Citim impreuna (organizatorice 5)
Raspunsuri - Pagina 15
Adela99 spune:
'neatza!
hai, c-am bramburit cercu' asta. ia sa fac io un pic de ordine in harababura creata, ca doar io am facut-o
in urma voturilor a iesit Artificii, deci citim Artificii! daca ne ajunge timpu' trecem la Soareci si oameni. bine asha?
subiectu' cu Artificiile ii deschis (schimbat titlu' din citim impreuna nuvele" in "citim impreuna Artificii"
ducky vezi ca la lista cu cartile propuse (pag. 10) este link catre carti, unde vei gasi Artificiile in format .pdf pe care poti sa-l descarci in word, daca poti citi pe pc. la fel si cu Soareci si oameni.
carminabulina spune:
Ah Adela, nici macar nu ne-am apucat. de-abia la sfarsitul lunii o sa incepem sa strangem si sper ca pana pe 15 noiembrie sa fie totul aranjat ca sa pot naste linistita.
Nu am avut net luni si marti, o defectiune in zona...cred ca din cauza vantului si a ploii, habar nu am. Faceam 13,14 prin casa ca nu mai puteam de curiozitate sa vad ce tema s-a propus si ce s-a votat. Dar vad ca e bine. Sunt de toate pentru toti.
Vreau sa ma apuc si eu de citit Millenium, am doar primele 2 carti din trilogie, dar nu ma indur inca. vad ca sunt destul de voluminoase si as vrea sa am mai multa liniste si timp ca sa ma pot bucura de ele.
Pentru mine tema de data asta e mana cereasca: de citit putin si bun.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 31+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
ducky spune:
Adela, mersi de pontul cu Artificiile...
Un weekend frumos va doresc si spor la citit
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 am intrat doar sa va spun ca aici ninge! |
Si la Predeal ninge
Trouve avant de chercher
beshter spune:
Dupa socoteala mea, cam pe vineri ar trebui sa inceapa noul cerc (am socotit bine?)
buflea, pregatez-vous!
Trouve avant de chercher
buflea spune:
Ah ! Ma scuzati, weekendul asta care a trecut a fost randul meu sau vinerea asta care vine ?
Eu credeam ca vinerea asta, adica pe 30 Octombrie. Va rog, pasuiti-ma pana vineri, maine termin de "inchis" trimestrul la serviciu si apoi va pot "lovi" cu delicatete cu tema peste ochi
Ingrid S spune:
Buna ziulica si sper ca nu m-ati uitat.
Am citit doar Oameni si soareci de Steinbeck, pe Borges nu l-am cumparat, so..daca discutati despre soricei sunt aici. Cumva, cumva, tot tin pasul cu voi.
Ce mai stiti de Liadorian?
Buflea, chiar ca mor de curiozitate sa vad tema propusa de tine. Am o presimtire placuta.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues