Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANK - eu stiu ca respecta cumnata-mea 1/2 h inainte/dupa sa nu pape nimic; cu ciocolata ce e? tot in timpul asta? sau cat face tratament nu trebuie sa manance cioco? ca nepotica e disperata dupa ciocolata? daca poti, spune-mi tu , exact cum e cu cioco...merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

multumim pt gandurile bune. iasminica e bine parca nici nu ar fi avut aproape 40 febra aseara.... in schimb inca tuseste si ii curge nasul.

intrebare: paracetamol supoz. = panadol= eferalgan??? au acelasi efect, nu??

azi e ziua sotzului....asa ca e zi/seara de petrecut....ultima pt o luna ca buni pleaca maine.....:((

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Da, BB, paracetamol=...., ina ai grija la concentratii...eferalgamul sa nu fie de 80, ca e putin, ci de 120, sau 125, nu mai stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bb , imi pare rau pt ce a patit micuta! si acum ce antib ii dai?

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
mai eu am alta problema... ca un timp dormeau deodata la pranz ...acum nu pot nici cum sa ii potrivesc .. ba se hlizeste unul...si aplauda celalalt .. ba te miri cecomentarii face Raul sau cecilia bombane si uite asa programul meu e dat peste cap

Asa e si la noi.Dar eu m-am resemnat. Tu nu?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide
AncaD, iertare pt. intarziere, la multi ani, sanatate si tot ce-ti doresti...te pup cu mult drag! Scuze, ieri nu am avut timp nici sa mor!

La multi ani si de la noi! Dai si tu ceva de baut la doamne?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo
cine stie sa imi raspunda dc pot sa dau imunorezistanul si cd e copilul un pic racit , un pic febril (38), si implicit sub antitermice?ar trebui sa incep cura urmatoare duminica si nu stiu cum sa fac, oricum antitermice ii dau maxim si duminica, dc nu scade, mergem iar la dr.
ca cica de nu va scadea, inseamna ca e infectie bacteriana si nu trece decat cu antibiotice, dar dc luni va fi ok, at. a fost infectie virala, si la care nu tb antibioitce. dar dr imi recomanda azi cu caldura sa facem o tura de antib, ca cica astia blonzi, cu ochii albastri sunt mai sensibili si au tot timpul probleme cu gatul, laringe, faringe..si din astea..
intr-un final cred ca ar tb sa imi caut un homeopat.

Inseamna ca ai mei,care-s negri ca taciunele n-ar trebui sa raceasca-n veci.
Se poate da tratament pt imunitate,chiar daca e racit copilul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
multumim pt gandurile bune. iasminica e bine parca nici nu ar fi avut aproape 40 febra aseara.... in schimb inca tuseste si ii curge nasul.

Sanatate multa!
Si la spital ce i-au dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
mai eu am alta problema... ca un timp dormeau deodata la pranz ...acum nu pot nici cum sa ii potrivesc .. ba se hlizeste unul...si aplauda celalalt .. ba te miri cecomentarii face Raul sau cecilia bombane si uite asa programul meu e dat peste cap

Asa e si la noi.Dar eu m-am resemnat. Tu nu?

ba mai cocoana ...dar sa ma plang si eu...sa imi faca si mie cineva drag...draga

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
ba mai cocoana ...dar sa ma plang si eu...sa imi faca si mie cineva drag...draga

Pupa-te-ar mama pe tine de alintatura!

Mergi la inceput