Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
suzyca spune:
camyyyyyyyyyy la multi ani multa sanatate si sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lume.37 de zile pana la marea intalnire cu puiutul tau,multi pupiciiiiii.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Katy, nici la noi nu mere DC-ul..dac te consoleaza cu ceva..nu stiu ce naiba are iar.. Asta e semn ca tre sa ma bag la patut..poate poate in vreo 2 ore adorm! Lidia, mananca gustari de fructe in loc de mancare ca sa mai astamperi foamea..Vin eu si zic care as manca din ora in ora, si numa prostii.. Cat despre pizzza, am jurat ca nu mai fac, de doua ori am facut, si din exces de zel am pus prea multe pe deasupra, blatul a ramas umed de la atata sos de rosii, si necopt..si m-am umplut de nervi, ca tot am lasat-o sa se coaca, si la urma era pita tare ca piatra, de nici nu puteam musca! Si am zis, gata..nu ma mai bag, ca nu imi iese Ma chinui sa trimit mes si ma car la patut! NB la toate fetili cuminti Laura, 33+ Mara Teodora AMR 8 saptamani !! poze |
Laurairina - am eu o reteta de blat f f simpla si care iese faina. Dar este pentru blat de ala subtire, nu pt... gogoasa de asta cum fac unii in Ro.
Se pun jumatate de cana de ulei si jumatate de apa fierbinte, un praf de sare si apoi faina alba cat cuprinde - adica cat sa poti sa-l intinzi in tava fara sa se rupa... si cum zicea si Lidia, sa nu incarci totul f mult. Il intinzi cu degetele in tava larga si pui ce ai tu pe acolo... si numai sa fii atenta sa nu se parleasca. Daca incerci o data- de 2 ori sigut iti iese. Pofta buna
monis 33
acum si cu poze noi
raluci_b spune:
neata fetele
Camy la multi ani sanatosi
30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
monis5 spune:
Shtephy - eu nu am facut inca setul de analize pt trim III... ce arata acidul uric? Adica stiu ce e ala, dar ce arata el in sarcina?... abia sug din cafea, pe gugal nu mai uit nicicum la ora asta . Deci in we esti iar la Buc...
monis 33
acum si cu poze noi
monis5 spune:
Dragelor, eu inca astept raspuns la cele 2 intrebari:
- cele care aveti contractii nedureroase, cam cate aveti pe zi?(intrebare suplimentara - cine face tratament cu Gynipral, ce doza ia?)
- cine planuieste sau a inceput masajul pt evitarea epiziotomiei? (eu am intrebat f serios, dar daca ne apuca iar hlizeala, sunt prima care ma bag )
monis 33
acum si cu poze noi
laviniablaga spune:
fetele, tocmai mi-am terminat de facut o ciorbita si mi-a iesit minunata - sa nu credeti ca ma laud singura, dar rareori mi se intampla sa imi iasa ciorbele din prima, si sunt foarte incantata...cred ca zarzavatul trimis de mama a fost punctul forte! Abia astept sa vina sotul acasa sa il delectez cu "opera mea de arta"...
Lavi, 32+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 8 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui monis5 Dragelor, eu inca astept raspuns la cele 2 intrebari: - cele care aveti contractii nedureroase, cam cate aveti pe zi - cine planuieste sau a inceput masajul pt evitarea epiziotomiei? (eu am intrebat f serios, dar daca ne apuca iar hlizeala, sunt prima care ma bag ) monis 33 acum si cu poze noi |
Eu am contractii nedureroase! SI se intampla cam de vreo 2 sau 3 ori pe zi... dar nu zilnic!
Referitor la masajul ala, de care ziceai...unde se face...ca nu stiu nimic
Lavi, 32+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 8 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
monis5 spune:
citat din mesajul lui laviniablaga fetele, tocmai mi-am terminat de facut o ciorbita si mi-a iesit minunata - sa nu credeti ca ma laud singura, dar rareori mi se intampla sa imi iasa ciorbele din prima, si sunt foarte incantata...cred ca zarzavatul trimis de mama a fost punctul forte! Abia astept sa vina sotul acasa sa il delectez cu "opera mea de arta"... Lavi, 32+ mami de Rares Cristian Au mai ramas 8 saptamani de vis! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
da' la cat te-ai apucat draguta de ciorba?
monis 33
acum si cu poze noi
laurairina13 spune:
Neaaataaaaaaaaaa!
Stephitza, da ai treaba mama la 3 noaptea pe forum Te credem ca nu vrei sa ratezi schimbul 2, dar, totusi la ora aia ar trebui sa faci nani nani Analiza aia nu am facut-o, eu ma chinui de o saptamana sa ma urnesc sa imi fac o urocultura..da e tare greu sa ma trezesc dimineata sa ma duc
Monis, multumam de reteta de blat, acu chiar ca am curaj sa ma mai apuc de o pizzaPare mult mai simplu, nu tre sa stau pe langa aluat sa creasca, nu tre sa imi fac griji ca iese blatu prea gros in tava
Lavinia, bine ca e bb bine, si ai inceput incet incet sa te linistesti!Sa nu mai spun ca ai un medic de nota 10! Sa vina el la tine in spital sa te consulte..merita apreciat!! Si bine ca avem si o parere avizata-mama ta- cu privire la corectitudinea gramaticala a 'fulgusorilor'. Asa ca..cui nu ii convine sa nu ceteasca, noi tot fulgusori votam
Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze