Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Ionela, ti l-as trimte pe al meu, ma rog viitorul meu sot, dar contez eu acum pe el pentru pregatiri. Daca mai ai nevoie de ajutor, de luni il trimit la tine.

Viitoare mamica in culmea fericirii 29+ (27+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Atentie la sot de imprumut versus masaj pe evitarea epiziotomiei

Mai fetelor, eu ma gandeam sa-mi fac singura... sa-l pun pe el nu mi-a dat nici o secunda prin cap....

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Pirelia dar oare vrei ca primele zile dupa nunta sa le petreaca langa mine

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Deci eu sunt nebuna cu 2-3 contractii de astea pe zi... bun asa

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Neatza!
Ma bag si eu in seama, ca sa vedeti ca am cetit....cat de cat

Legat de masajul "ala" bineinteles Pai, sincer nu ma vad facand-ul caci: La mine in casa e aglomerat si parca ma vad in fata oglinzii cracita si cu crema intre picioare, benoclandu-ma la gaura neagra si pe usa trafic intens Daca l-as ruga pe sotz....cred ca dupa 2 miscari ar trece la alte prostii si-apoi la cat ne vedem noi Da masaj cu putza nu se poate? Si gata......ca daca ma mai gandesc mult se trezesc hormonii

Lavinia ma bucur ca sunteti bine dupa patania aceea! Imiimaginez prin ce-ai trecut Iar ptr dr tau, nota 20!

Stephy esti pasare de noapte???????

Monis un pic de hlizeala....cred ca tocmai mi-ai dat o idee de afacere super-rentabila! +Tot sunt de meserie, sa dau sfoara-n tzara ca fac masaj la tinere femei sa le scap de epizio......

Revin......

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Contractii nedureroase am avut intr-o perioada chiar si peste 20 pe zi. Am luat nospa cate 2 pe zi si s-au mai redus. Acum cred ca sunt in jur de 10 pe zi. Oricum stiam ca nu e motiv de alarmare decat daca sunt mai mult de 4/ora.
Eu sunt disperata cu hemoroizii ... au aparut de ceva timp, dar nu ma deranjau. De vreo 3-4 zile ma dor si au inceput sa sangereze. Folosesc un unguent, dar vad ca fara efect.
Voi v-ati lovit de problema asta? Ce solutii ati gasit?
A folosit cineva supozitoare cu glicerina? Ce efect au? Mi-e teama ca daca pun unul nu ma mai opresc din dus la baie. Am avut o experienta neplacuta cu o pastila laxativ, de am zis ca nu mai iau asa ceva toata viata. Bine, ma gandesc ca supozitorul e altceva, ca actioneaza in alta parte a corpului, ca nu ajunge in stomac, dar tot mi-e teama sa pun.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Laura, sa ramana harnicut toata viata sotiorul tau si nu te condamn ca nu-l imprumuti. Ma intreb daca eu l-as imprumuta. Dar sa stii ca semnez proces verbal daca te hotarasti sa-l imprumuti si il pun sa ma ajute numai la ce ii dai tu voie

ce taree esti...ti l-as imprumuta numa cu gandu' ca asa as avea pretext sa vin si eu la iasi in viziteee, ca mi-i tare dor de Iasi-ul studentiei meleee, de plimbarile prin Copou, prin gradina botanica, de cumparaturile de la tonetele din Pod Ros, de Bahluiul insorit in vremea asta frumoasa de toamna..offf off ce tinereti

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Mai fetelor, eu ma gandeam sa-mi fac singura... sa-l pun pe el nu mi-a dat nici o secunda prin cap....

nu stiu daca l-as putea da vreodata, insa va invit la noi cu mare drag il punem sa ne faca ce vrem noi, este indrgostit de lingura de lemn

moni ai PM

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

monis 33
acum si cu poze noi

Monis, mie mi se pare mai practic sa faca sotul masajul si ar fi chiar interesant daca mai este pe lista si un interzis la

29+ Mihnea

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Laura, va astept la iasi cu Mara

29+ Mihnea

Mergi la inceput