Citim impreuna (organizatorice 5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Propunerea mea : Ernest Hemingway cu www.polirom.ro/catalog/carte/zapezile-de-pe-kilimanjaro-si-alte-povestiri-2782/" target="_blank">Zapezile de pe kilimanjaro si alte povestiri- povestirile lui sunt superbe, probabil sunt si alte volume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

angela

si cum iti place "Barbati care urasc femeile" ?

lista cu propunerile ii la pagina 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Adela, e interesant titlul in care a aparut in Romania...am citit cam o treime din carte , imi place si m-a "prins", as putea spune. Sunt genul de cititoare, care daca trece de pagina 25 nu se lasa pina nu termina cartea. Le-ai citit pe toate 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Prezent
M-am tot sucit si am tras concluzia ca sunt deja frumoase propunerile voastre.Si eu tot la un Hemingway m-am invartit
Astept votarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

prezent!

ce tema faina si ce de propuneri - una si una.

as propune si eu Men in the Sun and Other Palestinian Stories de Ghassan Kanafani. Nu am reusit sa descopar daca au fost traduse in romana - posibil sa nu. Sint extraordinare!

am pus si eu mina in sfirsit pe Budha de vreo doua zile. O sa revin cu raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

am pus un link despre kanafani si volumul de povestiri de care va ziceam:

http://www.palestineonlinestore.com/books/meninthesun.htm

Mergi la inceput

'neatza!

angela, "Barbati care urasc femeile" ii titlu' original. si mie mi s-a parut interesant titlul in engleza :)
io am ascultat trilogia, cam douazeci de ore pe volum

Oana, nu gasesc povestirile lu' Kanafani in romaneste, da' se pare ca Soimul a fost tradus. le-am gasit in schimb in suedeza :)

Mergi la inceput

urnele is deschise!

... si votu' meu merge catre Artificii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Votul meu merge la Artificii de Jorge Luis Borges.
Recunosc, motivele principale au fost ca se gaseste pe sribd si ca nu sunt multe pagini. Chiar vreau sa citesc si eu cu voi la cercul asta, sa nu-l ratez.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eu votez, desi nu situ daca vom gasi cartea, poate o downloadam de undeva, Men in the Sun and Other Palestinian Stories de Ghassan Kanafani.

Mergi la inceput