Citim impreuna (organizatorice 5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Nici vorba de dezamageala:) Eu imi storc creierasul de ieri dimineata si tot restrang aria pen'ca stiu ca n-am voie sa propun mai mult de un titlu.

Dar pentru ca n-am putut sa ma restrang de tot, permiteti sa raportez doua?

1. Jorge Luis Borges - 'Artificii'. E o colectioara de 5 povestiri, are in total fo treijde pagini si contine splendidele 'Funes cel ce nu uita' si 'Moartea si busola'. O gasiti online www.scribd.com/doc/3683068/Jorge-Luis-Borges-Artificii" target="_blank">aici sau aici.
2. Adolfo Bioy Casares (prieten bun cu mai sus-mentionatul, poate de-aia nu m-am indurat sa-i despart) - 'Inventia lui Morel'. Se spune ca 'Inventia lui Morel' are ca punct de plecare 'Insula doctorului Moreau' a lui H.G. Wells si ca ar fi, la randu-i, punctul de plecare al filmului 'Anul trecut la Marienbad', al lui Resnais. Gasiti 'inventia' online www.scribd.com/doc/19599811/adolfobioy-casares-inventia-lui-morel" target="_blank">aici. Are fo cincizeci de pagini si e minunata.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!
siteu' ala Scribd e fantastic si voi sunteti si mai fantastice. Am verificat biblioteca oraselului meu si stupoare: nu au "Femeia sfasiata" si nu au nimic-nimicutza de Adolfo Bioy Casares.
da' nu m-am lasat, si da-i si lupta cu nea gogu': se pare ca Femeia sfasiata nu e tradusa in suedeza, Inventia lui Morel, insa da.
verificat si libraria orasului cu Inventia, n-o au pe stoc da' sunt convinsa ca se poate comanda. s-or intreba aia maine ce-mi veni de comand Casares in febra Herta :))

Mergi la inceput

bulina, esti pe metereze?
buflea, adormisi in post?
zuzu, ingrid, iarina, conchita, oana, Laura, angela, copiloi treceti pe baricade!
:)

mi-e door de Lia!

venim cu propuneri si azi si incepem votu' de maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Adelutz...io nush ce sa propun....o sa fac o incercare cu Marquez "Douasprezece povestiri calatoare"

Mergi la inceput

iarina,
o gasii pe Scribd si pusei linku' la lista cu propunerile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99
venim cu propuneri si azi si incepem votu' de maine?

Da, da, da, si io zic sa propuie lumea si azi.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Mi-era jena sa mai spun ceva, pt ca sunt tare in urma cu cititul. De cand au inceput copii gradinita si alerg intre servici, gradi, casa, activitati extra-curiculare, nu mai am timp de citit . Acum incerc sa termin "Vrajitoare de aprilie", "Budha din suburbie" nu am avut timp nici sa caut.

Dar, daca m-ati chemat la apel, vin si eu cu o propunere: www.humanitas.ro/humanitas/oameni-din-dublin" target="_blank">James Joyce - Oameni din Dublin. Nu pot sa aleg o nuvela anume, pt ca marturisesc ca nu am citit nimic din ea. Dar suna bine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura

si la voi se tarashte forumu' mai rau ca melcu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adela si la mine s-a incarcat f. greu toata ziua.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

sunt aici...

Adela , tema e super si propunerile la fel(am salvat deja cele de pe scribd)am sa incerc sa vin si eu cu o propunere astazi. Din pacate nu am reusit sa gasesc "Buddha din suburbie" si m-am apucat de "The Girl with the Dragon Tattoo (Millennium, #1)" a lui Stieg Larsson...

Mergi la inceput