Citim impreuna (organizatorice 5)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura25 spune:
'neata!
Cred ca azi sunt eu la rand cu propunerea. Zic acum de dimineata, ca se anunta o zi cam grea.
Deci .. pam pam paaammm .. propunere de tema:
*poveste de dragoste in timp de razboi. Propunerea mea de carte: www.librariabucuresti.com/Carti-Adio_arme-5154.htm" target="_blank">Adio arme de Ernest Hemingway
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Prea dimineata propunerea? Nu va place? Am emotii ...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
beshter spune:
Ba mie imi place foarte mult:)
Io propun J.M.G. Le Clezio - 'Urania'.
O descriere a cartii aici; cate ceva despre carte aici.
Trouve avant de chercher
Adela99 spune:
mie imi place tema teribil
propunerea mea: www.metropolis.ro/books/book.php?product_id=1224" target="_blank"> Istoria iubirii de Nicole Krauss
am o carte favorita pe tema asta, pe care n-o gasesc pe net. am citit-o de muult si chiar daca nu poate intra la propuneri, vi-o recomand cu dragoste :)
Mai presus de toate
lilanda spune:
Erich Maria Remarque - www.scribd.com/doc/12690806/remarque-erich-maria-arcul-de-triumf" target="_blank">Arcul de triumf!
angelabv spune:
Bine v-am regasit la o noua tema, tare frumoasa...dragoste...
Laura,am mers la link-ul indicat de tine si am vazut o carte draga mie, scrisa de un canadian www.librariabucuresti.com/Carti-Gargui-5141.htm" target="_blank">Gargui de Andrew Davidson, in engleza The Gargoyle
angelabv spune:
se pare ca scriitorul vine la www.bookblog.ro/anunturi/andrew-davidson-autorul-bestsellerului-gargui-vine-la-booktalks/" target="_blank">BookTalks
Laura25 spune:
Avand in vedere ca suntem la pag. 19, mai asteptam propuneri si comentarii si as zice sa deschid capitol nou cand incepe votarea, sa avem cartile centralizate pe prima pagina si usor de gasit.
Ma bucur ca va place tema. Sper sa mai apara si celelalte fete cu propuneri. Cu cat mai multe, cu atat mai bine, sa avem de unde alege.
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelabv Bine v-am regasit la o noua tema, tare frumoasa...dragoste... Laura,am mers la link-ul indicat de tine si am vazut o carte draga mie, scrisa de un canadian www.librariabucuresti.com/Carti-Gargui-5141.htm" target="_blank">Gargui de Andrew Davidson, in engleza The Gargoyle Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007) Asa creste Nicole Primele poze PRO |
Angi, din ce scrie in link-ul despre carte, eu nu gasesc unde e razboiul. Adica e poveste de dragoste, dar nu e pe timp de razboi. Se incadreaza in tema?
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
angelabv spune:
ai dreptate Laura ...e o poveste de dragoste,care trece prin mai multe secole...are si scene de lupta, dar nu e in timpul unui "razbel"...M-am entuziasmat la maxim pentru ca am vazut traducerea...dar tot o recomand !!!
ok, trecem la lucruri serioase, propunerea nr 2:
Profesoara de pian, de Janice Y.K. Lee