Puiuti de Randunici 2008!! (312)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Proba, proba
Naty, nu te uita

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

mama ce misto e ...si pantofiorii sunt f draguti dar lochita e misto misto si iti vine super bine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubuuuu, ce rochita , ce pantofi , dar ce tzitzi E aceasi Bubu care a dezosat DOUA ORE feste? Neee Te suspectez de personalitati multiple
Luny, noi ne-am uitat prin IOR dupa voi, dar cred ca am ajuns prea taziu Dansando, bailando amigo ,iuhuu
Nicoleta, sper sa se acomodeze Stefan repede, sa-l cucereasca karatele alea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

ma duc sa pregatesc zvarluga de nani ca a inceput sa se smiorcaie ,nu-i mai place in camera asta,tot trage de usa sa plece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, m-am uitat. Si te-am adorat
NB tuturor!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bubu mea culpa!
Bitza ai PM!
Gecko imi pare rau de bubuitura! si eu!
Kya offf! si inca o data instinctul de mama e infailibil! succes maine!
Raluca bv pt micul grec!
Clau

mama Bubu ce frumos!! esti tare eleganta!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc!!!!
Baaaii, are o croiala super la sani, volanele alea dau un volum , plus un sutien misto cu bretea dupa gat

Mimo, esti mortala, zau! cred ca ai dreptate , cu personalitatile!! M-a mancat rau de tot cu pestele, aveam degetele murate, de la atata umezeala, imi venea sa le arunc! PLus ca la perisoare m-am chinuit ca se desfaceau in ciorba, dar am fost desteapta si am pus doar una...si apoi le-am fiert separat, dupa mai multe incercari...pana am nimerit compozitia!

Am pus retetele pe bucataras

Edit: V-am zis ca rochita am luat-o din Victoria, dupa ce Roxana-Claudia mi-a aratat poza cu rochia ei, turcoaz Deci ii multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, Mimo, Stefan a fost numai zambet tot timpul, vrem sa-i luam si tzoale potrivite... dar pentru mine, criminal! Sunt obosita rupta! Mai strang pe aicea si ma duc la nani...

Bubu, ce fain iti vine!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, hello, am culcat copiii si imi astept sotul care trebuie sa apara din clipa-n clipa. Stam putin la povesti si la culcare ca-s franta.

Mamaaa Bubu, superba rochita si pantofii! Esti faina rau, o sa fii cea mai frumoasa.

Ramo, spor la separat chiloteii si asezat frumusel la loc.

Luny, cand plecati in Salsa? Noi n-am mai ajuns in parc, venit tarziu si facut teme pana la 20 , cum ti-am scris pe mess. Distractie frumoasa si sa faceti poze.

Nico, succes puiului la chestia aia care se numeste ciudat. Mi-e greu sa mai dau acum in urma sa vad exact cum se scrie, intelegi tu ce zic.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clau, peste 20 min

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

gata m-am imbracat in tinuta de scandal,mi-am facut un ceai de tei ,mi-am luat un castronel cu struguri ,am halit o prajiturica...ups cam multe pentru ora asta dar ce sa fac singurica...

andru meu a cam tusit azi...mai ales acum pe seara inainte de culcare...i-am dat nurofen ..ce altceva pot sa-i mai dau?nu are febra,nu are mucisori dar a stranutat cam des si tuseste putintel..cred ca o sa ma duc cu el la un control.. si-asa nu am mai fost de multicel...

luny distractiune placuta la salsa...

Mergi la inceput