Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenicAndre iti doresc sa depasesti cat mai repede starea asta de tristete, stiu cum e... simti cum sufletul iti e sfasiat in mii de bucati
Exact asa simt. Multumesc de gand 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Roxyaly nu mai pleca urechea la gura binevoitorilor.Stai sa vezi comentarii si sfaturi utile dupa ce vei naste.Pe mine cred ca multi au ajuns sa se supere pentru ca nu stateam la taclale cu nimeni,imi salutam vecinii si treceam mai departe desi ei stateau pe loc sa se holbeze in carut si de ce nu sa mangaie bble si sa dea sfaturi 'bune'.A,plus telefoane pe silent,sonerie la usa dezactivata.Nu e de gluma cu 'lumea'.
Asta cu burta mare/mica e doar inceputul ...toti se pricep la bebelusi.
Nu mai asculta decat de medicul tau si de cei ce te incurajeaza ,nu iti baga idei aiurea in capsor.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna dimineata din nou . Simina, bagi cap nou?

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hello

Ramonika, vineri suna bine, eu vin unde hotarati voi....o sa ajung in jur de 18h 30 ca la 18 ies de la serviciu. Nu am parola de la contul comun (nu am apucat sa o cer) si nu va stiu din poze, dar sigur o sa va recunosc dupa burtici .

Camy , La multi ani!!!!!

29+ Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

elenic sentimentul de culpabilitate o sa il am cred ca pana atunci cand o sa il tin pe bebe in brate si o sa ma conving eu ca e totul in regula cu el...dar oricum in prezent incerc sa nu ma mai gandesc prea tare la ce s-a intamplat!

Simina esti deci foarte plimbareata, nu?

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

monis 33
acum si cu poze noi

Neata.Mamaaaaa cat ai dormit.Las ca la noapte ne tii companie.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXYALY nu ai burtica mica...Am aruncat si eu o privire la pozele tale...Offff, babele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Merci pt mesajul de intampinare. Bine te-am(v-am) gasit. Vad ca fetele ies la suc..ce dragut. Deja s-au legat prietenii. Cum va deplasati cu burticile? noroc ca acum e mai racoare...au trecut caldurile alea mari.Merge careva la Baby Expo din acest weekend?? Pupici pt burtici

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Shtephy la mine valoarea e de 4,49 mg/dl ,din cate stiu e normala..dar o sa vad ce imi zice medicul joi....tensiunea mi-e k..10/6,11/6.Apropo de analize ,voi ati repetat si HIV ,antigen HCV ,HBs?!(pt.hepatita)..Cory bine ai venit la noi!!miany33+ DAVID ANDREI
[gravi 32]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

monis 33
acum si cu poze noi

ACUM

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele care ati tot intrebat de RamoC, sa stiti ca ea e binisor, doar ca trece printr-o pasa mai proasta, experimenteaza si ea, la fel ca noi toate contractiile nedureroase. Pupici dulci din partea ei si de asemenea m-a rugat sa va transmit ca in scurt timp, dupa ce o sa isi revina ne va stresa din nou cu logoreea ei...

Ramo...pupici dulci...pentru ca stiu ca ne citesti!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput