Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Revin, plec sa-mi culc putin... hemoroidul
Sa fiti cuminti si sa scrieti frumos

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Camy_pus,

Am si eu o rugaminte mare la tine. Am un spion la subiectul vostru, sora mea care este mamica de fulgusor de decembrie si mi-a spus ca tu ai avut concediu de risc maternal.

Eu sunt mamica de martie si ma intereseaza si pe mine foarte tare cum imi pot lua concediu de risc maternal, ce trebuie facut.

Cand ai timp, trimite-mi si mie un PM, te rog muuult.

Si La Multi Ani, ti-am spus ca am un spion bun.

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

- (eu am intrebat f serios, dar daca ne apuca iar hlizeala, sunt prima care ma bag )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

multumesc tuturor.
am aflat si eu acum ca ar fi si la Medlife.. merge sa se intereseze si acolo..

oli 26 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika,esti draguta dar gata obosit... ce sa fac eu cu el.... sa-i fac papica si sa ii dau un loc sa doarma? Pentru tine:

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

PIRELIA spor la treaba. Sper sa iti iasa bine rochita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Fetelor multumesc pentru mesaje ... am incercat sa mananc cat mai multe fructe, ciorbite, beau lapte, iaurt, nu prea beau apa (adica nu ating clar 2l pe zi), dar nici nu ma pot forta ca imi vine inapoi.
Cu toate astea sunt tot constipata, iar acum de cand ma dor nenorocitii astia mi-a fost si frica sa ma mai duc ca sa nu ma doara mai rau. Acum ca am amanat momentul ma gandesc cu groaza ce va fi, de-asta ziceam ca as incerca un supozitor cu glicerina, macar sa mai usurez iesirea.
Pe doctor l-am intrebat ce pot face si mi-a zis ca au aparut cam devreme, si ca nu prea avem ce le face, vedem dupa nastere daca se retrag de la sine, in caz contrar le vom aplica un tratament. Programare mai am peste 3 saptamani si nu vreau sa il deranjez la telefon pentru asa ceva.
Lorelix tu ai folosit supozitoare din astea? Nu trebuie sa ma mut la toaleta dupa ele nu? Crampe la stomac dau?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

A folosit cineva supozitoare cu glicerina? Ce efect au? Mi-e teama ca daca pun unul nu ma mai opresc din dus la baie. Am avut o experienta neplacuta cu o pastila laxativ, de am zis ca nu mai iau asa ceva toata viata. Bine, ma gandesc ca supozitorul e altceva, ca actioneaza in alta parte a corpului, ca nu ajunge in stomac, dar tot mi-e teama sa pun.

29+

Eu mai nou folosesc sup cu glicerina ca laxativ. Cred ca de la pastile intestinul meu s-a relaxat de tot, dar burtanu, si fara supozitoare vad ca nu se mai intampla nimika
dar nu stiu cum reactioneaza cu hemoroizii
Stiu ca era un unguent si supoz pt hemoroizi: capicorn, de la naturisti cumparam
Multa sanatate iti doresc....

cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iliraluca

Camy_pus,

Am si eu o rugaminte mare la tine. Am un spion la subiectul vostru, sora mea care este mamica de fulgusor de decembrie si mi-a spus ca tu ai avut concediu de risc maternal.

Eu sunt mamica de martie si ma intereseaza si pe mine foarte tare cum imi pot lua concediu de risc maternal, ce trebuie facut.

Cand ai timp, trimite-mi si mie un PM, te rog muuult.

Si La Multi Ani, ti-am spus ca am un spion bun.

Ileana

Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139833 detaliile si pasii pt risc maternal. Succes

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ralia, da si tu un anunt la mica publicitate pe DC, ca eu am mai citit anunturi de genul vand vaccin IMuno...bla bla...vezi, ca sunt persoane care poate nu mai au nevoie de vaccinul ala si il au deja procurat...scrie si tu ceva in genul: "caut vaccin imunizare RH.." sau vezi tu! Nu stii pe nimeni in Ungaria? Ca stiam ca acolo este!

Sau mai incearca ceva...mergi la o farmacie si intreaba daca nu se poate comanda....ca sunt farmacisti care au legaturi cu cei din depozitele de medicamente si eventual daca lasi si un avans sau ceva, poate reusesti si il procuri!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput