Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mai fetelor, unde tineti voi sotiorii gospodini? Tot mi-i promiteati la inceputul sarcinii... ar fi cazul sa ii trimiteti... ca eu am de facut ordine ( e cazul sa reorganizez casa pentru a face loc lucrurilor lui Mihnea pe aici) si am facut intai o baita si m-am inmuiat toata. Nu-mi vine sa cred ca o baie m-a putut face asa. Nu as mai bea o guritas de cafea. Sunt foarte fericita ca am redus-o muuuult. De la 250 ml foarte tare( la care se adauga supliment pe la 15-16) am ajuns la 50-75 maxim pe zi.... si nu mai fac supliment ( na ca ma aproba si Mihnea sau ma bate pt gurita aia de cafea pe care o mai beau.)

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Lavinutza, imi pare rau de accidentul tau, dar tare ma bucur ca tu si bb sunteti bine acum, stai si tu linistita, si ai sa vezi ca totul va fi bine

Si eu tot pt fulgusori sunt

cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi

multumesc mult! o sa am grija sa fie totul bine de acum inainte!

Pirelia iti urez spor la treaba si putere de munca saptamana asta si sa te ajute DD sa realizezi tot ce ti-ai propus! Pupici dulci! Bine ca nu s-a intamplat nimic cu burtica ta!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, chiar ma pusesem pe numarat in dim. asta contractiile, da vad ca burtica mea a ramas parca impietrita, nu se mai relaxeaza deloc, si nu am facut mai nimic, decat sa ma invart prin bucatarie pe langa aragaz
Simona, ne luam de o mana, si eu am burta tare tare azi...si e de ceva vreme asa..
Faza e ca contractiile care le simt eu sunt intradevar nedureroase, dar, nici nu pot spune ca imi plac, pt ca in momentul in care se intareste burta mi se taie si respiratia, respir cu dificultate, si e chiar enervant

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani draga Camy!!!! Implinirea tuturor dorintelor iti doresc!!!!Felicitari ptr vestile bune si AMR-ul sa fie un vis frumos!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

LAVI,
mai mereu burtik mea este tare, dar nu ma doare nimic.
dupa ce am luat nospa-ul am adormit.
dar mai nou BB-ul face tumbe in tot abdomenul si-mi rascoleste tot ce se gaseste pe acolo..si uneori ma doare.
am mai observat ceva: dupa ce servesc masa ma balonez foarte repede si ma simt umflata ca un balon..care sta sa se sparga

LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

La multi ani! Camy, o viata plina de fericire iti doresc, multa sanatate si prosperitate, iar Flavius sa-ti umple zilele de bucurie.

Viitoare mamica in culmea fericirii 29+ (27+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

LAVI,
mai mereu burtik mea este tare, dar nu ma doare nimic.
dupa ce am luat nospa-ul am adormit.
dar mai nou BB-ul face tumbe in tot abdomenul si-mi rascoleste tot ce se gaseste pe acolo..si uneori ma doare.
am mai observat ceva: dupa ce servesc masa ma balonez foarte repede si ma simt umflata ca un balon..care sta sa se sparga

sa fie SANATOS!

Draga mea, din cate inteleg eu si tu esti in clubul nostru...al celor cu contractii nedureroase! Welcome! SI la faza cu balonatul iarasi te inteleg pentru ca si eu patesc la fel...ca sa nu mai zic ca am senzatia ca nu pot respira! Dar lasa...a asa e in ultimul trimestru...ne incurajam una pe alta si dam inainte cu tupeu! Ca nu avem ce face! De obicei dupa NoSpa trebuie sa ti se inmoaie burtica...la mine asa se intampla, dar oricum...e bine ca ai adormit si ca te-ai linistit!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

CAMY,

sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lorelix, si eu's la fel, mananc doua linguri de mancare si ma umflu de zici ca am mancat 5 feluri..Cred ca e si din cauza ca stomacelul nostru nu mai are mult loc din cauza de bb invadator si miscacios
Si bineinteles ca dupa ce ca mananc 3 linguri de mancare, in juma de ora mi se face iar foame..
Pirelia, spoor la pregatiri!!!! Sa iti iasa rochitica, sa nu mai fii nevoita sa dai banuti pe alta din comert, si sa mearga toate pregatirile struna!
Ionela, eu am una bucata sot harnicut, da nu ma indur sa il imprumut, ca eu ce fac pe urma??vezi ce egoista sunt

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laura, sa ramana harnicut toata viata sotiorul tau si nu te condamn ca nu-l imprumuti. Ma intreb daca eu l-as imprumuta. Dar sa stii ca semnez proces verbal daca te hotarasti sa-l imprumuti si il pun sa ma ajute numai la ce ii dai tu voie

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput