Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
Adina eu am de multe ori sentimentul asta
... dar incerc si eu sa ma uit in jurul meu .
Si eu citesc multe despre homepatie pe internet.Sunt foarte multe site-uri interesante si am gasit si cursuri de prin facultati de homeopatie.
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
da acum suntem acasa. e bine, multumim. au reusit (cu greu) sa ii scada temp. a inceput de ieri cu tuse si temp (mai mica 37.5-38) . am fost la dr ei si ne-a dat antib dar eu mare zoro am zis Nu fara antib. si uite asa am reusit o zi si noapte ba ii scadea temp ba urca inapoi. pana m-am speriat si azi i-am dat antib. iar in seara asta mi-a picat dintr-o data, nu se mai putea tine pe picioare, ardea tare, ochii nu ii mai putea tine deschisi si nu mai spunea decat slab ca vrea apa....

offfffff asa tare ne-am speriat...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
ank am putin timp ca mina doarme si eu ma "destind" putin...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
adinag spune:
Doamne... Si antitermice tot nu si-au facut efectul? Si de la rosu in gat? Offf...
E tare greu cand se intampla asa ceva. Tin minte ca asta iarna a avut Floris un virus tare urat, avea febra si voma in jet si in timpul somnului, se trezea in timp ce voma :( Tare greu mi-a fost, eram si singura atunci cu copiii acasa, noaptea, nu aveam nici masina acasa. Ma simteam asa neajutorata si in panica - urat sentiment. Imi inchipui cum v-a mers.
Ii doresc Iasminucai sa nu mai treaca prin asta, sa fie bine si repede sanatoasa 
bb_yasmi spune:
adina, multumim. intr-adevar e asa groaznic sentimentul ca nu poti face nimic, ca nu iti poti ajuta copilul....:( cu antitermine o tinem de 2 zile+ sosete cu apa cu otet si degeaba...
aaaaa si partea interesanta: dupa ce am plecat de la spital, cand si-a revenit mina a reinceput sa faca ce stie ea mai bine: a trancanit intr-una...![]()
doamne ca ne-a venit sa o mancam cand am vazut ca a redevenit ea cea neastamparata si guraliva...![]()
![]()
_
happy mom Lavi &
adinag spune:
Lavi, imi inchipui ca a fost cel mai frumos trancanit de pe lume :)))
Dar la spital cum i-au scazut febra?
bb_yasmi spune:
revin
s a trezit mica terorista.... ![]()
_
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
'Neata
O
pt mamici ..
BB sa ne mai spui ce face Iasminuta 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ellis spune:
ola!
am reusit sa facem baie la cap, dar tot nemultumita a fost..ca avea palarioara pe cap!
VALi - si noi trecem de luni la program lung, ca tati nu prea mai sta pe acasa sa poata sa o ia.
VICTo - se pot da siropelele de imunitate cand e copilul racit! amelioreaza starea lor...sanatate multa va doresc!Cauta homeopat , dar sa nu te astepti ca vei vedea ceva spectaculos, cica mai intai rascolesc organismul schemele homeopate, apoi se vad efectele...la cine se vad...ex. nepotica mea, de cand a intrat in colectivitate, acum 2 ani, este mai mereu racita(si uneori destul de rau), din iarna a inceput tratament cu homeopat, dar pana acum nu se vad cine stie ce rezultate...poate si pt ca maica-sa e farmacist si am impresia ca o cam indoapa de medicamente...
reactioneaza diferit copiii, dar cerd ca merita sa incerci; si eu ii dau homeopate, dar si tratament alopat;
ANK - si la pretul asta, de 18 lei sticluta, e cel mai bine vandut medicament din farmacii; imi spunea o dna farmacist , bunicuta unei prietene de joaca a Alessiei, ca se sperie cat de mult nurofen vinde si cat de usor dau parintii copiilor medicamente...
Da, ADINA, de multe ori simt ca ma ocup prea putin de copil, si ma simt vinovata, tot incerc sa ma organizez, sa-mi ordonez activitatile, sa nu mai iau din timpul fetei pt gatit, calcat, curat...dar trebuie sa le fac si pe astea, si numai noaptea nu mai pot nici eu...
Ce s-a intamplat cu IASMI???? Doamne, BB, bine ca ati trecut cu bine peste. Eu cred ca v-am mai zis de cateva ori ca mi-e tare frica de febra, ca Alessia era in aceeasi stare ca a Iasminei la numai 39.3, asa ca eu cum simt pericolul asta, adica febra peste 38.5 bag nurofen/panadol la 4 ore - strict, cu treziri noaptea...nu cred ca exagerez...iar la 39...clar impachetari cu prosoape ude ca nu vreau sa mai trec prin astea(noua de doua ori ni s-a intamplat sa ajunga in stadiul asta...si culmea, febra a crescu rapid). SANATATE SI SA NU MAI AVETI PARTE DE ASA CEVA!
ADINA - cand am ajuns noi la spital o data cu A, avea febra, dar eu nu stiam, am dus-o ca vomese in jet si s-a inecat - i-au scazut febra cu novocalmin si impachetari.
Ank83 spune:
Ellis de regula rezultatele nu apar atunci canbd parintii nu respecta acele reguli esentiale ale administrarii lor.Nu cioco, nimic cofeina, nu menta..nu dupa mancare ... si cu 30 minute inainte de mancare..Daca le dai si dupa copilul mananca degeaba le dai.. Macar nu ii ataca ficatul sau stomacil...
Cat despre Nurofen ma gandeam eu ca e cel mai bine vandut medicament... la cat de panicate suntem de regula la febra... 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt