Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

asadar

ralia, floricik si je, cel mai bine este sa zica fiecare si ziua si ora preferata sau propun eu ?

daca ar fi sa propun eu as zice sambata ora 18.30 cafeneaua actorilor parc tineretului sau duminca ora 16 acelasi loc.

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

cred ca duminica este mai bine, zic eu.. dar acum cum doresc si celelalte fete

oli 26 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela, Ramonika, sunteti criminaleee
Bafta si grupului de iasi si cel de bucuresti la intalneli! Eu va fac , da sa aud ca finalizati discutiile pozitiv, si sa vad si pozicile cu burticoasili la terasi!

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Camy la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iti doresc tot binele din lume alaturi de cei dragi si fie ca Flavius sa iti readuca zambetul.te pup

30+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ce m-ai amuzat RALU ci_b .Auzi la ea nu-si stie numele.Era vb dc stii programul de la Starea civila , da nu mai conteaza acum ca ma duc maine dimineata

Lavinia acasa stau de mult ca am fost in concediu de odihna pana acum, da chiar dc sunt in con de lucru tot imi gasesc sau drumuri de facut , a.i. nu stau prea mult pe forum.

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Azi am facut TNS test non stres si a iesit ok asa ca m-am mai linistit.
Miercuri mergem la control sa vedem ce mai face bebe.

Cred ca in curand intru in depresie ca toata lumea imi zice ca am burta mica si ca o sa fac un copil mic.Doctorul zice sa stau linistita ca e ok totul acum sa vedem cum s-a dezvoltat bebe.La 27 saptamani avea 1 kg, si din ce am vazut e ok.
Eu pana acum m-am ingrasat 4 kg asa ca nu e intr-un fel de mirare ca nu sunt f mare.Am o rugaminte va rog sa va uitati pe picassa ca am pus poze noi sa va dati cu parerea.

va pup

30+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ce m-ai amuzat RALU ci_b .Auzi la ea nu-si stie numele.Era vb dc stii programul de la Starea civila , da nu mai conteaza acum ca ma duc maine dimineata

m-a derutat faptul ca ma intrebi de program, nu uita eu stau la sat tot acolo m-am si maritat, asadar este in cadrul primariei si am fost acolo dimineata la 8 si am rezolvat

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Roxyaly, burtica ta e ok!!! Nu te mai lua dupa toate babele care isi dau cu parerea ..
Ca asa mie imi zic vaiii ce burta mare ai si bebele totusi de ce e mic??ca Mara mea avea 880gr la 28 sapt..., si nici acu nu e grasanca tare, avea la 32 sapt doar 1550, pe cand celelalte fete au venit de la eco cu 2kg, 2.2kg .. Si am burta maree...dar bebele e mic..
Asa ca daca doctorul a zis ca e ok si e in grafic, nu mai apleca tu urechea la altii!! Si..zi merci ca ai luat doar 4 kg, unde nu as fi luat si eu asa putine..eu am luat 13-14 deja..

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Laurairina iti multumesc mult pentru incurajare.Asa e ai dreptate ca daca te iei dupa toate babele ajungi la nebuni noroc ca mama e psiholog si m-am scos ca imi face terapie gratis.

Te pup si important e ca bebelusii sa fie sanatosi.

30+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Si eu abia astept poze cu burticile noastre din Bucuresti si Iasi.
Apropo de Iasi unde esti dulcica mea Lumi?Ai facut analizele azi?

Simina drumurile-s drumuri,forumul forum.Nu le poti neglija pe nici unele,da?

Miany multumesc frumos pt raspuns.
Deci valoarea ta e doar un pic mai mica decat 4,66 la mine ,desi ai TA mult mai mica.
Eu nu am refacut acele analize.Iti zic acum exact ce am refacut :
hemoleucograma ,uree serica,creatinina serica ,acid uric seric ,glicemie, VDRL,TPHA ,proteina C reactiva, listeria serologie, toxoplasmoza igm si igg(era negativa si de asta am repetat),examen urina si urocultura.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Camy "La Multi Ani!" si felicitari pt vestile bune de la dr. Asteptam detalii!

monis cum te mai simti? mai ai contractii?
Am un fel de jurnal al sarcinii, si la fiecare saptamana scrie cate ceva despre dezvoltarea fatului plus ceva sfaturi pt mama, iar acum cateva saptamani a scris despre masajul asta minunat care te tenteaza pe tine Mi-am pus si eu intrebarea daca ar ajuta la ceva... sau numai la "altceva"...

lavinia Doamne, ce bine ca nu ati patit nimic. Gandeste-te ca bb e bine si nu te mai invinovati

Andre iti doresc sa depasesti cat mai repede starea asta de tristete, stiu cum e... simti cum sufletul iti e sfasiat in mii de bucati

laurairina am aparut la apel, dar nu o sa stau mult, o tai si eu mai devreme acasa...

26+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput