Citim impreuna (organizatorice 5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetele sunt prezenta ... l-am sarbatorit pe Columbus (Day) cu paracetamol si sirop de tuse din 6 in 6 ore, meci dublu ... adica banuiesc ca ne-a atacat porcina, ambii copii tufliti, cu fundul in sus, miorlaiti, acum bine - in 5 min cadeau ca mustele si pe rand evident ... am jucat la "Candy Land" (in fel de Piticot) si alte jocuri de cabana de mi-am tocit si ultima picatura de inspiratie pe care o aveam ... si intr-un final, ieri am cedat si ne-am lasat mucii la un "indoor playground" - stiu ca nu e frumos si sanatos dar mila imi e de altii dar de ai mei mi se rupe inima.

Revenind la subiect, eu as vota "Men in the Sun" dar totusi nu cred ca este corect fatza de cei din Romania. Mai ales ca imi pare ca majoritatea fetelor sunt de acolo (sau nu ?) si poate nu stiu limba ca sa o citeasca in engleza sau nu o pot procura ... eu cred ca ar trebui sa propunem numai carti traduse in romaneste, caci imi pare ca ce s-a tradus in romaneste exista 100% si in engleza. Eu de ex tot ce s-a citit pana acum am citit numai in engleza si am gasit la biblioteca.

Asadar si prin urmare, eu votez "Femeia sfasiata" si inca mai muncesc la Buddha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

l-am gatat si eu pe Buddha aseara, scriu impresiile la celalalt subiect.

pt cercul urmator votez pt Marquez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Eu votez pentru Steinbeck - Of Mice and Men

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Votul merge la Steinbeck-Soareci si oameni

Buflea,
sanatate multa copilasilor!Ti-am vazut albumul(e voie?)si sunt superbi!Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

situatia se prezinta in felul urmator:

Femeia sfasiata de Simone de Beauvoir 1 vot
Soareci si oameni de John Steinbeck 2 voturi
Artificii de Jorge Luis Borges 3 voturi
Douasprezece povestiri calatoare de Gabriel García Márquez 1 vot
Men in the Sun and Other Palestinian Stories de Ghassan Kanafani 1 vot

hai, cine-si asuma rolu' de udmr? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

eu...votul meu e pentru Artificii de Jorge Luis Borges

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelabv

eu...votul meu e pentru Artificii de Jorge Luis Borges

bravo!

se mai incumeta cineva? :)

Mergi la inceput

ma gandeam sa deschidem mai multe subiecte "citim impreuna", sau cel putin doua - cu nuvelele din top - de data asta. ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Io zic ca e o idee excelenta

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adela, am putea deschide un singur subiect"Citim impreuna- nuvele" si pe masura ce reusim sa citim din nuvelele propuse/votate sa le comentam acolo, intr-un singur subiect. Nu e ok asa? Nu cred ca o sa avem atat de mult si divers de comentat, incat sa nu mai stim despre ce se vorbeste si sa avem nevoie de subiecte separate. Zic si eu ...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput