Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am recitit mesajul meu de mai sus si m-am exprimat cam vulgar... Ma iertati

Felicitari celor care au sotz harnic si gospodin!!! Al meu nu e, deci nu e de imprumut......e de dat de pomana Glumeam!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simonette, asa ma gandeam si eu, cred ca cea mai buna idee e 'jucatu cu putza' , ca e prea grele cu oglinzile si contorsionismul..
Raluci, si matale ai in dotare un sot bucatar si gospodin ca a lui Doris???? Vreau si euuu..ca nu mai sunt in stare nici sa fac o farfurie de cartofi prajiti, darmite mancaruri mai sofisticate...
Dragonitza, si eu zilele trecute am detectat un domn hemo' la meu..da inca nu i-am facut nimic, mai sper inca sa fie inofensiv. Ma sperie insa gandul ca daca vreau sa nasc natural , cine stie ce se intampla, din cate am citit se agraveaza nasol.. Stiam ceva de unguent hemorzon-da nu stiu daca e acceptat in gravizenie..cel mai bine e sa iti intrebi medicul.

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Simona si Ramo - uelcom bec. Sa stii ca la mine acasa ningea pe munte si in septembrie
Pirelia - spor la treburi. Abia asteptam pozici si sa ne spui ce bine a iesit totul
Lorelix - e f posibil sa fi fost de la mancare
Simonette - loooooooooool . Ala nu cred ca se mai cheama masaj, ci cumva cum nu ma incumet sa scriu aici
Dragonitza - eu am un hemoroid smecher de care ma rog sa ajunga intreg pana la nastere. A, si dupa, ca exista riscul sa se sparga atunci. De cand am fost cu el la dr, adica acum 2 ani, mi-a spus f clar: scaun min 1 data pe zi (daca nu natural, atunci cu supozitor), sa stau pe wc min de timp posibil, fara scremete, pauza la fiecare ora de stat pe scaun (plimbarica sau stat la orizontala), unguent extern. Si atunci am facut si tratament cu detralex, care a dat ceva rezultate, dar de cand cu sarcina iar e suparat. Asta e, asteptam sa se termine cu sarcina si vedem dupa aia

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

DRAGONITZA,
si eu am probl cu , folosesc doar crema de galbenele si exterior si interior.
supozitorul cu glicerina este pt a-ti usura iesirea, dar de cele mai multe ori aluneca in wc inainte de a-si face treaba.
ai grija la ce mananci
sa fiu sincera inainte de sarcina era mai acuta probl asta, dar in astea 7 luni parca nu m-a suparat ca inainte.

nu stiu daca te-am lamurit, dar iti doresc multa sanatate si mare grija...la

LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da chiar laura - te asteptam la Iasi, iti fac cunostinta si cu baiatul meu blanos, ca tot iti placea tie de el...

ionela - ti l-as trimite pe al meu, insa e unavailable ca saracul e a 3-a saptamana de cand tot pune tavan fals, izoleaza, gletuieste, varuieste, schimba geamuri si usi etc etc etc sper sa terminam pana in w-e asta ca m-am saturat si eu de lipsit de acasa.

monis - eu chiar n-am vazut (inca) filmele cu masajul pt. evitarea epiziotomiei, mi-am zis ca mai e timp sa fac si asa ceva cand oi intra in contzed... desi cica la noi la Iasi te cam taie vrei-nu vrei, doar de-oi avea parte de o nastere din aia supersonic poate scap, in rest... ma vad si masajuita si taiata... crezi c-or sa puna aia botul daca le zic ca mi-am facut masaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

[quote]citat din mesajul lui monis5

Dragelor, eu inca astept raspuns la cele 2 intrebari:
- cele care aveti contractii nedureroase, cam cate aveti pe zi?(intrebare suplimentara - cine face tratament cu Gynipral, ce doza ia?)
- cine planuieste sau a inceput masajul pt evitarea epiziotomiei? (eu am intrebat f serios, dar daca ne apuca iar hlizeala, sunt prima care ma bag )

monis 33

- AM CONTRACTII NEDUREROASE, DAR NU STIU EXCAT CATE, PT CA LA SV MAI ALES, PARCA TOATA ZIUA AM BURTA TARE. Gynypral iau 1/2 dm si 1/2 seara, si daca imi simt burta tare , mai iau 1/2 si la paranz, la recomandarea doc
- de planuit, planuiam si eu sa ma apuc de masaj, dar treb sa mai studiez ca nu am inteles ft bine cum se procedeaza

cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

buna ziua tuturor!
la multi ani, camy! sanatate multa si fericire!

intrebare si ajutor:
am o prietena buna care va naste in vreo 2 saptamani, care are RH negativ si care a avut neplacuta surpriza sa afle ca in spitalul in care va naste nu exista vaccinul care se administreaza mamei in 24-72 ore, pt a fi totul ok sarcinile urmatoare si i s-a sugerat sa faca rost de el.. am prieteni farmacisti in tara, dar toti mi-au spus ca acest vaccin nu se mai importa in romania, ci ca poate sa-l cumpere din Bulgaria si alte tari vecine.. ca singurul spital unde se mai gaseste ar fi cantacuzino.. iar ca daca prin vreun noroc i-l comanda cineva, ajunge in vreo luna asa..
iar o moasa a linistit-o ca daca nu il face acum, va putea sa faca anticorpii si la 6 luni dupa nastere.. fata este suparata si nu stie ce sa mai priceapa..
ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii legate de acest vaccin, eventual de unde l-am putea cumpara in tara..
prietena mea este foarte tanara si isi doreste foarte mult mai multui copii..
multumesc..

oli 25 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralia

buna ziua tuturor!
la multi ani, camy! sanatate multa si fericire!

intrebare si ajutor:
am o prietena buna care va naste in vreo 2 saptamani, care are RH negativ si care a avut neplacuta surpriza sa afle ca in spitalul in care va naste nu exista vaccinul care se administreaza mamei in 24-72 ore, pt a fi totul ok sarcinile urmatoare si i s-a sugerat sa faca rost de el.. am prieteni farmacisti in tara, dar toti mi-au spus ca acest vaccin nu se mai importa in romania, ci ca poate sa-l cumpere din Bulgaria si alte tari vecine.. ca singurul spital unde se mai gaseste ar fi cantacuzino.. iar ca daca prin vreun noroc i-l comanda cineva, ajunge in vreo luna asa..
iar o moasa a linistit-o ca daca nu il face acum, va putea sa faca anticorpii si la 6 luni dupa nastere.. fata este suparata si nu stie ce sa mai priceapa..
ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii legate de acest vaccin, eventual de unde l-am putea cumpara in tara..
multumesc..

oli 25 + Ana Theodosia

Asa, la prima mana... Smarandita - burtica de la noi - sta in Bulgaria... in caz de ceva... numai ca n-am mai vazut-o de mult scriind... in rest asteptam fetele care au mai multe info...

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

LAVI,
mai mereu burtik mea este tare, dar nu ma doare nimic.
dupa ce am luat nospa-ul am adormit.
dar mai nou BB-ul face tumbe in tot abdomenul si-mi rascoleste tot ce se gaseste pe acolo..si uneori ma doare.
am mai observat ceva: dupa ce servesc masa ma balonez foarte repede si ma simt umflata ca un balon..care sta sa se sparga

LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Exact asa ma simt si eu. Cica ar treb sa mancam putin si des
cateodata mananc si felul 1 si felul 2 o data..... probab mea culpa
dar alta data doar dupa ciorba, ma simt umflata, deja... si fara paine...

cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralia
intrebare si ajutor:
multumesc..

am pe cineva la cantacuzino, am sunat dar nu mi-a raspuns indata ce m suna iti zic ce zice si la curs la filantoripia discutau si zicea toata lumea ca nu se mai gaseste cica si la medlife ar mai merge intrebat

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput