Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 17
somnorica spune:
Salutare
Ariel, bine ai revenit. Si eu am zis ca nu o sa il mai iau pe balaur in concediu, si totusi, am mai facut 2 rezervari cu tot cu el.
Olguta, si aici se practica: are copilul febra? este viral. Mergeti acasa, si asteptati. Nu stiu de unde isi dau seama daca este viral sau bacterian doar dupa un simplu control. Oricum, au avut dreptate in cazul nostru.
Luny, stiu ca nu te ajuta cu nimic, dar totusi iti spun: NU ESTI SINGURA! Azi noapte, la 3, m-a trezit balaurutul cu o palmuta peste ochi si cu "teeeee" "taaaaa" "aooo". Peste jumatate de ora vroia "aide". A plans ca nu am vrut sa ma misc, m-a calarit, m-a dragalit, a sarit pe mine. Asa a tinut-o 2 ore. Face asa pentru ca ii ies ultimii doi canini. Oricum, prefer asa, decat cu febra si urlete.
Va sarut, si ma duc la facut show pentru balauri.
Robi
bitza037 spune:
Mihule daca vrei sa-mi dai adresa ta de mess......ca poate ma lamuresti si pe mine.....si o sa-ti mai dau niste detalii dar sa nu ocup pagina de forum cu d-ale infomaticii.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
Ariel,sunt cazuta pe spate
...super
,sa va fie de bine...abia astept pozele..imi pare rau ca ati avut si zile grele,dar imi place ca ai tonus bun si ai venit sa ne pove partea plina a paharului.
Abia astept sa ajung si eu pe acolo,dar cine stie cand
...
Da si tu link-ul hotelului sa visez putin.
Bubu,am vazut si eu nepotik scumpa,si prichindeii party-iti,am vazut si peisaj de viena,si pui de Nico.
Olgutz,ma bucur tare ca Hoy e bine..sa o tina Domnul asa..
mami de TEA (1.04.08)
gecko spune:
hop si eu
pe inserat
cafea mai vreti???
, ceai?, bombocino
anyone????
hai sa va zic ce am reusit sa fac
...i-am spart capul la copchil
. Cand l-am luat de la gradi, am facut bye, bye si toate alea la gagici, si cu el in brate am facut rasucire 180 de grade si l-am dat cu bostanul drept in coltul unui dulap suspendat...muica ce de sange a mai curs, zici ca am bagat drujba in el
...si cand colo are o plaga cat un varf de ac facuta chiar in dreptul unei vene
. Are cu ce imi scoate ochii de-amu incolo
.
olgutzika, ma bucur ca sunteti inspre mai bine
valentina, cum e Matei? A scapat de muci?
clauclau spune:
Hello dragelor, ma bucur ca Sophie este mai bine.
Luny, imi pare rau de noptile astea frichinite, or sa treaca pana la urma. Stiu ca-i greu acum si vrei o solutie dar incet, incet pe masura ce o sa creasca o sa doarma mai bine. Acum poate ca mai sapa si ceva prin gurita, eu asa cred...
Gecko, pup caputul celui mai frumos sa treaca repede buba.

Ariel, ce frumos!!! 

Abia astept poze cu voi.
Somnorica, multumesc frumos pentru vot.

Becca este pe locul 3 acum.
Multumesc din suflet randunicilor care au votat-o.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
ralucaspm spune:
Clau,
. Am votat si noi Rebeccutza.
Nu am mai avut timp sa scriu. Noi suntem bine in general. Iorgos a tot avut otita toata vara si nu a apucat sa intre de prea multe ori in mare.
Acum vorbeste intr-una si ma surprinde in fiecare zi cu cuvinte noi. 
Ieri, de exemplu, ii imbracam sa o ducem pe Ioanna la gradi. Ii cer lui Iorgos sa-mi dea pantofiorii Ioannei. Mi-i da si zice ; "tim" (=poftim). Plecam si pe drum, ajungem in dreptul unei curti in care sta o batranica pe care o salutam si cu care vorbim de cate ori trecem pe acolo. Inainte sa apuc sa spun ceva, il aud pe Iorgos tare si raspicat: "Kalimera !". Am crezut ca a vorbit altcineva.
Ne intoarcem acasa, eu si Iorgos si eu ma asez un pic la calculator. El zice:"angalia, angalia" (= in brate). Ii raspund ca nu pot acum ca am un pic de treaba si ca o sa-l iau mai tarziu. La care el zice "-E pakalo !" (=se parakalo = te rog).
Mai tarziu ii taiam unghiile si numaram. El stie "unu, doi, tei", dar pt prima data, cand am zis eu "noua", el a zis "noua, dete (=zece)".
De vreo saptamana a invatat sa zica "nu pot", iar de cateva zile "nu vreau". Acum 2 seri il intreaba sotul unde e mami, iar el ridica din umeri si zice "nu tiu".
Alaltaieri tot striga "Culuca, Culuca !". Il intreb cine e Culuca si imi raspunde "tu". 
Uram si noi insanatosire grabnica puisorilor bolnaviori si fugim 
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
ralucaspm spune:
Zoze, pe ce pagina sunt fotografiile voastre pt concurs ?
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
clauclau spune:
Raluca, pozele lui Zoze sunt la pag.17, zoz1 si zoz2. Multumesc mult.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
mimonix spune:
Saluti
Cinci minutele de respiro va dedic, ca pana acum am facut teme la mate si cumparaturi si imediat vine Dudel iar dupa ce adoarme el ma apuc sa gatesc. Am zis sa nu ratez momentul ca vad ca sunteti toate in verva si parga vad ca iar o stergeti
fara urma.
Olgutz, ma bucur mult ca Ho-I e iar vesela si ca noaptea n-a fost agitata. La servici ca la servici, deh! 
Ariel, bine ai venit! N-am inteles daca ti-a priit sau nu, cred ca deocamdata nici tie nu ti s-au limpezit bine mintile. Inteleg ca totusi a fost frumos si mancarea buna ![]()
Gecko, vai de el micutul, ce ghinion sa aiba sa se loveasca fix unde nu trebuia. Nici nu vreau sa mi te imaginez, desi doctor "de salvare" fiind imi imaginez ca nu te pierzi usor cu firea.
RalucaSp, ce frumos ai povestit de Iorgos Doamneee
Si ce de cuvinte amestecate grecesti si romanesti stie , bravo lui 
Luny, Nico, Somnorica...nu pot sa spun decat ca nu-mi imaginez cum va tineti drepti dupa atatea nopti nedormite 
Bubu, o scumpa pitica
Sa fie sanatoasa ! N-am inteles prea bine unde si-a suspendat cumnata-tu biroul , dar parea interesant ![]()
Va pup 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea