Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna,gagicute!Abia am reusit si eu sa deschid laptopul...si mi-ati dat de lucru,nu gluma..
Deci sa incepem ....
Camy ,La Multi ani cu sanatate ,sa-ti dea DD numai bucurii si un copil sanatos si voinic ,care sa va implineasca familia!

Monis vizavi de contractii ..nu le-am numarat niciodata ,dar sunt zile cand sunt mai multe zile in care sunt mai putine...depinde de ce fac..;cat priveste masajul nu am vazut nici filmuletele si nici nu m-am gandit serios sa ma apuc de el..

Simona9999 merg la gimnastica speciala pt.gravide ,pana acu a fost k... de fapt,mai mult voiam sa merg pt. exercitiile de respiratie...imi place si deocamdata e k...imi pare rau ca nu am mers mai demult..

Sthephy mie mi-a dat sa fac acidul uric si l-am facut ..mi-a iesit in limite normale...am inteles ca are ceva legatura cu reziduurile proteice si tenisunea arteriala..asa f pe scurt..

Andre pe unde esti ? tot te petreci?

Apropo de incidente ,accidente Lavinia...mi-am adus aminte acu (neuron obosit) ca acu o saptamana ,cand am fost la munte in timp ce ma plimbam cu prietena mea pe un drum pietruit ,am alunecat pe acel pietris si am aterizat in fund ,dupa ce in prealabil pusesem mana jos dar mi-am ridicat-o ca mi-am dat seama ca sunt prea grea si mi-o pot luxa..oricum putin m-am sprijinit pe ea ca m-a durut vreo juma de ora si asta a facut sa atenueze socul....deci ,concluzia evenimente nefericite se pot intampla oricand ..bine ca totul e in regula..
Scz ca am adus in discutie din nou subiectul...sper ca ti-ai revenit..

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

DRAGONITZA, eu nu introduc niciodata unul intreg il fractionez.
si vei iesi imediat , stai acolo pe tron cuminte..dar ai grija sa nu iasa fara sa-ti rezolve evacuarea.
spor la evacuare

LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Salutare, fetele mele. Primul meu gand merge catre Camy , iti doresc din inima ani frumosi, copii sanatosi, sa va bucure viata si sa va aduca numai senin, iar tie implinire. Monis Laurairina In rest, don't ask me cum a fost ca nici sa vorbesc nu pot. Tati e aproape complet albit, am primit cadou un inel superb si am ramas acum 2 suflete care plang, eu in pat, el in avion. Ufff ... asta eImi pare bine Lavi ca nu e mai grav de atat, Doamne fereste ce puteati pati. Sa nu uit s-o felicit pe Alexa , Doamne da sa fiti sanatoase! Nu mai stim nimic de ele? 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Multumesc pentru articol LAVINIABLAGA.Tocmai mi-am facut orez fiert care are un gust oribil.Mie nu-mi place orezul de fel dar nu am incotro.Cu lichidele stau si mai prost pentru ca beau apa foarte putina...acum ma chinui cu o cana mare de ceai de menta.Medicamentul acela ERCEFURYL l-a luat sotul meu dar eu citisem ca e contraindicat in sarcina.Sper sa nu-l fi afectat boala asta pe bebelusul meu.Sunt cam ingrijorata.Sotul meu a fost la Focsani si s-a oprit la un han sa manince mici si dupa doua zile m-am trezit si eu cu simptomele lui deci am luat de la el.

28+

Mergi la inceput

buna,Andre momentan nu mai stim nimic de fulgusori...din ce am citit eu din urma..

Hai spune-ne cum ti-ai petrecut..te asteptam cu "news" ti-a iesit "mutrita"?!

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Ralia, da si tu un anunt la mica publicitate pe DC, ca eu am mai citit anunturi de genul vand vaccin IMuno...bla bla...vezi, ca sunt persoane care poate nu mai au nevoie de vaccinul ala si il au deja procurat...scrie si tu ceva in genul: "caut vaccin imunizare RH.." sau vezi tu! Nu stii pe nimeni in Ungaria? Ca stiam ca acolo este!

Sau mai incearca ceva...mergi la o farmacie si intreaba daca nu se poate comanda....ca sunt farmacisti care au legaturi cu cei din depozitele de medicamente si eventual daca lasi si un avans sau ceva, poate reusesti si il procuri!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

multumesc
voi incerca la mica publicitate.. prieteni in Ungaria nu am, dar la o adica, da o fuga sotul ei sau al meu pana acolo..
cat priveste farmaciile, am amici buni chiar distribuitori de medicamente atta in Craiova cat si in Galati, dar tori mi-au spus ca nu se mai gaseste in farmacii si ca nici nu se mai comada..

oli 26 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ralia, sper sa iti fie de folos anuntul la mica publicitate...si imi pare rau ca nu se gaseste nici macar in depozite vaccinul. O sa il intreb si pe medicul meu sa vedem poate imi da vreo idee!

Andre, nu mai fi trista ca toate trec! E greu stiu!

Miany esti o dulcica! Stai linistita ca incep sa imi revin! Cred ca si statul la spital a contribuit la starea mea depresiva!

cristinica ma bucur ca ai citit articolul..vezi si tu ce efect are orezul...dar oricum...e bine ca mergi in aceasta dupa masa la ginecolog, ca e mai bine sa iti spuna el ce trebuie luat...si te inteleg ca nu iti place orezul fiert...nici mie...atat suport sa mananc orez numai in sarmalute...a...si mai mancam o data, in facultate cand vroiam eu sa slabesc, orez expandat...avea forma de biscuiti si era naspa

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Lavinia nici mie nu imi place orezul..dar am invatat sa il fac cu legume si e alta treaba...plus ca mai am o reteta simpla de la mama si e tare yummmy..

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Andre hai nu mai fi suparici..ca mult a fost putin a ramas....uite iti trimitem cateva sa te inveseleasca..alaturi de minunatul soare de pe cerul clujului..

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

pentru burticile care au probleme cu hemoroizii eu am luat , adic am folositCARPICON sunt un fel de supozitoarea - crema solida cu propolis uleios din rasina de conifere- si mi-a trecut in 2 zile- este adevarat ca nu prea am pr cu constipatia , dar si mananca cate un kilo de struguri sau de prune pe zi - sau daca nu vreo 4-5 mere; stiu ca hemorzonul nu este prea indicat in sarcina dar mai bine intrebati medicul;
in alta ordine de idei am cumparat finet , daca mai interesaza pe cineva de la Bucur 110ML; eu am luat 5 m, insa mi se pare cam mult( cantitativ vorbind); este imprimat cu un ursulet si are un fond albastru inchis; mai aveau si alte modele ;
in rest va citesc cu drag si incerc sa pricep ce sunt acelea contractii caci inca nu m-am lamurit daca am si eu sau nu am;

va pup

Mergi la inceput