Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 5
Kya spune:
Ia poate fac si eu un drum pana la Miniprix, ca tot ziceti ca sunt lucruri de bebi acolo.
Luny vrei sa te iau cu mine cand merg? Nu stiu daca merg singura sau nu. Ar trebui sa iau si copilul, sa-l probez. Mai vad.
Sovi nasol cu bona uitutca
Si eu o dau la gradi din aprilie, si ma tot gandeam cum sa fac sa o imunizez mai bine.
fetele frumoase.
Am vorbit cu mama si acum plecau de la munte. Sanziana urla in masina ca i-a luat pachetul de guma de mestecat din mana...
Deh... si cica acum a invatat sa deschida fermoarul de la genti si posete, deci nici alea inchise nu mai sunt safe
Off, Doamne!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
La multi multi ani, Tati de Cami! Sa fiti sanatos si numai bucurii sa aveti!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
mihutza11 spune:
Multumim de aprecieri!
va dati seama ca eu am spectacole fara numar zi de zi.. si chiar si asa tot nu ma satur privind-o 
Bubu ce tare Vladut- replica de om mare!![]()
Maia Andra mananca mazare si linte - numai supa crema i-am dat.. fasole boabe inca nu am incercat.
Sovi
succes cu cresa!
Naty bafta cu bona azi!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
am uitat sa va spun:
E OFICIAL! imbatranesc!!
de ce zic asta? pt ca azi am descoperit prima suvita la ceafa de par alb.. deci nu doar un fir doua, ci chiar o suvita.. a vazut-o randunoiul si pe urma m-am uitat si eu in oglinda.. efectiv nu imi vine sa cred pt ca eu tot ma cred asa la vreo 20
..ehh.. ce sa facem..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
am vazut baietii model de bubu, ce freze smechere!![]()
criminala Andra!!!
cum danseaza ea si joaca pe muzica po****ra, stie clar ca-s stiluri diferite, deci dansuri diferite!am vazut si pozicile, e scumpa tare, ce frumos papa dun castronul de lut, preferatul meu!!
sovi, blanka
mai aratati-ne si noi bebeii frumosi, ca mi-e doooor!!
Sovico, si eu vreau musai tratament ptr imunitate, daca mai afli ceva, rogu-te sa-mi spui si mie!Naty, tu ai inceput cu Iulia cu Immunice-ul ala?
kya

da, clar, numa sa se nimereasca sa fie randunoiul acasa sa stea cu Mufa!omul meu e anti shopping, nu are rabdare, nu rezista in magazine, nu stie cum sa fuga mai repede, iar Mufa e doar motul la....imposibil sa facem ceva cu el dupa noi! pasam Zana de la una la alta![]()
cami la multi ani taticului tau!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
am vazut si eu pozici frumoase si filmulete......
Bubule m-a terminat Stef in poza asta
http://good-times.webshots.com/photo/2814486810102227597EBEpxM
si amandoi ce frumos mananca afine....si ANtonia mananca asa pana ce se satura dupa care trebuie sa fiu atenta ca se joaca cu ele si le imprastie prin casa.....
Am vazut-o si pe dansatoarea Andra care simte ritmul muzicii si da din picioare

si pe ochiul mic de vienez si fratele sau....si terasa

La multi ani tatai de Cami...ca uitasem..tare uituca sunt de la o vreme...
Luny si eu ma gandeam sa merg si sa te iau cu mine la Miniprix...dar nu am zis nimci ca nu stiu cand????
Blankar...eu luam Galactogil si Galafor in acelasi timp....sunt super bune...galactogil este cam scumput si se termina repede cutia....dar asta este!!!! nu gasesti la farmacii???...poate pe net....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Pana acu toate bune cu bona, acum ii da Iuliei de mancare si am profitat sa intru o clipa...
Luny, am comandat pe net Imunice pt ca in farmacii nu prea se gaseste, uite aici: http://www.magazin-naturist.ro/cautare/Imunice?s=Imunice Astept sa-mi vina si incepem dupa cum mi-a zis pediatra, 2,5 ml de 2 ori pe zi 20 de zile, 10 zile pauza apoi din nou, 3 luni consecutiv.
Sovi...in locul tau m-as mai gandi nitel...Bun, e f adevarat ca Sash nu e Iulia ci e un copil alaptat indelung si nascut la termen insa reactia la colectivitate nu o poti prevedea; risti sa aduca acasa tot felul de bazdaganii, sa le dea Anei care e MICA, sa constati Doamne fereste ca nu merge treaba si sa incepi apoi iar sa cauti bona, ceea ce nu e deloc usor. Acum, tu ti le stii mai bine dar dupa propria experienta (si dupa cum au tot spus si Tuchi, Bubu si Nicoleta care au copii mari si stiu ce stiu) cauta sa-l duci in colectivitate cat mai tarziu posibil, mai ales avand si o surioara mai mica...
Mai vin 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
zozela spune:

La multi ani Andreea!!
Sa-ti dea Dumnezeu-sanatate si muulte bucurii!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
zozela spune:
Sanatate parintilor bolnavi,putere voua-randunici dragi-putere sotiilor/sotilor lor..Of..Nu stiu cum v-ar putea consola cineva..
Sunt,cu sufletul,alaturi de voi!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ralucaspm spune:

La multi ani, Andreea, sanatate multa si tot ce iti doresti !!!

Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)