Puiuti de Randunici 2008!! (312)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ce frumoasa intalneala am vazut. Toti puiutii sunt minunati!!!. Bubule, chiar ca ai super modele acolo, iar cizmulitele sunt superbe, sa le porti sanatoasa.
LA MULTI ANI ANDREEA!!!MULTA SANATATE SI IUBIRE!!!
LA MULTI ANI TATI DE CAMI!!! SA-TI TRAIASCA MULTI, MULTI ANI SI SA FIE SANATOS, SA SE BUCURE DE NEPOTII MINUNATI!!!
Bine ai venit nepotica mult asteptata de Bubu!!!

Bebelina bonei a iesit ieri de la reanimare, respira singurica. Se pare ca a contactat o bacterie cu o luna inainte de nastere, care i-a uscat placenta si de aici toate problemele.

Noi ieri am fost la o manastire superba, apoape de Bacau si la sfarsitul slujbei ne-a citit preotul la toata familia. Si cum stateam noi in genunchi toti sub patrafir, Sabin vede pe peretii manastirii o vaca pictata si incepe: MUU, MUU.., pe urma a inceput sa-l traga de sireturi pe preot si sa incerce sa-l descalte ca asta e boala lui, sa probeze papucii adultilor care vin pe la noi...a fost criminal, nu stiam cum sa-l fac sa stea cuminte.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Si nu stiu cum am putut sa uit de cei mai frumosi ochisori de karatist mic!!! Frumoase locuri, frumosi copiii si de ce nu te-ai relaxa si tu daca tot traiesti acolo!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI DRAGA ANDREEA,SA FII SANATOASA,FERICITA SI IMPLINITA...SA AI O ZI MINUNATA

LA MULTI ANI TATIC DE CAMI!!!!

mihutza ti-am vazut dansatoarea mica...

blankar eu am mai luat galafor...

va pup si ma duc sa ma imbrac sa ies cu zvarluga afara ca e cald si frumos...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata fetele!

La multi ani, Andreea! Sa fii sanatoasa si fericita!

Raluca, multumim pentru urari si aprecieri Ce frumos ca ati fost la manastire!

Naty, succes azi cu bona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Kia, pentru vanatai este fff buna www.naturaplant.ro/produse/866/Arnica_crema" target="_blank">crema de arnica

Raluca, multumim de urari. Ma bucur mult ca este bine puiul mic

Bubulina, felicitari pentru mica nepotica. Sa fie sanatoasa si norocoasa

Mihu, e mortala Andra, ca de obicei. Nu ma mai satur sa ma uit la ea

Luny, superbe pozele din vacanta

Am admirat si pozicile din Viena, si pe bubulinii mici

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza, cu cafea intravenos, se poate?.. inainte de toate:

LA MULTI ANI ANDREEA DRAGA - RANDUNICA DEVOTATA!! SA FII SANATOASA SI TOATE DORINTELE SA TI SE INDEPLINEASCA!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cami, mersi

Luny, sa intreb? Iar nu ati dormit? Eu zic sa-l lasi pe Muf sa doarma intre baietii mei o noapte

Aseara am stat o ora langa Stef sa adoarma si el avea chef de joaca, cu toate ca pana la baita era rupt de oboseala! si eu picam de somn...pana la urma l-am chemat pe Vlad la culcare si m-am bagat si eu in pat. Si stef mai sugea din lapte si Vlad iesea pe hol cu bibele si zicea: mai are, mama! si nu pot sa-l adorm! Pana la urma, cam in 5 minute a adormit Stefu si la fel si eu! Ne-am trezit la 8 jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ieri ne-am oprit si noi la MiniPrix, i-am luat Mufarinului ghetute ca ale Stefului, de la Zara...mai gasisem inca vreo 2 modele suuupeeer, si nu aveau marimea 22, asa m-am ofticat, dar bine ca le-am gasit p-astea pana la urma. I-am luat si o geaca subtire de ploaie, singura marimea lui, nu are gluga, dar la 29 lei nu mai conteaza!:)) randunoiul si-a luat un hanorac dragut ca-si dorea, iar eu, evident ca nu am mai avut timp sa ma uit dupa nimic, si-mi venea sa acolo, mama ma-sii ca nu am cum sa ajung pana acolo singura, la capatul lumii e!
noi suntem iar in greva foamei! ieri la prieteni ne-am super gratarit, cu pastrama, must, vin rosu, nebunie culinara...Mufa a mancat ce? STRGURI!! .nici dimineata, nici la pranz, nici seara, NIMIIC!nu a vrut nici sa guste din borcanel, nici de pe masa pui sau mamaliga, nimic!in schimb, s-a jucat pana la epuizare in curtea aia mare! la 8 cand am plecat, a adormit in masina, la 11,30 s-a trezit si i-am dat lapte, i-am pus si cereale in el sa aiba totusi ceva in burti.. azi dimi, nimic, roade 2-3 guri de mar si 3 boabe de struguri! il las in pace, nu-i mai dau nimic, Liviu zice nici lapte, si sa vedem daca i se face foame, ce face, cere, sau rabda?
blanka eu vreo 3 luni am baut ziolnic cel putin un litru de ceai de chimen cu anason, si asa e, galactogilul este minunat, fa rost!
maia Muffy a papat ff bine mazare de pe la 8 luni, e chiar ok de atunci, da-i cu incredere acum! acum cateva zile i-am facut conopida cu pui, a papat super, fa-i paste cu sos si carnita..daca mai vrei idei, spune-mi, cva eu am fitos mare si schimb mereu meniul
bubu nu am dormit, mah.. eram sigura ca asa va fi noaptea asta ptr ca a adormit nespalat, nelaptarit si devreme, si asa se intampla cand le sare...si o ora a plans cu tipat asa, de la 12,30 la 1,30, cu tanguiala, de parca il durea ceva... zau ca nu stiu ce o fi cu el, daca il doare ceva pe bune si eu nu-mi dau seama, or fi dintii?nu se vede nimic....ma doare si pe mine sufletul ca-l vad cum face, zici ca e pui de catel care maraie, si se foieste in tot patul

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
La Multi Ani, Andreea! sa iti dea Domnul tot ce doresti de bine!

Blankar, galaforul si spirulina la mine au rezultate bune, plus consumul de proteine de calitate: nuci, migdale, pasta de susan cu miere, si, nu in ultimul rand, ALGE (pe langa spirulina), daca suporti sa mananci.

Bubu, sa iti traiasca nepoata! sa fie sanatoase amandoua si simbioza dintre ele sa fie perfecta.

Am plans cand am citit povestile fetelor care privesc neputincioase cum li se duc parintii :( Fortza, randunici! as fi vrut sa fiu langa voi sa va imbratisez apasat.

Noi suntem bine, cam stau la panda, ca in perioada asta la unii bebei apar colicii, si ieri zana pt prima data s-a apucat sa urle si sa se chirceasca din somn. Mi-am dat seama ca pana acum, de cand suntem acasa n-am auzit-o plangand! Sambata am scos-o la ikea in wrap (ne tre o saltea de pat noua, si mai mare, ca suntem grasi rau), si pt aproape 4 ore n-a zis nici pas! niciodata n-a avut pauza de la lapte de 5 ore ziua, dar cand e vorba de wrap, nimic nu mai conteaza.
Pe sash vreau sa il dau la cresa, maxim pana in ianuarie. M-am saturat de bona e uituca, aude/vede selectiv, si mi-a pus capac vineri cand a uitat iar sa ii schimbe scutecul inainte de culcare si am intrat la el in camera cand dormea, ii iesise kk din pampersul mustind de pipi saracul, era tot tras in kk. Asa ceva nu ni s-a mai intamplat.

So, acum caut ceva bun de imunizare, cel mai tare mi-e frica de virozele pe care le-ar aduce acasa si ni le va da probabil cu generozitate la toti, inclusiv Anei.
Cine zicea de Immunice? Nati, tu? s-or gasi si la noi pe piata? si or fi chiar bune?

Sa va fie de bine intalneala de sambata. Ce as fi venit si eu, dar weekendul asta Omul a muncit pe rupte si eu n-am curaj sa ies nici pana la chioscul de la coltz cu amandoi copiii.

Va pup pe toate!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput