Puiuti de Randunici 2008!! (312)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, glumeam cu frumusetea... sanatosi sa fim!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nepotica mica, mosita de randunici

Iar apropo de cocteilul by Aril, 5 ml nurofen+ 5 pic algocalmin, pentru febra peste 39,5.
Pentru febra mai mica, nu cred ca-si are rostul combinatia...eu parca n-am auzit-o zicand nimic de 2,5 ml nurofen cu 5 pic algocalmin......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubule, fiica si mama, bucatica rupta!! Si inventia!! OAU! :)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Nico, asa e! Plus ca asta mica seamana ca doua picaturi de apa cu prima nepotica
Misto inventia nu? se pricepe cumnatul meu la toate

Iata si pozele de la party Enjoy!
Stef a fost super, s-a imprietenit cu toti adultii, ii tragea de mana sa-l plimbe pe-acolo, apoi ridica mainile sa-l ia in brate, asa ca am stat suuuper linistita A mancat si el un snitel de pui, cat un deget de subtire si 2 cartofiori prajiti , apoi i-am dat un sfertde banana, ca se tot ducea la locul unde s-a servit masa si ridica din umeri ca nu mai e papa , apoi juma de piscot, apoi blat din tort , nu-i mai statea gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo nu se mai da cu leaganul ala.duminica l-a pus catalin sa vada cum reactioneaza,si i-a placut zvarlugii...ii place sa asculte muzica la el,sa-l bataie si sa se suie cu picioarele in el

nicoleta am vazut pozele si sunteti niste frumosi...multa bafta lui stef la karate

bubu sa-ti traiasca nepotica..e leita mami ei...super inventia cumnatului
..superbe pozele de la chef..alexia e o dulce iar vladutz si stefu niste scumpicei...

ca mi-ati vazut zvarluga....e un dulcic si pe fiecare zi imi arata tot mai mult cat de mult ma iubeste...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..
Sper ca sunt mult mai bine puii bolnaviori..
O zi buna sa aveti.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata'......

ce fain mi-am inceput ziua...cu peisaj vienez supercare mi-a mirosit a aer curat de munte

si o nepotica de bubulina cu o fatza expresiva cum rar vezi la bebei asa mici si care seamana cu mama ei ceva de speriat

aaa. si uitasem l-am vazut ieri si pe Andru...cum dadeda ture la sufragerie si pe urma cum dansa...mai, copii astia zici ca au fost la scoala de dans ...cum se misca ei pe ritmul muzicii

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

mai fetelor simt ca innebunesc...incerc de o gramada de timp sa pun si eu un filmulet cu Antonia....are fata aproape un an si jumate si nu am pus nici macar unul......
ideea este asa: am descarcat codecuri....nu a mers.....am copiat cd-ul de la LG crezand ca asta este cauza si ca nu recunoaste calc formatul(sper ca m-am exprimat bine)....iar nu a mers...acum zice ca din cauza codecului...la naiba sa le ia ca nu mai stiu ce sa le fac....ceva nu fac bine si nu stiu ce????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!

Bubulina, ce frumoasa e nepotica mica!!!

Nico, vreau si eu la Vienaaaa. Ma pun bine pe langa Mimo si poate ma ia si pe mine. Si voi sunteti niste frumosi

Olgutz, ce face Sof? Sper ca ati dormit mai bine

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Neatza!

Bubu ce bine seamana pitica cu mami, iar verisorii Vlad si Alexia iar mi se pare ca seamana bine de tot!

Bitza ce extensie au filmele? avi, mpeg sau alte nebunii? si ce marime? ca pe webshots primeste avi, mpeg dar nu mai mari de 100Mb parca.. pe onetruemedia merg si mai mari.. pe flikr nu stiu ca nu folosesc..

Olgutz sunteti mai bine da?
Naty cum a fost prima zi cu bona?

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput