Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
ca m-ati intrebat cum i au scazut temperatura la spital: i-au dat supozitor anticonvulsiv si apoi paracetamol si impachetari cu "carpe" ude reci. si chiar si asa a durat vreo 2 ore pana a scazut la 38.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Victo spune:
ellis, i-am pus ser fiz in nas. in seara asta i-am pus si vybrocil, am pus si in camera capsula cu uleiuri din alea eucalipt and co.
am fost in dupa-amiaza aceasta la un alt dr, mai de Doamne ajuta, mai in varsta si cred ca experienta si-a spus cuv. m-a linistit. trebuie doar sa asteptam. sa curatam nasul..si cam atat. infectai virala, si nici vorba de amigdale inflamate cum vazuse celalalt vineri. a functionat instinctul meu ![]()
hidratat si nurofen dc face febra. insa azi cum S m-a disperat cu mancarea, la amiaza nu i-am mai dat niciun medicament, ca mi-a fost groaza sa nu il doara stoamcul.
m-a lamurit si cu aerosolii. sunt eficace doar dc tusea e productiva, dc sunt afectate caile respir infer., si nu e cazul nostru acum. mai putin placut la noi e ca mucozitatile nu se elimina, sunt jos undeva, nici nu-i curge nasul decat dc plange..chiar cu ser, nu iese mare lucru.
mie de asta imi e groaza sa nu ramana acolo si sa se infecteze..ce stiu eu..
una peste alta, ma bucur ca am dat peste dr acesta, insa lucr. numa la clinica si acum noroc ca era de garda, altfel stiti cum gasesti drii la clinici..f greu..ca-s si pe sectie..si multi pacienti..mai greu e cd ai chestii urgente de vazut. plus ca eu nu lucr in Cj si deci nu prea merge sa ma invoiesc cateva ore sa merg la dr..complicat.
e, v-am innebunit cu raceala noastra .
ellis, inca o data, bafta maine.
ma intreba cineva..pai nu am habar cum ii culca la gradi. am inteles ca le citesc poveste..si fiecare cu animalutul lui..al meu cu degetelul. S le mai face pb ca e cam vorbaret si el tot trancane, in lco sa doarma ![]()
i-am mai aratat si lui poze de la gradi, sper sa fie ok maine.l-am intrebat pe dr dc il putem duce si a zis ca e ok.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ca m-ati intrebat cum i au scazut temperatura la spital: i-au dat supozitor anticonvulsiv si apoi paracetamol si impachetari cu "carpe" ude reci. si chiar si asa a durat vreo 2 ore pana a scazut la 38. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
probabil novocalmin...iubita, la fel am patit si noi, iar de atunci , la peste 39.3-39.5 o bag in prosoape ude la temp camerei, de la subbrat in jos...tare teama mi-a fost cu ea atunci...dadea sa lesine si a scapat si kk pe ea...relaxare sfincteriana...vai de noi, grea meseria de mamica..ti pup!
ellis spune:
offf, azi o las la program lung, de dimineata a fost ziua NU, pt fii-mea, orice vroiam sa fac, din partea ei era impotrivire...la gradi a plans iar, dupa ce am plecat, in cateva secunde s-a linistit...e atat de greu sa incepi astfel ziua...
BB - medicatia se da strict, astfel se prelungeste/ agraveaza boala...si panadolul/nurofenul se dau la 8,6,4 ore , in functie de ca a avut copilul, minim 3 zile, antibioticul 5 zile sau 7;
Exact, VICTo, asta incercam si eu sa zic...aerosolii rup tusea, ajuta sa expectoreze! serul nu face decat sa curete...ca sa poata respira bine, vibrocil, ophtamesone(care trateaza); eu am pus aseara olinth...cred ca a scazut umezeala in camera si A simte imediat...sforaie...nu stiu cum...
va pup
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - cauta 'aparatoare de sampon bebe confort' pe google, o sa ai surpriza sa gasesti firme care livreaza mai dinspre voi...daca nu gaseam la BE, aveam de gand sa comand; - cu acomodarea, e greu, indiferent de varsta; Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
ellis, mersi de info...nu eu am intrebat de ele, dar e bine sa stiu...chiar m-ar prind ebine asa ceva...ca urla ca din gura de sarpe la spalatul pe cap...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
BB asa e pt antibiotic este necesara trezirea daca se impune.Orele trebuie respectate .LA nurofen poti sa faci astfel incat sa lasi fata sa doarma ...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Pupam toti copii bolnaviori.
Victo pupam si pe S , si ma bucur ca ati gasit un medic mai de Doamne ajuta
Noi intram putin in rutina de dimineata...Poate va scriem mai tarziu 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
pussi spune:
ancuta D, La multi ani fericiti si din partea noastra!
multa sanatate puiutilor bolnaviori!!! Colectivitatea si spune cuvantul din pacate!
mihuta concediu placut!
adina si eu am stari ca si tine, daca ma apuca in timpul zilei, las tot ce am de facut atunci si ma joc cu ele. Dar din pacate ma apuca cel mai des seara inainte sa adorm si ma resemnez cu faptul ca sunt asa cum sunt datorita faptului ca eu m-am ocupat de ele! si ma mai linistesc!
noi am avut un wk incarcat: sambata botez, ieri pranz la o verisoara si aseara in vizita la o viitoare finuta
o sapt. frumoasa tuturor
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
neata tuturor! o saptamna fructuoasa, copii sanatosi si voua multa rabdare!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
helo
va multumesc de raspunsuri.
i-am decalat programul de antib cu 3 ore azi dimi ca nu imi mai dormea de la 4 cand o trezeam pt antib. sper sa nu fi facut o prostie mare!
ellis, multa bafta azi la programul lung!! 

de maine reluam si noi programul doar ca pana la 12 o las momentan.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007