Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(196)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

eu sunt pe aci.

intr-un final cred ca ar tb sa imi caut un homeopat.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Atat vroiam sa aud ..

Si Raul e in tiparul lui Stefanut si asta iarna am luat o data antibiotice si la o sapt fix a racit iar ...era sub febril si m-am enervat si am chemat o homeopata.Acum si daca raceste are foarme foarte usoare si de obicei doar cu muci si rar e sub febril..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Victo si plus de asta sunt dulci bilutele si Raul stie ca sunt bobo si e atat de incantat cand i le dau.. SI sunt ieftine maxim 6-7 ron cutiuta, nu cat a ajuns acum nurofenul ...18 ron sticla

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BUna fetele,

eu nu am citit din urma, deci daca ignor ceva sa nu va suparati, ma trageti de maneca :) E din lipsa de timp...

Victo, multa sanatate! Dar afirmatia dr cu blonzi si ochi albastri etc mi se pare foarte ridicola... s-a uitat si in cristal cand a zis-o, banuiesc...
Ank, cred ca trebuie sa fac in RO comanda la homeopate, aici costa o sticluta de globuli de 10g, deci sticla aia mica, de la 7-8 euro in sus :(
Dar tot merita :)
Auzi Ank, voi tot mergeti la homeopata, din curiozitate - ea i-a facut o definitie a tipului de constitutie? Nu stiu exact cum ii zice pe romaneste, poate stii la ce ma refer. Ca am citit chestii diferite, unii zic ca e musai, altii nu dau importanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
eu ma despart de Ana ..asa pe nevazute...nu are nici un fel de problema daca dispar din campul ei vizual(intreaba de mine..i se zice ca am plecat la lucru si cu asta s-a incheiat povestea-daca e lucru e lucru...daca cumva aude altceva e mai nasol)... insa daca o salut sau ma pun sa-i explic.... nu mai plec...deocamdata mergem pe varianta asta ...
ank...scumpii copilasi nazdravani!
victo..la astea cu medicamntele nu cred ca sunt o buna sfatuitoare...eu bag tot...nu vreau sa simt suferinta nici un pic...asa ca orice medicament care nu are efect "instant" pt.mine e cam naspa....asta e conceptia mea...cu homeopatele sunt sceptica... singura care imi tine un cui acolo e ank... si sanatate!
va urez o noapte cat mai placuta si mai luuuuunga!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Adina Iia facut .Stiu ca fara profilul asta al omului tratat, tratamentul nu prea functioneaza.DAca te pot ajuta vreodata cu homeopate... cu mare drag iti trimit
Uite ... apropo de faptul ca RAul are perimetrul cranian mai mare ..homeopata a fost cea care a zis ca asta e din lipsa de calciu..si intr-adevar asa a fost.Si asta dupa ce i-a facut acel profil sau cum Dumnezeu ii spune.

Si inca un exemplu .Amandoi copii erau raciti .Rosu in gat si mucozitati , fara febra si au primit tratament diferit..si asta pentru ca zicea ea (homeopata) ca si in tiparele astea homeopatice copii mei sunt diferiti

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

cu homeopatele sunt sceptica... singura care imi tine un cui acolo e ank... si sanatate!

poate pana la urma te mai si conving.Daca intri la odisee la TM sunt multe mamici deja care isi trateaza asa copii si sunt super multumite

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Ank, eu tocmai suntin febra homeopatiei, am primit de la cineva o carte pentru medici scrisa, despre homeopatia la copii. Este foarte interesant, se potriveste si noua in multe. Trebuie sa-mi fac o mica farmacie, mi-ar trebui mai multe, dar cum ziceam, e si o chestie financiara in momentul de fata, ca ar trebui mai multe si nu-s asa ieftine.
De exemplu, Jasmina doarme foarte agitat si scrasneste noaptea din dinti, si am gasit ceva homeopat care i se potriveste de minune - dupa simptome. Acum sunt tare curioasa cum va fi.
Si ai mei sunt foarte diferiti, si la medicamentele clasice reactioneaza total diferit.
Eu inca ma feresc de antibiotice, dar am si noroc cu pediatra care nu prescrie deloc cu drag asa ceva. Se fereste si ea :D
Cred ca daca mi-ar prescrie candva as lua-o in serios.

Ank, multumesc mult, esti tare draguta

Fetelor, am o intrebare mai... ciudata: voi va simtiti cateodata asa, cumva, ca faceti prea putin cu copiii vostri si aati putea face mai multe activitati, ca sunteti prea lenese, sau nu stiu cum sa zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ceaoo

noi numai ce am ajuns de la urgente,,,,, iasmi mai avea putin si era inconstienta, febra aproape 40, aproape lesinata ....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Doamne, de ce??? Ce s-a intamplat, e acasa, cum?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ceaoo

noi numai ce am ajuns de la urgente,,,,, iasmi mai avea putin si era inconstienta, febra aproape 40, aproape lesinata ....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

offf draga de ea.
Ce a patit ..daca ai timp sa spui/??

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput