Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no..azi n-ati avut chef de vorba..:( maine dim dupa ce imi beau cafeaua sper sa am ce citi :)
noi avem deja 2 lucrari facute la gradinita. sapt trecuta si-au pus amprentele de la manuta toti copilasii pe o coala mare de hartie, iar azi au lipit frunze :):)

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bunaaa!
duminica a fost pediatra in vizita...Ana e ok in general...buricul care e iesit putin in relief trebuie oprit cu vreun banut/pansament
sa incep de la 1 oct. vigantolul 2pic/zi, bronhovaxomul , la mancaruri mai grele sa dau kreon...sa manance orice inafara de fasole uscata(daca asta ar fi problema...ce bine ar fi!)...fiica-mea a fost incantata de vizita astfel incat nu puteam vb cu dr. decat daca statea cu stetoscopul la ea pe piept...ne-am distrat , nu gluma!striga incontinuu, alergand goala prin casa "consumata"=consulta-ma...teribila..o ador!se intindea pe spate pe burta numai sa o consulte...nu a scos nici un sunet cat a consultat-o (de-adevaratelea)..i-am zis liniste...a ramas impresinata dr. de un asa pacient...mi-am laudat-o destul...
victo..casa ne-o facem in Arad, pe o str. paralela cu a parintilor mei...asa ca .....(sper)o vom duce la fel de bine !sanatae micului tau!
ellis, nu era vb de vreo farmacista...eu nu prea stiu substantele active...eu stiu care e bun pt, ce boala si care imi face bine sau fetei...mai..nu ma lua la rost..se dau amnadoua pt. raceala , febra..da!..atunci e ok...ipubrofen , paracetamol...ce mai conteaza...sa se face ciplul bine cat mai repedee
bb, eu,sincer, nu cred ca e foarte mare problema !problema era sa stea treaza la 4 dimineata!
eladea...sanatate micului Eric..si nu dispera....noua ni s-a recomnadat bronhovaxom/n..nu stiu sigur..pt. imunitate
mihuta...concediu (sa fie placut)placut!..(cu drumul nu stiu cum va fi)..ce fain de voi!
pussi...o saptaman frumoasa si voua!
acum ca v-am ajuns din urma....ma duc si eu la treburile mele....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
apropo, ce le dati copilasilor pt imunitate???

Lantingen B si ulei de peste.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

bianca, in arad eu cunosc zona aia unde e un lac si un restaurant.acolo am fost la nunta cd am cununat. si Strandul, bineinteles
poate ajung vara viit. prin Arad si stam mai mult. anul acesta am fost doar o zi, dar pana in vladimirescu, n-am ajuns in oras.
e mai bine piti, tot cu scandal la curatat nasul..tot spune.acuma gata, acuma gata...tot mai are secretii, ca tuseste noaptea. a tusit si azi la gradi, mai ales ca ele nu fac tratamente, deci nici nu ii curata nasul..clar ca a tusit. speram maine sa fie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!

BB - multa bafta si voua!

ieri matza mea a dormit la gradi 2ore jumatate, la ora 1 deja dormea, eu am ajunj la 15.10 si s-a trezit la 15.20; a adormit imediat ce le-au citit povestea, in pijamaluta ei cu fifi, nu a plans, cand am venit s-a bucurat, dar nu a plans;

VICTO - deja lipiti frunze???? sunteti mari, ce sa zic; astia mici au desenat, si toti au mazgalit ceva pe laturile foii, numai a mea a desenat fix in centru....un psiholog mi-ar spune ceva despre mazgalitura ei...

BIANCA - nu te luam la rost pe tine, o luam pe farmacista...ca exista tot felul de specimene...nu, asa de currioasa, daca intrebi in una din farmaciile de firma, pe o fatuca de asta asistent - sau ce or fi, ce iti recomanda intre N si P, cred ca vor zice ca amandoua sunt la fel...ca asa invata ele la scoala...insa nurofenul, in afara ca e antipiretic, e un bun antiinflamator, cu mai mult succes in dureri(ex. durerile de gat ale bebeilor...)

MIHA - iau amandoi ulei de peste????...norocoaso...eu l-am aruncat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata!

Nu prea am multe de zis, doar am intrat sa va salut...suntem bine, printesa e fericita la gradi, mai nou plange cand o iau, vrea sa mai stea.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

ellis, multumim .

am dus-o pe buburuza la gradi. si azi am nimerit o tura de asistente tare dragute. mi-am facut curaj (de fapt ele m-au incurajat) sa o las sa doarma azi acolo...doar ca....mi-am adus acum aminte ca nu are pijamale.... eu nefiind hotarata sa o las sa doarma....

bravo printesa roz (de vali) !!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Vali, felicitari !
Ellis, si voua la fel ! Eu inca ma intreb cum va reusi sa doarma M in nov la gradi...
Lavi, le-ai rugat sa o puna de data asta langa Bogdi? Sa nu mai oboseasca fata sarind din patut in patut, nu de alta... :)
Multa sanatate puiutilor bolnavi !

Eu am reusit sa-mi mai fac un cont pe picasa, adica alt spatiu de filmulete si am profitat si am pus cateva de la mare si baby expo:
http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Clipuri#
Si de-aici incolo cateva poze de la baby expo:
http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Sept2009#5385346172347865602
Adra, uite ca totusi le prinsesem pe fete cand il asalteaza pe Radu!! :))

Maria de doua saptamani are niste progrese mari, zilnice cred... Nu mai repet, dar le-am postat aici. Si cam asta e tot ce am eu public la ora actuala.:) Am avut un mare elan de a pune atatea pe net. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

ellis, bravo pt A cea cumintica!
BB, ce devreme te-ai trezit! dar cum o duci pe Iasmi la gradi dc e pe antibiotic? ii dau acolo la ora la care trebuie? la noi nu fac niciun fel de trat. desi niste picuri in nas tare il ajuta pe S, noaptea nu mai tuseste aproape deloc, dupa ce ii curat nasul si ii pun vybrocil.
bravo si pe printesica roz. vedeti ce copilasi cuminti avea?

Mergi la inceput

alina, ati inceput sa mergeti la noua gradinita?

Mergi la inceput