Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
http://community.webshots.com/album/574765024fDgYQG
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
'na seara!
Azi nu a mai sarit febra de 39...e veseluta, a ciugulit, nu a mancat, a dormit ( si eu cu ea )....acum ma trage de par, cred ca e de bine.
Mi-e groaza de noapte! Am Diclogesic, am fiole de algocalmin ( care era cocktail-ul lui Ariel? 1 pic pe kg/corp plus 5 ml Nurofen? ), si cu Dumnezeu inainte....
Si nu, nu am fumat! Desi nu m-am gandit la tigara azi decat ca la marea izbavire...
Va multumesc tuturor pentru suport, pentru mesaje...it means a lot 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
natynic spune:
Da, asta e cocktail-ul; dar nu-l folosi decat peste 39 de grade (sa speram ca nu va fi cazul). Noapte usoara iti doresc ca stiu bine cum e
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Olgule,eu cred ca daca azi n-a mai sarit de 39 e mare lucru si sigur nu va asteapta cine stie ce noapte grea. Va tin pumnii oricum si de la Dudel un pupel pentru fata 

Nicoleta, am vazut ma ce frumosi erati
Si cu linistea din bloc esti de coma
Dar Stefan ce zice, nu-i e dor de prieteni, de doamna, nu-i stingher la scoala, nu maraie, nimic?
Naty, nu stiu...teoretic asa se recomanda dusurile, cum spui. Practic cica ii creezi un mare disconfort ca e in frison deja si tu-l bagi in dus, brrrrrr. Cred ca am ramas mai traumatizata eu de dusurile alea de fapt ![]()
Bubule, astept poze cu pitica, sa vedem si noi pe cine am mai "mosit"
Va pup ca programul meu inca nu s-a incheiat, doar am mucit pe-aici un pic pe tastatura ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mihutza11 spune:
Olgutz hai sa isi revina Soph!
l-am vazut si pe Andru-batzaila, si pe Muful la atac de struguri, si austriecii relaxati..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
cami33 spune:
Olgutz
, cocktail-ul lui Ariel era 2,5ml nurofen+5 pic algocalmin la febra peste 39 si 5 ml nurofen+5 pic algocalmin la febra peste 40.
Sper sa nu aveti nevoie si sa fie bine Sophiphi
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Olgutz , cocktail-ul lui Ariel era 2,5ml nurofen+5 pic algocalmin la febra peste 39 si 5 ml nurofen+5 pic algocalmin la febra peste 40.Sper sa nu aveti nevoie si sa fie bine Sophiphi ![]() _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein) |
asa stiu si eu, 2,5 ml nurofen+5 pic algocalmin...sau o picatura/kg corp, asta de la pediatra mea, si cred ca e prea mult sa adaugi la varianta asta si nurofen, mie mi-a spus doar algocalmin!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Mimo, Stefan in prima saptamana a plans intr-o zi ca-i e dor de prietenii lui adevarati... Acum e ok, incerc sa-l scot mult in parc, dar nu prea ma descurc mah cu partea de sustinere (ma enervez cand greseste ceva, cand imi spune ca nu a fost prea atent... de parca ar putea, cand nu stie limba...), insa sunt si eu om, nu masina, sa-mi vina omul acasa sa mai respir si eu si sa vina si ZEN-ul... Maine il duc insa la karate, ca isi doreste muuuult. Sa-l vad cat de receptiv va fi!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Gata, mai, am fost la party, ne-am intors, i-am dat lui Stef sa pape, ca acolo au avut cartofi prajiti cu snitele, nu ca n-ar fi mancat si-acolo
, dar i-am facut o canuta de cereale cu lapte si biscuiti Milupa, apoi baita, mangaieli, pupaceli, povesti ![]()
Mimo, acus pun poze cu iubita mica si pun si cateva de la party de azi, ca m-am conectat pe laptop ![]()
Nico, sunteti foarte frumosi toti patru! 

Matei si
18+ cu Luca/ Mihnea