Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Dragelor, eu inca astept raspuns la cele 2 intrebari:
- cele care aveti contractii nedureroase, cam cate aveti pe zi?(intrebare suplimentara - cine face tratament cu Gynipral, ce doza ia?)
- cine planuieste sau a inceput masajul pt evitarea epiziotomiei? (eu am intrebat f serios, dar daca ne apuca iar hlizeala, sunt prima care ma bag )

eu nu am contractii si nici nu fac vreun tratament

iar despre masaj sunt interesata dar nu stiu nimik despre

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

fetele, tocmai mi-am terminat de facut o ciorbita si mi-a iesit minunata - sa nu credeti ca ma laud singura, dar rareori mi se intampla sa imi iasa ciorbele din prima, si sunt foarte incantata...cred ca zarzavatul trimis de mama a fost punctul forte! Abia astept sa vina sotul acasa sa il delectez cu "opera mea de arta"...

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

da' la cat te-ai apucat draguta de ciorba?

monis 33
acum si cu poze noi

la 8..dar am noroc cu oala sub presiune...ca eu numai pun incredientele si ea isi face treaba!ca daca nu, plangeam pe langa costita mea afumata sa fiarba

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, io am contractii nedureroase zilnic, da sa iti spun de cate ori....le pierd numaru!! Ca m-ai facut curioasa, azi bag o numaratoare! Oricum mai mult de 20-25 pe zi am sigur!
Da chiar asa Lavinia, la ce ora te-ai apucat de bucatarit????? Si eu tre sa ma bag sa gatesc ceva pan in 12 cand apare sotu pe acas, da m-am trezit cu maaaaaaaaaaaaaaaari efooortuuuri la ora 9 si 20

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
iar despre masaj sunt interesata dar nu stiu nimik despre

Ralu e pr prima pagina jos la linkuri utile, unul catre masajul asta...
Merci de raspuns dar voi stiti ca eu nu ma dau cu fundul de pamant daca nu-mi raspunde nimeni

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Laurairina...lasa ca nu e nimic rau daca mai lenevim si noi putin...eu mi-am carat laptopul si in bucatarie, ca mai nou stau pe scaun cand pregatesc papica...fiindca mi se intampla sa ma ia cu ameteli! Ai contractii foarte multe...bine ca nu te doare! Da, medicul meu face toti banii pe care i i-am dat! E prof universitar, e si mai in varsta, si chiar am apreciat faptul ca s-a deranjat miercuri seara sa vina la Reghin...l-am sunat si i-am explicat situatia, iar sotul l-a intrebat daca nu vrea sa vina la spital sa ma consulte. Imediat l-a intrebat daca nu poate merge dupa el, asa ca sotul s-a dus in Tg Mures, l-a luat...m-a consultat si m-a linistit!Sincer, mi se pare un om extraordinar...ca e lucru mare sa pleci de acasa noaptea pentru ca o pacienta a comis o imprudenta....adica eu nu stiu cine ar mai fi facut asa...pentru ca majoritatea ar fi zis ca exista medici si la Reghin si mi-ar fi recomandat sa merg a doua zi la Mures la control!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, pomeneai de hlizealaaa????

Acu vorbind serios, am citit la un moment dat de masajul ala, cum ca tre sa te uiti si in oglinjoara sa iti dai seama ce faci pe acolo, sa insisti sa apesi pe marginile exterioare la 'duamna' parca, si sa nu dureze mai mult de nu stiu cate sec/min...Parca erau si niste filmulete pe youtube care sa ilustreze ce si cum..
Si e recomandat parca impreuna cu exercitiile alea Keggel In rest nu mai retin nica

Oricum, inca raman la ideea ca dac ma apuc de treaba pi la 'duamna' mi se trezesc hormoneiii

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Buna fetelor!Nu am mai scris demult aici dar va citesc destul de des.
Va rog ajutati-ma cu un sfat ceva ,ca de o ora caut pe net raspuns si nu gasesc.
Sotul meu a facut o enterocolita care la tinut 2 zile dar a urmat un tratament cu niste pastile recomandate de farmacista dar sunt contraindicate in sarcina.A mai luat o pulbere de electroliti(saruri minerale)la care nu am gasit prospect pe net.Probblema este ca am luat si eu de la el aceasta enterocolita cu varsaturi, scaune ca apa care acum m-au mai lasat dar am facut febra 37.2.Stie cineva daca as putea sa iau acele saruri minerale care am inteles ca refac oranismul?Se numesc -prolyte saruri minerale si dextroza.Maine nu este doctorul meu si abia marti dupa amiaza il gasesc.
Va multumesc mult

28+

Mergi la inceput

E interesanta treaba cu masajul, acum am citit si eu ce scrie acolo! O sa il scolesc si eu pe al meu iubit! Va zice ca sunt nebuna...dar...sper sa fie de acord sa ma ajute!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Va rog ajutati-ma cu un sfat ceva ,ca de o ora caut pe net raspuns si nu gasesc.
Sotul meu a facut o enterocolita care la tinut 2 zile dar a urmat un tratament cu niste pastile recomandate de farmacista dar sunt contraindicate in sarcina.A mai luat o pulbere de electroliti(saruri minerale)la care nu am gasit prospect pe net.Probblema este ca am luat si eu de la el aceasta enterocolita cu varsaturi, scaune ca apa care acum m-au mai lasat dar am facut febra 37.2.Stie cineva daca as putea sa iau acele saruri minerale care am inteles ca refac oranismul?Se numesc -prolyte saruri minerale si dextroza.Maine nu este doctorul meu si abia marti dupa amiaza il gasesc.
Va multumesc mult

28+

Nu ma pricep la aceasta problema, dar eu cred ca nu ar trebui sa iei nimic fara sfatul medicului... chiar daca ai citit prospectul sau a luat altcineva. Nici medicul de familie nu e si nici ginecologul? Mergi la un alt medic daca altfel nu se poate ... Intre timp cred ca trebuie sa te hidratezi bine.... sper sa se rezolve repede problema

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Va multumesc mult

28+

Imi pare rau, nici eu nu stiu sa te ajut, dar la varsta asta a sarcinii cel mai bine vb cu medicul tau sau cu un medic despre care stii ca lucreaza cu medicul tau... sau unul in care sa ai incredere - de preferat gineco-obst. Pana atunci, cum se zicea mai sus, hidratare maxima. Ai mare grija...

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput