Puiuti de Randunici 2008!! (312)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgutz oare ce o fi? multa sanatate Soficului! sa isi revina repede!

Maia Doamne ajuta maine!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Olgutza de cat timp e Sofi cu febra? Si virozele pot veni cu febra mare. Totodata poate dai maine si un sumar de urina dis-de dimi', inainte sa ajungi la pediatra. Noua dr. de familie ne recomanda de obicei sa asteptam 3 zile de febra, si daca si intr-a patra face febra, doar atunci sa intervenim cu antibiotic. In gat nu reusesti sa te uiti? Sa vezi daca nu sunt urme de puroi pe amigdale.

Mimo si Maia - imi place cum faceti voi haz de necaz. Sper sa-mi ajunga si mie nervi cand oi ajunge cu 2 adolescenti deodata.

Sovi - daca Sash ia viroze de la cresa, si sigur o sa le ia, o sa-ti fie greu.
Ti-o spun din proprie experienta. Daria s-a virusat de la Vladut prima data cand avea 3 luni, dormea f. rau, din cauza nasucului infundat, se trezea si nu reusea sa suga, tot din cauza nasucului. Eu sincer am simtit o mare usurare cand Vladut n-a mai vrut sa mearga la cresa. Pentru imunizare mai merge si siropul de catina cu miere. Immunice am impresia ca are in compozitie un colorant nu prea sanatos, cred ca am luat si eu o data si nu l-am folosit pe motivul asta. Dar ma uit maine, ca-l mai am in casa, si va spun.

MaiaDoamne ajuta sa fie bine operatia la tatal tau.

La multi an Andreea!

Intru mai tarziu sa va citesc, vazut pozele, nu ma lasa copkilu sa mai stau, ma cheama la culcare.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Multa sanatate Hoi!Olgule daca mai ai chef si putere, zi-ne si noi ce-a zis doctorita!
Maia, ce sa mai zic. Asa ne-am asternut, asa stam Ca doar au crescut singure la parinti si optica nu si-o vor schimba ca astia mici sunt cantitati neglijabile pentru ele
Nicoleta, deal! Vine mama imediat la tine, districtul 21 da?
Adriuta, pai tu vii numai la party mai? Ai auzit ca da Gudinda o maslina si te-ai infipt? Tztztz Ce noutati mai ai?
Bai, dar bate vantul rau de tot aici pe creanga. O fi de la toamna?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca noua nu ne-a priit intalnirea de sambata... Oricum Matei tusea de o saptamana si avea muci transparenti, dar parcul l-a dat gata: sambata noapte a tusit rau, la fel si azi-noapte...azi toata ziua...
N-a mancat nimic in afara de lapte, iar acum a adormit la 8, la 9 fara un sfert s-a trezit si din tuse a bagat o varsatura in jet de m-a facut... din cap pana-n picioare. Acum a adormit, dar maraie in somn...
Azi normal ca nu l-am dus la cresa, nici maine nu-l iau...
Si mi-e un somn de mor...Si voiam sa-l vad pe doctorul ala simpatic din Anatomia lui grey, sa vad daca reZist...

Valentina cu Matei si 18+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Vad ca sunteti impotriva cresei daca mai e un bebe mic acasa...sper sa nu ajung si eu la aceeasi concluzie...
Eu vreau sa-l duc in continuare dupa ce nasc, pentru ca sunt sigura ca o sa-mi fie extrem de greu singura cu amandoi...

Nu v-am mai zis de mult nimic de tatal meu; este bine si fizic si psihic asa la suprafata. A facut deja 22 de sedinte de radioterapie si 1 de chimioterapie ( miercuri urmeaza a doua) si deocamdata asteptam. Speram sa scada tumoarea si sa ajunga operabila la un moment dat...

Mergi la inceput

Clau, intrebai cum ma simt: bine, din fericire; cam obosita seara, dar dimineata copii, dupa-amiaza Matei, ce sa mai vreau?

Ma duc sa-mi fac un dus, sa calc ceva pt maine si apoi in pat, ca Alin e la tenis si pe mine pica noaptea asta magareata daca musiu nu doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty, Roxana, Cami, Mihitza, Blankar, Olgutzika, Clau, Bitza, Maia, Nicoleta, Raluca, Ramo_cata, Bubu, Luny, Sovi, Zoze, Kya, Ralucaspm, Stela, Mimo, Adriuta, CristinaGoji, Tuchi, Claudia
Va multumesc din suflet pt urari.
Sper ca n-am omis pe nimeni. Daca am facut-o va rog trageti-ma de urechi sa vin sa va pupacesc.

Cami sa-ti traiasca tatal, sa va bucurati de el cat mai mult timp, petrecere frumoasa si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cami, LA MULTI ANI! pentru tatal tau!

Mimo, ma cauti tu mult si bine in 21, eu stau in 22...

Matei m-a lasat sa ma uit ín gura lui, raportez 2 masele care au spart si un canin, inca unul care va aparea curand... m-am chinuit de mi-a iesit pe nas sa-l culc acum, seara... m-a supt de m-a rupt! Si azi ziua nu i-am dat sa suga, ca a adormit in drum spre scoala, la pranz (am facut si eu o pauza). Si pe la 5 mi se tot cocota in brate si tot tragea de bretelele de la sutien, poate o pica ceva ...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sa va mai pove... dintre lucrurile bune: apa de la robinet este potabila 100%, nu ma mai incurc deloc cu peturi, lui Matei i-am dat din prima de la robinet si de 2 saptamani nu a patit nimic. Pe strada ii zambesc austriecele, iar el cica se rusineaza, printre zambete... Mi-a complimentat invatatoarea copiii, ca sunt foarte frumosi, ca niste papusi (mi-a tradus profa de germana, cu care ma dusesem la scoala sa mai vb cu invatatoarea sa-i spuna cam pe ce sa puna accentul...) .

Cam atat...

Olgule, cum e micuta ta?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicoleta, ce ma distrez gandindu-ma cum o sa fie Stefan translatorul vostru in curand O sa mearga la magazin si o sa comande ce vrea el si daca-l superi o sa-ti spuna ca a zis doamna ca esti urata si rea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput