Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 19
Olgutzika spune:
Si eu cu ale mele: febra nu mai are, dar nu mananca. Azi a mancat un miez de felie paine neagra, gol, in conditiile in care cu mama manca cel mai bine....O las in pace, stiu! Pe cat de tare ma seaca boala ei, pe atat de mult ma enerveaza faptul ca nu reusesc sa ma tin cu firea 
Ralu, bravo, bine ca ti-ai ascultat instinctul! Nu stiu daca va mai amintiti de povestea mea horror de cand am fost prima oara la urgenta cu Sku, cu fetita cu betisorul de urechi in pasa
, ocazie cu care am aflat exact ce spune Kya, ca prosopul e suficient pentru curatarea urechilor...eu nu ma tin de asta, folosesc betigase cu opritor....
Va multumesc inca o data tuturor pentru tot 

!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
clauclau spune:
Nico, asa este, foarte probabil ar fi de la calculator, dar chiar inainte de a incepe serviciul am mai patit ceva...Razvanel se juca cu o undita de jucarie si tot arunca firul ala care la un moment dat mi-a intrat in ochi si mi-a si iesit in secunda doi. M-a durut rau, ochiul s-a inrosit instant si cateva zile a stat asa. Apoi a trecut, eu n-am luat in seama, dar dupa cateva zile am inceput sa simt ca nu mai vad asa limpede si asta chiar de dimineata incepand. Simteam nevoia mereu sa ma scarpin la ochi sa-mi limpezesc privirea dar nu reuseam nmic. Apoi am inceput serviciul si faptul ca stau cu ochii in calculator pana seara nu ma ajuta deloc. O sa ma programez la doctor cat de curand ca nu-i de gluma...
Bubu, deocamdata nu am poze de la botez dar o sa va arat cum fac rost de ele. Cred ca sunt foarte faini pantofii movulii.
Ramo, mersi de link, ce-mi place de Andru tau, e asa de tonic!
Chiar, ce-i cu Tonic?
M-am speriat cu betisoarele de urechi, eu mai folosesc cand si cand...
As vrea sa va povestesc putin de invatatoarea cea noua a lui Razvanel care se pare ca are o suta de ani si e in toiag!
Sunt tare necajita, mai fac si haz de necaz, rad eu rad, dar nu-i rasul meu! Insa nu am timp asa cum mi-as dori...deci ma opresc aici si cu prima ocazie va pove mai mult.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
luny spune:
fetelor, va multumesc ptr ganduri....la noi asa a fost din totdeauna...rare noptile linistite...
plecam in IOR, daca vine cineva, suntem p-acolo..
si apoi duc baioatul la mama siiiii...noi plecam cu sor-mea in Salsa

EDIT: KYA, am citit de Zana...bine ca nu e ceva mai complicat si ca ti-a functionat atat de bine instinctul, se rezolva! Pupici!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Luny, ce super! salsa! 
Eu am stat in bucatarie, ca m-a mancat rau cu pestele ala
si am ales la oase vreo 2 ore
. Nu avea multe, dar erau pestii mici si am ales un castron mare de carnita buna sa fac perisoare si crochete
Nu va zic cum au mancat astia mici, se bateau iar turcii ![]()
Ia sa descarc eu poze...
Olgu, macar n-a mai facut febra si o sa-si revina!
dar de ce te-ai panicat asa?? din cauza convulsiilor, asa-i?
nu te mai gandi, nu o sa faca!
mimonix spune:
A fost bombardament cumva?
Unde sunteti toate?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Io is aicea, franta... am dus copilul mare la Taikuando... sau cum s-o fi numind...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Io is aicea, franta... am dus copilul mare la Taikuando... sau cum s-o fi numind... Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
super stilul, i-a placut?

Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Proba, proba Naty, nu te uita Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
ola-la!!!
supeeerba!!imi place mult cum cade, iti vine minunat!Iubirea mea,
ramo_cata spune:
si eu sunt aici..andru imi rascoleste sertarul cu chilotei
,i-a amestecat pe ai mei cu ai lui ta'su,suntem singurei ,adica cu soacra mea dar ea doarme..catalin a plecat sa vada meciul cu niste prieteni,iar noi asculatm muzica..
bubu astept pozele..beiii nu mai stiu ce sa mai gatesc..as vrea sa fac o mancarica de ficatei dar nu stiu cum..am rasfoit bucatarasul si nu am gasit mai nimic...poate imi dai vreo idee...
nico cum s-a comportat stef la taikuando?
luny sa ne zici cum a fost la salsa..ce misto...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)