Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 16
ariel_7000 spune:
Salamalecu ! Ne-am intors ieri dimineata, dar am cazut rapusi pe la ora 4 si am dormit pana acum!!! eu, ca marcel e deja la munci
.
am rasfoit putin in urma si am vazut ca olgutzu a avut probleme cu febra
, am gasit niste poze de nico, pe care inca nu le-am vazut...si m-am oprit, mai incolo citesc tot.
deci, locoatie superba!!! de vis! cateva puncte in minus, dar prapadite rau, asa ca nu merita amintite. mancarea de la excelent in sus, mai ales pt cei amatori de fructe, legume si cei care vor sa experimenteze din deliciile bucatariei arabesti. era si carne cat cuprinde, de toate soiurile si felurile, de la pui la broaste si alte aratari. (rata, peste de toate felurile si marimile, fructe de mare - delicioaseeeeeee - eu le uram inainte! porcul lipsea total, vita, vitel de toate felurile, chiftele si tocaturi specifice)...eu m-am limitat la pui si la fructe de mare, in rest tot felul de lugume cunoscute si necunoscute, fructe, dulciuri, pe care eu le-am evitat din cauza ca erau cumplit de dulci, m-am mai delectat cu iaurtul lor cu portocale, teo era fan inrait si cu mierea neagra, foarte parfumata si curmale proaspat culese din gradina hotelului.
gradina era uriasa, plina de flori, iarba, palmieri incarcati cu curmale, yasmini care miroseau de te imbatau, iar la balcoane erau niste liane cu flori roz/albe/portocalii, care aveau un miros divin.
piscinele mariiiiiii, bucuria lui alex, care inoata perfect acum, fara niciun ajutor, erau si 2 jacuzzi, pe care le adoram eu si teo. ![]()
marea era la nici 2 minute de camera, nisipul roscat si cam aspru pt gustul meu si al lui teo care mergea ca un barzoi simandicos prin el, apoi s-a obisnuit. apa marii SUPERBA!!!! atata timp cat nu o inghiteai sau nu iti intra in ochi, caci era foarte sarata si se lasa cu usturimi - motiv pt care Teo nu mai suporta sa intre in apa! se lasa cu urlete si jale mare...sper doar sa-i treaca repede, sa nu mai avem circ la fiecare dus. si cat ma gandesc cat adora sa se balaceasca 

pe mine m-a piscat o meduza toxica,
, noroc ca m-a atins doar putin, cu varful unui tentacul, caci era un nene acolo atins zdravan si am inteles ca a stat 2 zile prin spital. pe mine abia m-a atins si mi-a amortit juma de picior, mi s-a umflat rau si s-a basicat, dar am pus comprese, am dat la greu cu fenistil
, asta mi-a venit in minte...si intr-o ora s-a dezumflat si au disparut toate urmele. a mai ramas doar 1 sg punct, acolo unde m-a atins...ce ciudatenie!!
apa era foarte limpede, ca "in filme"
, se vedeau pestisorii cum inotau pe langa noi, am facut ceva snorkeling pe acolo, insa eu voiam d-ala serios, in larg...ma rog, asta a fost marele rateu si dezamagire, caci nu am putut merge in excursia la Insul Giftun si la snorkeling adevarat, caci Teo s-a gandit sa faca circ si show, febra si urlete, din cauza unei masele nemernice
, care s-a gasit acum sa sape
. asa ca....am avut 4 zile de urlete continuu, de copil caruia nu-i mai placea brusc NIMIC si mormaia non stop si plangea si voia NUMAI SI NUMAI la mine in brate
, sunt cocosata si ma doare spatele de cat am carat la el, alex si-a dat si ea in stamba putin, cu mancatul, cu care nu prea m-am agitat, dar mai ales cu :"NU VREAU!".
Ne-au mai placut mult echipa de animatie si specatacolele date in fiecare seara, copiii aveau minidisco, apoi urma un program pt cei mari, foarte fain si amuzant, concurs de miss, de mister, la care a participat si un tip din grupul nostru de romani si am lesinat de ras, ca s-a lasat cu deghizari in cantarete si al nostru era Shakira (cu toate ca el era brunet)
. Ne-am imprietenit cu grupul de romani cu care, foarte faini, super draguti, tineri si distractivi. era si un baitel, cu care s-a imprietenit alex si s-a jucat mereu, chiar ne distram ca isi faceau ochi dulci
. teo in schimb si-a facut o admiratoare nemtoaica, o prichinduta de varsta lui, chinuita si ea de dintisori, care cum il vedea sarea pe el sa-l pupe si sa-l frece pe freza. seara se intalneau la minidisco si dansau si ei, faceau niste figuri de ne stricam de ras.
tragand linie, a fost minunat si sigur voi mai repeta figura, insa in 2
, fara copii, poate, daca imi trece imbufneala, o voi lua doar pe alex. pe teo nu cred ca il mai iau in vacante pana la 4 ani sau doar aici, in zona, nu la mii de km departare, cu trambalat in aeroporturi, avioane, autocare...
asa, zborul a fost super. mi-a placut enorm si recunosc ca era marele meu stres. mai ales decolarea si aterizarea. au fost super, super, la aterizare la intoarcere, au pus o muzica "ingereasca" si cand am trecut de deasupra norilor, prin ei, apoi ii vedeam deasupra, cu muzica aia..., aveam senzatia ca suntem ingeri. superb! vederea de deasupra desertului e impresionanta. o mare uriasa de nisip si de munti stancosi, fara o singura pata de vegetatie. apoi incepea sa se vada marea rosie, o frumusete, turcoise, se vedeau recifurile de corali, SPLENDID!!!
aaaa, am uitat sa va zic de excursia cu vaporasul cu fundul de sticla!!! a fost ceva de vis, de neuitat! ne-am trezit printre corali si pesti colorati, mici, mari, uriasi
. o frumusete! am facut poze, sper sa fi iesit clare....
mama cat m-am intins!!!! nu mai recitesc, sper ca am fost cat de cat coerenta, ca inca sunt chiauna de oboseala.
zoze, la ce spital lucrezi tu? o tipa din grupul nostru lucra la spit nr. 1 din craiova, era asistenta la anestezie. poate sunteti colege
. eu acum am avut o revelatie si mi-e ciuda ca nu am intrebat-o daca te stie...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Copilul meu e cu mama acum, de dimineata nu mai avea febra...azi-noapte a mai facut un puseu de febra si l-am executat cu un Diclogesic. Nu a mai gemut, nu a mai tresarit...am vorbit cu mama acum si era vesela, alerga pisica sa o puna sa faca nani.
Luny, Cami, Naty, de varianta 1pic de algocalmin/kg corp stiam, se pare ca am facut o combinatie din ce am citit cu ce stiam. Saru'mana, notez, ca cine stie ce alta minune fac...
Trimit asa, ca mi-a crescut teribil tensiunea la serviciu. Am si asa nervii fff intinsi, mi-e ca explodez 

Bai, intreb de o saptamana ceva, ma, si convenim ceva, iar acum, in al 12 lea ceas, ne razgandim, si facem taman pe dos 

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
bitza037 spune:
Mihule...pai eu stiam ca am extenisa AVI...dar vad ca la eroare zice altceva.....sau nici nu mai stiu...ca m-am pierdut in detalii pe care nu le mai sintetizez corect
uite asta este mesajul de la eroare
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/webhelp/default.aspx?&mpver=11.0.5721.5260&id=C00D1199&contextid=84&originalid=80040218
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
yupiiiiiiiiii a venit Ariel....ce fain ca ti-a placut si v-ati simtit bine.........mi-a palcut mult ce ai povestit, de abia astept poze....sunt cu ochii p-aci![]()
....adineauri inainte sa scrii mesajul ma gandeam la tine, dar am zis in gand....eeee ea vine pe 23 ..mai este pana atunci.....pe cuvant daca mi-am dat seama ca azi suntem in 23.....ca asa tineam eu minte ca trebuie sa vii...
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Nicoleta spune:
Arieeeeel, bine ai venit! Ce bine suna vacanta voastra!!
Olgule, sa treaca repede ziua de azi si sa dormi bins la noapte. Ma bucur ca S este bine.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
neatza!
arielu' bine ai revenit, sa va fie de bine! hai cu poze!! vad ca amandoua am ajuns la concluzia ca poate fi chinuitor cu copilul la varsta asta, si noi la anul vrem singuri, ne-a cam terorizat si pe noi Muf...
am vazut mica nepotica de Bubu, frumusica foc1
u am inteles cum e inventia...e in balcon, e apartament de bloc si au facut ei scara si camaruta aia, sau cum?..
faina si petrecerea!ufff, ce papa Steful, te invidiez..![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
Alecum Salam Ariel! asa imi doresc si eu sa ajung pe acolo.. am o boala mare si nevindecata cu Orientul.. mi se trage de cand am stat in Istanbul.. abia astept sa vad pozele frumoase..
Bitza daca ai Vista sa stii Media playerul are multe rateuri, din cauza de sistem de kko numit Vista (care e cel mai prost sistem ever).. deci sa inteleg ca tu nu poti deschide pe calc tau filmuletele sa le vezi? incearca sa deschizi cu Media Player Classic.. uitat-e in proprietati ca sa vezi exact extensia.. AVI nu ar avea de ce sa nu mearga totusi cu media player..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
Olgule, ma bucur tare ca e mai bine Sophie
bai, la noi e tot mai urat noaptea, si sa mor daca inteleg de ce, ce se intampla cu Mateiul meu...se trezeste plangand si topaind in pat, sa-l iau de acolo...cateodata sta in pat cu mine si maraie o gramada si se foueste si se impacheteaza in tot patul pana adoarme,dar sa fie acolo cu el cineva, nu singur! alte dati, ca aseara, plange destul de urat, nu vrea in patul meu, se da jos maraind, merge la usa, ajunge in sufragerie, se invarte ca un titirez ca nu-si gaseste locul si cred ca nu stie nici el de fapt ce vrea, nu vrea in brate..
il las, isi face numarul, si apoi vrea sa adoarma doar la mine in brate...o fi ceva gen anxietate de separare?..nu mai stiu ce sa fac cu el, mi-e asa de mila..
fff rar se intampla sa se trezeasca, sa maraie putin si sa reuseasca sa adoarma singur la el in pat, fara sa-l iau...nici sa-l las sa urle in pat nu pot...ma scuzati, ma descarc si eu..stiu ca am mai pove, si ca unele dintre voi mi-ati spus deja parerile voastre, ,dar mai zic si eu sa ma racoresc...cat as vrea sa doarma si el linistit!..si eu, eventual..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
'Neata!
Mihule, faci confuziuni
, Alexia este gagica lui Vlad, nu verisoara
, e viitoarea sotie, asa zice, daca ii loveste cupidon pe-amandoi
, asta mi-a zis-o ieri!![]()
Ma bucur ca v-a placut de nepotica mica 
Luny, da, asa, e a facut un fel de pod in balcon, a scos un geam de la camera si pe-acolo se intra, in dreptul scarilor, celalalt geam l-a zidit si a pus usa la balcon. E super tare! zici ca e casa cu etaj
. Dormitorul lor e mare, are cam 18 mp si dadea fix in balcon, mare si el. Si au inventat chestia asta! ![]()
Ariel, ce frumos ai povestit! Abia astept pozele!
Fug sa imbrac piticii ca plecam la mall sa-mi caut pantofi! ![]()
Nicoleta spune:
Luny, imi pare rau de noptile voastre, nici ale noastre nu arata bine, dar asta e, se trezeste dupa mare lui iubire... si ii mai ies si masele si canini... Vor trece si astea, si se vor linisti. Nu cred ca este nimic in neregula cu ei, asa e felul lor.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei