Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 7
mimonix spune:
Eeee Bubu, Teo ma supara zilnic , face parte din existenta ei sa ma supere pe mine, e un principiu calauzitor :ce sa-i mai fac azi lu' asta?
Dar eu m-am obisnuit, ma supar, imi trece, iar ma supar , iar imi trece
Care fusese ultimul pocinog facut de ea inainte de intalnirea din parc? Al mai proaspat, pentru care am pedepsit-o sa aiba grija de Vladutz?
Pentru care ragusisem in masina de atata cuvantat si zicea ca "sigur acum, asta o sa le si zici in prima secunda, ce-am mai facut eu" ![]()
Sa vedeti...vineri la pranz , inainte sa plece la scoala, i-am calcat gecutza aia cu care era imbracata. Si a plecat cu ea la scoala, curata si calcata. Sambata seara, in fuga, inainte sa iesim pe usa, ii zic sa-si ia si geaca pt ca e rece afara. Si ce credeti? O scoate din rucsac, dintre caiete si pixuri, mototolita ca o varza degerata 
Si mai si vine cu ea, mandra tare
Deci nu tu grija, nu tu regret, nu tu respect
Si timp sa se intoarca ea sa-si altceva de imbracat n-aveam. Deci, asta a fost povestea gecii impecabile cu care era ea imbracata, frumoasa lu' mama si manca-o-ar mama pe ea de cuminte
Macar a stat 5 min cu copilul pentru asta
Ofofof mai mai!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Mimo, promit ca eu as purta impecabil toate gecile pe care mi le-ai cumpara! As manca tot-tot! Si la nani, la 8 seara! Hai, batem palma? (Mah, tu vrei fata cuminte? Da ce-i asta, sa nu simti ca ai copii??) 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
Sof are 39,6, nu a mancat nimic azi ( acum suge tzitzi ), e carpa, e rosie la fata, a varsat pe la 4 apa chioara din stomac si tot asa. Nu se kk...ce o avea?
La 6 juma' ne asteapta pediatra in garda ei 

Si inca o data 

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
adriuta spune:

LA MULTI ANI!!! Andreea
Sa fi sanatoasa, fericita si multe bucurii si realizari in viata iti dorim.

Nicoleta spune:
Sa va spun... am mers azi si am cautat o farmacie, alta decat cea din zona noastra, si am gasit in sfarsit Batista Bebelusului. DAR era 29 de euro, mi s-a parut enorm (comparativ cu cat e in Ro, era de la una dintre firmele care livreaza si in Ro...) si m-am zgarcit si am luat una mai ieftina, din-aia de tragi cu gura (9 euro), este foarte eficienta, dar nu stiu cum sa o sterilizez (este foarte... delicata si nu se desface... am clatit-o eu si am spalat-o cu apa fierbinte si sapun antibacterian... o fi suficient??)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
adriuta spune:
Buna fetelor
,
Va mai amintiti de noi? ![]()
Acum am intrat, n-am apucat sa citesc mare lucru. M-am amuzat la povestirile lui Mimo despre geaca impecabila.
Am constatat cu bucurie ca Nicoleta are internet la germanika si nu se dezice
si m-am intristat sa aud ca Sofu mic e bolnavior. O
sa treaca si unul
pentru mami. Sa fie o indigestie...
Ma duc sa citesc din urma si sa fac urarile
iara io-s codasha trupei. da stiti cum se zice, mai bine mai tarziu decat niciodata![]()
adriuta spune:
Nicoleta eu am batista la aspirator, dar cum a venit din Anglia ca aici nu gasim asa ceva nu se potrivea la aspiratorul meu. Plus ca aspiratorul este singurul lucru pe lumea asta care il poate duce la crize de inima, atata ii este de frica de el. Bunnn unde vroiam eu sa ajung
ca sa vezi...e ca o folosesc asa cum spui tu cu gura. Si merge struna. Scoate mucisorii si nici nu iti da bataie de cap. Cum o spal... are un tub lung pe care nu il spal numai capul detasabil. Niciodata mucii nu ajung in tub. Capul il clatesc imediat dupa folosire si il pun intr-un capacel(de la o crema l-am facut special pt asa ceva) la inmuiat cu sapun si apa.Il pun la jetul robinetului la maxim si il clatesc. Deci: clatire imediat dupa folosire, inmuiat in apa cu sapun, limpezire si pus la uscat.
Sper ca ai inteles
natynic spune:
Multe sanatate Soficului mic, Olgutza!
As paria ca e tot o nenorocita de faringita de-asta de-ale lor...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Maia37 spune:
Superextraultramama mimo esti sigura ca nu povestesti de Andra mea

Mey Simona am calcat si eu camasa fetii de la uniforma asa cum timpul asta scurt ne permite si ea imi vine in tricoul care era pe sub camesa si cu ,camesa-n rucsac si ca sa te citez fara nicio parere de rau.Ori calc in fuga aceleasi camasi pt. scoala si le pun pe spatarul scaunului asteptand ca ea sa le puna pe umeras in sifonier dar ea...se aseaza la calculator si se sprijina de...spatar
.Ei si de aci...morala...
si la fel ca adica ce avem cu ea

Asta e ..fetele noastre crescute cu totul de-a gata manca-le-ar mama pe ele!Asa ca nu esti singura

Si de Vlad ce sa mai zic,numai ca se serveste din sertar cu paine si umbla ciugulind din ea in toata casa mai ales dupa ce am aspirat
si il cert il asez in scaunel imi face ochi dulci si-mi tyrece