Citim impreuna (organizatorice 5)
Raspunsuri - Pagina 11
beshter spune:
Nici vorba de dezamageala:) Eu imi storc creierasul de ieri dimineata si tot restrang aria pen'ca stiu ca n-am voie sa propun mai mult de un titlu.
Dar pentru ca n-am putut sa ma restrang de tot, permiteti sa raportez doua?
1. Jorge Luis Borges - 'Artificii'. E o colectioara de 5 povestiri, are in total fo treijde pagini si contine splendidele 'Funes cel ce nu uita' si 'Moartea si busola'. O gasiti online www.scribd.com/doc/3683068/Jorge-Luis-Borges-Artificii" target="_blank">aici sau aici.
2. Adolfo Bioy Casares (prieten bun cu mai sus-mentionatul, poate de-aia nu m-am indurat sa-i despart) - 'Inventia lui Morel'. Se spune ca 'Inventia lui Morel' are ca punct de plecare 'Insula doctorului Moreau' a lui H.G. Wells si ca ar fi, la randu-i, punctul de plecare al filmului 'Anul trecut la Marienbad', al lui Resnais. Gasiti 'inventia' online www.scribd.com/doc/19599811/adolfobioy-casares-inventia-lui-morel" target="_blank">aici. Are fo cincizeci de pagini si e minunata.
Trouve avant de chercher
Adela99 spune:
'neatza!
siteu' ala Scribd e fantastic si voi sunteti si mai fantastice. Am verificat biblioteca oraselului meu si stupoare: nu au "Femeia sfasiata" si nu au nimic-nimicutza de Adolfo Bioy Casares.
da' nu m-am lasat, si da-i si lupta cu nea gogu': se pare ca Femeia sfasiata nu e tradusa in suedeza, Inventia lui Morel, insa da.
verificat si libraria orasului cu Inventia, n-o au pe stoc da' sunt convinsa ca se poate comanda. s-or intreba aia maine ce-mi veni de comand Casares in febra Herta :))
Adela99 spune:
bulina, esti pe metereze?
buflea, adormisi in post?
zuzu, ingrid, iarina, conchita, oana, Laura, angela, copiloi treceti pe baricade!
:)
mi-e door de Lia!
venim cu propuneri si azi si incepem votu' de maine?
iarina spune:
Adelutz...io nush ce sa propun....o sa fac o incercare cu Marquez "Douasprezece povestiri calatoare"
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 venim cu propuneri si azi si incepem votu' de maine? |
Da, da, da, si io zic sa propuie lumea si azi.
Trouve avant de chercher
Laura25 spune:
Buna!
Mi-era jena sa mai spun ceva, pt ca sunt tare in urma cu cititul. De cand au inceput copii gradinita si alerg intre servici, gradi, casa, activitati extra-curiculare, nu mai am timp de citit . Acum incerc sa termin "Vrajitoare de aprilie", "Budha din suburbie" nu am avut timp nici sa caut.
Dar, daca m-ati chemat la apel, vin si eu cu o propunere: www.humanitas.ro/humanitas/oameni-din-dublin" target="_blank">James Joyce - Oameni din Dublin. Nu pot sa aleg o nuvela anume, pt ca marturisesc ca nu am citit nimic din ea. Dar suna bine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Adela si la mine s-a incarcat f. greu toata ziua.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
angelabv spune:
sunt aici...
Adela , tema e super si propunerile la fel(am salvat deja cele de pe scribd)am sa incerc sa vin si eu cu o propunere astazi. Din pacate nu am reusit sa gasesc "Buddha din suburbie" si m-am apucat de "The Girl with the Dragon Tattoo (Millennium, #1)" a lui Stieg Larsson...