Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)
Raspunsuri - Pagina 18
Vasari spune:
Lavi, multumim ! De fapt Maria are mai multe rochite decat pantalonasi, dar ori mi se par mie mai practici pantalonasii, ori a facut lucruri deosebite doar cand era imbracata cu ei. :))
Pupici Iasminei si tie felicitari pentru "sport". Eu nu am fost asa eficienta, am rupt din timpul meu, cat a fost tati cu M pe-afara, ca sa fac tae-bo. Dar sunt multumita de mine, si asa "nepractica" cum sunt.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
am ajuns si noi acasa!!
am gasit-o pe mina linistita, numai ce se trezise. i-am dat poneiul si s a bucurat. asa frumos am venit in plimbare acasa, am cautat nuci, am facut un drum de 20 de minute intr-o ora jumate....![]()
a fost altfel de cat pana acum cand ne grabeam ff tare sa ajung cu ea acasa sa o pun la nani.
bianca, am "manevrat" niste shoping azi....![]()
maine mi-am facut programare la un salon pt "permanent de gene" tare mi's curiaosa cum o fi....
tu cum te simti??
alina, pai cum nu ai fost eficienta??!! bravo tie ca te-ai mobilizat si ai facut tae-bo!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Hello
Vali multam pentru urarile de ziua mea
Nu am intrat zilele astea pentru ca sambata am cununat si am fost cam prinsi de eveniment![]()
Adela nu am mai ajuns la BB ca am avut fff multa treaba dar data viitoare nu ratez![]()
Nu am citit mult din urma dar maine ma pun la curent cu tot ca sunt la birou.
Cateva pozici de la nunta aici http://community.webshots.com/album/574851340biVghi
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Hello Cateva pozici de la nunta aici http://community.webshots.com/album/574851340biVghi anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
frumaose sunteti, mai...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi alina, e superba maria!!!! ![]() dar nu am prea vazut-o in rochite...asa e??_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
am vazut-o si noi pe Maria...m-am distrat de numa la dansul ala al maimutei, sau topaiala, ce-o fi fost..
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea multumim mult,a fost f frumos![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
bb_yasmi spune:
anca fff frumoase pozele!!! iar maria....nota 10!!!

si daca tot am fost asa "prinsa" azi in discutii despre gradi (imi suna urat cresa
) vreau sa va spun ca mi-am schimbat parerea TOTAL despre cresa/gradi de stat!!astazi mi-a venit iasmi acasa cantand inca un cantecel nou! invatat de la "tanti doamnele peto si dana" ![]()
de care iasmi e tare incantata!
deci se poate.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Neata
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
adinag spune:
Buna dimineata,
Anca, eu nu prea am intrat pe forum in ultimele zile, lipsa de timp, deh... Asa ca iti urez mult prea intarziat, dar din inima LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si implinita!
adinag spune:
Anca, am vazut si eu pozele, Maria ca intotdeauna o frumusete si tare ghidusa. Dar si tu aratai minunat, mi-a placut foarte mult coafura ta, simpla si cu gust, de efect!