Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Vai de capul meu ! Am uitat complet de aparatoarea de sampon! Ce-o sa-mi auda maine urechile cand o sa o spal la cap ! Bine macar ca e mare fan feon (pe cat de tare il ura cand era mica ), se aseaza in fata oglinzii cu un maimutoi in mana si isi admira pletele in vant...

Azi a fost o zi foarte frumoasa, de mamici si copii, mai o barfa, mai un iaurt, Sophia si Maria s-a comportat ca doua vechi prietene, au deja glumitele lor, ne-am inalnit cu o Ellis radioasa, cu Cristina mama de Raducu (ce tarcoale i-au dat fetele noastre) si cu Felicia si micuta printesa Lorena.

Ellis, eu cred ca trebuie sa stabiliti o strategie cu Miss, sa o preia pe Alessia de la usa si sa ii propuna ceva foarte interesant de facut, astfel incat sa fie preocupata de ce va face si sa va spuna voua un "pa" din mers.

mami de Sophia

va invidiez...si eu vreaaaauuuu.

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Salutare, in sfarsit!

Ancuto, cu intarziere, dar sper ca bineprimit: LA MULTI ANI FERICITI, PLINI DE DRAGOSTE SI IMPLINIRI!

Lavi, la fel si sotului, sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti... si sanatate Iasminucia, off saracuta de ea...sper sa sunteti bine acum..

Sanatate bolnaviorilor...mi-e groaza deja ca vine toamna-iarna si se vor inmulti virusii astia nenorociti...

apropo, ce le dati copilasilor pt imunitate???

Ellis, e greu cu acomodarea asta la gradi...cred...noi inca nu experimentam asta, dar ma pun in locul vostru...si mie mi s-ar rupe sufletul sa-l las la gradi plangand/urland dupa mine...insa sper ca, la anu, fiind mai marisor, va pricepe mai bine ce si cum sta treaba... din fericire, eu voi mai sta deocamdata cu el...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai andreea, ce ne facem cu puii astia..
ser fiziologic ii pui in nas? eu ma gandeam sa imi iau aparat de aerosoli, habar n-am sincer.nu mi se pare grav, dar nu trece..ce naiba, eu cd racesc, parca trece mai repede..sau nu?

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

paula, da, folosesc apa de mare cu propolis...dar mi se pare ineficienta...adica e buna pt a inmuia mucozitatile pe care apoi le pot aspira usor...dar secretiile exista atat in nas cat si in gat...si se aud...sigur, cand tuseste e ok, i se mai curata gatul o eprioada, apoi revin... cred ca o sa merg si pana la medic cu el...desi nu e grav si in rest totul e ok...starea lui e imbunatatita, insa tine deja de 11 zile...
noi avem si aaprat de aerosoli, e drept ca nu l-am folosit demult...paote ar fi bine sa-l pun in functiune...

ERIC IN 2009...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

noi facem cura cu imunogrip. uite ca azi am si uitat sa ii dau dimineata. cred ca voi merge dupa-amiaz ala pedi 2, totusi.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna

Eu pic pe mine de somn, am fost azi-noapte la o nunta in familie, Sophia a stat si ea pana la 11 si daca o mai lasam mai statea, a dansat, a alergat, s-a jucat, pana si in somn azi-noapte mi-a povestis bunica ei ca spunea "Veau inapoi la mieasa". Azi am fost si la ciorba de potroace si i-a spus miresei trista "Andeea a dat jos ochita, nu mai e mieasa"....

De fapt am intrat sa va spun ca noi plecam maine in vacanta in Turcia cu masina (nu ma intrebati a cui a fost ideea, ca nu a mea), asa ca nu va mai citesc pana ma intorc.

BB, imi pare tare rau de sperietura cu Iasmnia, bine ca si-a revenit, asa e cu copiii, se instaleaza uneori foarte brusc simptomele.

Adina, eu cred ca toate simtim acelasi lucru, ca nu acordam suficienta atentie dorintelor copilului, ca alocam prea mult timp nevoilor de baza. Unele au mai multe motive ca altele sa creada asa ceva, si eu sunt una dintre ele. Trec zile intregi si imi dau seama ca n-am avut timp sa fac si eu ceva mai interesant cu si pentru Sophia, parca nu fac decat sa ma tarai de la o zi la alta (survival mode). Mai iau avant asa pe perioade scurte, dar apoi iar intru in conul de umbra cu preocuparile casnice sau na, de alta natura.

Victo, sa inteleg ca Stefanut s-a acomodat si cu somnul la gradi ? Felicitari, pare foarte incantat de pijamalutele alese si locul pare foarte placut pentru copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VICTO - dar picaturi ii pui in nas? stiu ca e fff greu, dar merita...ophtamesone N, sau macar vybrocil,; eu o curat cu marimer si batista bebelusului, dar noi avem numai muci...nu tuseste; e bine ca i-ai dat nurofen/panadol, astea au tratat raceala; mai incearca sa pui aparat cu olinth in priza , e f bun; in tuse nu ajuta aerosolii, eu am vazut ca mai rau tusesc de la astia...in fine, ar rupe tusea, dar la Alessia nu prea s-au potrivit; depinde...

ANDREEA - cauta 'aparatoare de sampon bebe confort' pe google, o sa ai surpriza sa gasesti firme care livreaza mai dinspre voi...daca nu gaseam la BE, aveam de gand sa comand;
- cu acomodarea, e greu, indiferent de varsta;

BB - de ce nu ai scris azi? sper ca nu sunt probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Apropo de muci si Cecilia a avut 2 sapt in cap muci...si nu i-am dat nimic.Si dupa 2 sapt au trecut de la sine.Nici batista bebelusului nu prea o mai folosesc decat in cazuri extreme cand nu poate respira ... ca vad ca e adevarat ca e ca si la alaptat pe cat ii tragi pe atat se secreta mai mult mucus .
Problemele care le am la raceli sunt mai mult cu sotul care e un disperat cand sunt copii raciti si daca ar fi dupa el as baga medicatie doar sa le treaca repede . Dar zic DA si fac ca mine

Victo Nurofenul e si antiinflamator nu doar antipiretic.

Andreea si noi am patito cand nu si-au facut efect homeopatele..ca era dilutia foarte mica, dar am schimbat homeopatul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

L-a vazut si eu pe Stefanut .. Ce baiat mare si independent pare

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Erika, Anca, Anca.san, la multi ani !! Va doresc multa fericire, sanatate si sa ne auzim cat mai des pe forum.

Lavi, of, prin ce ati trecut !! Intreb si eu, cum i-au scazut temperatura la spital ? Ma bucur ca si-a revenit repede. Acum e bine?
Victo, foarte faine pozele; si mie mi-au placut patuturile. Stefanut e dulce si curajos ! Cum ii adorm acolo?

Eu azi am primit informatiile de utilizare a programului de supraveghere online de la gradi, o sa ma uit maine sa vad cum decurg orele. Am niste emotii... parca maine ar incepe gradinita.:((
Maria mai nou ma trezeste numai la 6, asa ca merg sa ma culc. In stilul asta nu mai rezist mult.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vreau sa va intreb daca iasmi a vomat la 15 minute dupa antibiotic isi va mai face efectul sau la elimimat?? urmatoarea doza de antib e dupa cele 8 ore, nu???
daca vreau sa decalez programul ca sa nu o mai trezesc noaptea isi pierde efectul??

ellis, , multumim de intrebare. azi a fost mai bine....pana acum seara.... dar greseala mea cred ca a fost. s a jucat fff mult a fost agitata , obosita, cu muci si i-am dat antib cu 15 min inainte laptele...

acum sforaie....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput