alessiei la gradi..nu te mai stresa..vad ca toti copii altfel reactioneaza, interactioneaza si relationeaza pe la gradi!
validelide..ce norocoasa la faza cu gradi!
vasari..nazdravana Maria ta !
si am vazut si picturile murale..excelente!BE..foarte fain..la noi nici vb de asemena manifestari..poate la tm...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Victo, voi ati fost niste norocosi cu politica gradinitei ! Si eu aveam aceleasi asteptari... :(( Ma rog, sper sa fie bine si aici.
Ellis, Bianca, multumim.
Ellis, vad ca sunt foarte apropiate Alessia si educatoarea ! Sa stii ca M rar povesteste singura, dar daca o intreb eu imi raspunde. Mai merge si limbajul semnelor. Acum vreo cateva zile am aflat ca a fost pusa la colt la prima gradi (cand ea s-a bagat dupa usa si tot repeta "colt"; dupa ce am intrebat-o a zis ca a pus-o miss acolo, asistenta adica), pai nu merita sa merg sa le fac putin scandal? Mi-au insirat numai minciuni la inceput... 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
intru si eu scurt ca stau ca pe jar....![]()
in 10 min sun sa vad ce face mina.
victo,l pai nu mai e pe antib, azi dimi a fost ultima tura. dar oricum le da tratament si la gradi ca doar sunt asistente, nu?? asistentele care sunt aici la noi sunt si la spitalul de copii. cresa apartine de spitalul de copii louis turcanu.
alina, astept cu nerabdare sa ma uit la pozele cu maria....numa' sa ma linistesc putin...![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
deci......ca o trilu lilu ce sunt.....
intai am sunat la 12.30 sa vad ce face mina, mi-a spus ca inca nu doarme ca a plans putin (putin!) ca a zis ca ea nu face nani, ea doame casa.... si acum se tine de mana cu bogdi , amandoi fiind in patuturile lor...
si daca nu adoarme pana la 13.30 ma suna sa merg sa o iau ca sa poata dormi ceilalti copii....ok ....dar cine are stare si liniste sa stea sa astepte??? 
asa ca m-am dus repede-repejor acolo in caz ca plange fii'mea si nu doarme sa o iau imediat acasa....deci: asta e al doilea drum pana acolo....
ajung acolo si fii'mea dormeeeeaaaaaa sforaind...![]()
![]()
asa ca ma iau si am intorc acasa....![]()
acum mai stau treisfert de ora si o iau iarasi pe drumuri...

ca un calcul: 3 drumuri de cate 15-20 min imi iese ora petrecuta la sala
....deci m-am scos astazi.!!!! 

si ca sa o rasplatesc pe mina ca a fost cuminte , papat fff bine i-am cumparat un ponei cu biberon ca sa ii dea sa pape! ![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
alina, e superba maria!!!!
dar nu am prea vazut-o in rochite...asa e??
_
happy mom Lavi &
popbianca spune:
wow...bb...ai manevrat ceva azi!...bine totusi ca a dormit Yasmi!
fetitei dulci si cuminti!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia