Citim impreuna (organizatorice 5)
Raspunsuri - Pagina 14
beshter spune:
Sau sa deschidem un subiect 'Citim impreuna Artificii si Soareci si oameni' - nu, ca sunt prea multi 'si'... 'Citim impreuna Borges si Steinbeck - proza scurta'. Hm, cum suna?
Trouve avant de chercher
Teodora D. spune:
Eu nu stiu cu cine sa votez. :))
L-am cautat pe Somerset Maugham prin biblioteca si in final am gasit nuvela propusa de Adela, intr-o editie din 1985, editura Univers, colectia Globus , daca si-o mai aminteste cineva, dar vad ca nu are sanse sa castige acum.
Mai stiam ca am "Oameni si soareci", dar nu dau de ea, la monitor nu sunt in stare sa citesc, asa ca runda asta nu votez.
Mie imi place ideea "Citim impreuna nuvele", sa inceapa fiecare sa citeasca ce are prin casa sau pe monitor :), mi-ar placea de ex. sa ni se povesteasca despre nuvelele lui Ghassan Kanafani, chiar daca cu graba in librariile din Ro nu vor aparea.
ducky spune:
si eu vreau sa ma inscriu pe lista cu voi !!
Imi place foarte mult sa citesc si sunt aproape de biblioteca, asa ca am sanse sa gasesc ce veti alege in timp util.
Daca ma primiti, as incepe prin a vota "Soareci si oameni", ca si asa imi doresc de mult sa o citesc.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Teodora D. spune:
Ducky, sigur ca esti binevenita, cu cat mai multe cititoare- cu atat mai bine! Eu zic ca poti sa mergi la biblioteca dupa cartea lui Steinbeck! :)
beshter spune:
Adeluta, te rugam, deschide subectu'! Nu de alta, da' am citit soarecu' si vreau sa ma laud si io undeva ! Ca sa nu mai spun ca abia astept sa-mi bag din nou nasul in Borges...
Trouve avant de chercher
Adela99 spune:
subiect nou deschis sub titlu' "citim impreuna nuvele"
de-acum puteti :)
buflea, sanatate copiilor
carmina, tot ?
ducky, bine-ai venit!
Teodora io cred ca cc chiar editia aia o citii ;)
buflea spune:
Cand s-a propus Maugham ? ...daca stiam votam cu el, nu stiu daca v-am spus dar Maugham este unul din idolii mei clasici.
zuzunaki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Adeluta, te rugam, deschide subectu'! Nu de alta, da' am citit soarecu' si vreau sa ma laud si io undeva ! Ca sa nu mai spun ca abia astept sa-mi bag din nou nasul in Borges... Trouve avant de chercher |
Da' nu te grabi sa te lauzi,da?Da-ne si noua ragaz sa citim
buflea spune:
Ce bine daca am avea si noi o sectiune separata ca cei de la Michael jackson ...ceva de genul "Clubul de citit" ...nu aparuse ideea asta la un moment dat ?
Cine oare poate face asta, un moderator sau numai adminul ?