Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Raluca din Grecce , ce mai faci?
De mult nu te-am mai vazut pe crenguta. Ce fac copiii?
Pup toata crenguta, am multa, multa treaba azi, sper sa revin mai pe seara...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
zozela spune:
La multi ani tatic de Cami!
Acum am vazut ca a inceput votarea la concursul Klorane.
gecko
Va multumim tuturor pentru voturi!Din pacate,calitatea fotografiilor este slaba,asa ca nu cred ca vom avea succes
Pup Rebe-imediat votam!!Pozele voastre sunt de calitate buna,Rebe o dulcica(dar asta se stia)-asa ca aveti toate sansele!!Votati fetelor,votati!!
Bine ai venit nepotica de Oana!!
Pupici si sanatate lui Eric!
speciali pentru Sov!!
Ramo
Bine ati revenit-luny
Arielu' cand se intoarce?!
Am vazut pozele toate! Ne-au crescut puiutii!
Astia-si iau zborul,in curand
Of,of..Parca ieri erau de-o schioapa
Pupici dulci pentru dansatoarea noastra!!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
clauclau spune:
Zoze, multumesc mult pentru vot si pentru galeria pentru votare. Marea majoritate a randunicilor au votat pe Rebe, sper sa reusim.
Pup sufletelul blond, mie mi-au placut mult pozele voastre.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
mstela spune:
LA MULTI ANI DRAGA GUDINDE.SA FII SANATOASA,FERICITA SI SA TI SE IMPLINEASCA VISURILE.
LA MULTI ANI CAMI PENTRU TATIC,SA-TI TRAIASCA FOREVER.
BINE AI VENIT NEPOTZIK DE BUBU.SA FII FERICITA!
Salutari...am vazut pozici frumoase de la intalneala si restul pozicilor..Imi pare rau ca nu am ajuns si noi..
Blanka,ceai pt stimulare lactatie de la fares..
Kya,tare mi-ar placea,dar nu stiu cand voi ajunge sa fiu fresh pt munca fizica fiindca abia ma tin pe picioare de obo.
Luny,cred ca am fost in acelasi timp la miniprix si nu am stiut.Gasisem niste ghetute bestiale pt Tea dar nu avea nr ei,erau mult prea mari...m-am ofticat tare...am pierdut timpul aiurea,ne-am gasit eu si randunoiul cate o camasa si cand sa ajung si la hainele de pici se crizase Tea si nu a mai stat..
Va pup pe toti.
mami de TEA (1.04.08)
mimonix spune:
Salut randunimea si urez:
Bun venit si la multi ani sanatoasa, frumoasa si voiasa nepotica de Bubu!

La multi ani Gudinda draga, sa fii iubita si fericita, sa ai parte numai de bucurii, de sanatate si de un job nou care sa-ti faca placere si sa-ti aduca bani multi si orar de munca stas !

La multi ani tatic de Cami, sa fii sanatos,sa-ti tii nepotii pe genunchi zicandu-le povesti multi multi ani de acum inainte!

Multa bafta la concurs randuneilor Rebe si Miaita!

Multa sanatate bolnaviorilor mici si mari !

Voiaj usor, mare linistita, vant bun la pupa si intoarcere "la termen" randunoi de Kya!

Bafta Nicoleta, sa gasesti o scoala buna pentru Stefan si calmul austriac sa-ti intre-n sange sa te bucuri de el!Cius!![]()

Bafta cu bona Naty! Sa fie de soi si sa ramana in familie pana n-o mai fi nevoie de ea!
Bafta Sash la cresa, sa ramai sanatos si sa te bucuri de colectivitate si de "doamna"
-----------------------------------
Ce sa mai zic, ce sa mai urez...ca-s rupta dupa weekendul asta plin de pregatiri si de petreceri, racita si cu neuronul visator!
Pun de-o supa si poate-mi mai aduc aminte de ceva ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:
zoze
tare m-am bucurat cand am vazut ca ai mai dat un semn de viata...
luny imi pare rau pentru noaptea alba...mai s-ar putea sa fie din cauza dintisorilor si andru a fost agitat cateva nopti ,dormea dar se smiorcaia in somn ,se frichinea...
sovi imi pare rau pentru bona uituca..pfiu cum mai sa uiti sa schimbi copilul inainte de culcare
...mda poate nici cresa nu e o solutie ..totusi ar trebui sa discuti cu bona sa vezi poate isi revine..
maia eu nu prea i-am dat mazare,fasole ,linte...mazare ii mai puneam in piureutul de legume dar mai rarutz...
eu am copt niste vinete ca sa le bag la congelator,al-em curatat si le-am pus la scurs.
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Mii si mii de multumiri pentru urari! Acum ii da drumul din spital si se duc fetele acasa 
Bitzo, zici ca e vampir in poza aia
Luny, mai trebuie sa-i iasa maselute sau dintisori? imi pare rau ca e frichinel si iar nemancacios...sa purtati sanatosi ghetutele!
Cami, la multi ani tatalui, sa fie sanatos!
Zoze, tu esti suparici? imi lipsesc mesajele tale vesele si colorate 
Mimo, frumos mesajul cu urari! multumim si noi! spor la bucatareala! tot nu ne-ai zis de ce te-a suparat Teo ![]()
Sovi, imi pare rau de bona...era super ajutorul in casa!
Eu l-am imunizat super pe Vlad cu Septilin, lui chiar i-a ajutat o perioada si o sa-i mai dau! I-am mai dat si Immunobaby. Acum a luat First Defense, merge si la pici de 1 an jumate.
Si bafta cu cresa, daca va hotarati...
Noi am plecat putin la plimbareala sa-mi caut pantofi, dar nu am gasit, fiind doar cateva magazine unde ne-am dus noi...in schimb i-am luat lui Vlad blugi, mie o geanta sport de la champions, gasisem una nike mistooo, dar pana la urma am luat-o pe-asta fiind mai ieftina
.
luny spune:
zoze
voi ce mai faceti?Blondutul?
stela noi am fost acolo pe la 1...la copii erau cateva hainute ptr pici...si nasoale, mie nu mi-a placut nimic, vroiam si eu ceva nadragi, dar nimic!e de sapat p-acolo insa..trebuie timp..am vazut si viata de zi cu zi a nicoletei cu baieti karatisti![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Bubu, pai are doar 4 masele...una pe fiecare parte...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Maia37 spune:
Sovi si eu sunt de parere ca ar trebui sa-l mai tii pe Sash acasa tot din acelasi motiv :ANA.In ceea ce priveste imunizarea eu ii voi da Septilin si voi incerca si ce a zis Naty.Pup
randunica curajoasa!
Tati al meu e programat maine pentru operatia de gastrostoma si e deja mai optimist, EL.Noi suntem la pamant dar oricum ne gandim ca nu va deceda de foame si sete cum ni s-a spus

Este deja a cincea zi de cand nu a mancat
.Va pup fetele si sanatate voua,puilor vostri si parintilor vostri!