Citim impreuna (organizatorice 5)
Raspunsuri - Pagina 18
beshter spune:
Mor de curiozitate!
Daca vreti sa mai asteptam o saptamana sa termine toata lumea cartoiu'... Ce ziceti? Asteptam sau respectam programu'?
Trouve avant de chercher
carminabulina spune:
Pai cat se acorda cititului? Parca 2 saptamani daca nu s-a schimbat ceva intre timp. Si atunci daca se acorda 2 saptamani de-abia saptamana viitoare incep propunerile pentru urmatorul cerc de lectura, in nici un caz maine (azi).
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 35+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
carminabulina spune:
Punctul 5 din regulamentul intern
Citat: |
5. Participantii la cerc au 2 saptamani la dispozitie pentru lectura. |
Acest cerc a inceput pe 3 noiembrie, asta inseamna ca va tine pana pe 17 noiembrie, iar pe 18 noiembrie se face propunerea pentru o noua tema (mai exact miercurea viitoare).
beshter spune:
Pardon, scuzati! Am tot cautat data inceperii lecturii propriu-zise si n-am gasit-o. Am facut si io socoteala dupe ureche. V-am spus ca-s urechista
Mi s-a parut ca a trecut asa de mult! Probabil unde tot citesc la cartoi si nu se mai termina:))
Trouve avant de chercher
carminabulina spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Mi s-a parut ca a trecut asa de mult! Probabil unde tot citesc la cartoi si nu se mai termina:)) Trouve avant de chercher |
am aceiasi senzatie...ca s-o spun pe aia dreapta deja m-a plictisit. Am inteles idee de baza acum as dori ceva actiune.
Aaaa, ca sa nu mai spun ca eu, biata de mine ma mut intr-un amarat apartament de 3 camere si ma apuca ciuda cand citesc despre palatele lor ....
Teodora D. spune:
Si eu m-am plictisit pe la jumatate. :)Dar am perseverat si nu mi-a parut rau, pt ca mi-a placut din nou.
Teodora D. spune:
citat din mesajul lui Adela99 Teodora, bun si I de la Index :) poate ma-nvrednicesc si comand Cronica de familie, da' numa' dupa ce ma'c in pivnitza si cotrobai prin cartoane ... si uite asha dezvaluii si ca "biblioteca" mea e-n pivnitza |
Adela, uite aici o cronicuta a cartii, poate iti dai seama daca e cea pe care o cauti.
buflea spune:
Fetelor, voi vorbiti de Julius ? Am inceput-o si eu si am ajuns doar acolo unde s-a casatorit Susan a doua oara si se intoarce dinc alatoria din Europa ...si deja m-am cam plictisit .
Teodora D. spune:
Observ ca de cand avem subforum pt carti nu mai apare cine a postat ultimul mesaj, se vede tot Carmina cu mesajul de azi-noapte.
edit- Buflea, despre Julius se discuta, am intervenit insa cu o postare adresata Adelei, referitoare la o discutie mai veche.