Puiuti de Randunici 2008!! (312)
Raspunsuri - Pagina 13
Kya spune:
Mimonixo daca vrei sa schimbi zgomotul, te astept la mine, ca se izoleaza blocul in exterior. Este imbracat tot in schele, se pun geamuri termopan peste tot, se scot aparate de aer conditionat. Cuvantul de ordine este ciocan, picamer, bormasina, tencuiala care se da jos si este lasata sa pice libera. IN PLUS, am tot felul de omuleti care se plimba pe schele prin fata geamurilor 
Si toata distractia asta va dura 4 luni 
Luny nu pot sa vad pozele ca nu ma lasa serverul asta. Le las pentru acasa. Dar din ce au comentat fetele
deja.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
ziua buna...
luny am vazut pozicile ,
mancatorul de struguri pe furis..andru mi-a dat de cap ,nu mai sta deloc...inchide ,deschide usi la ordinea zilei..azi eu eram in bucatarie iar el a iesit in hol,a urcat cele 3 scari pe care nu le suport...si cand ma duc sa vad ce face era cu
si capul in jos sa-si ia un papuc dupa treapta ,am crezut ca mor...nu stiu ce sa-i mai fac ,face numai si numai dracii...pana sa adoarma am reusit sa fac o ciorbitza si am aspirat 2 camere..acum fac niste chiftelute si cand s-o trezi sa spir si restulcasei...ma duc sa vad ce-mi fac chiftelele,am dat si niste mere pe razatoare sa le bag la congelator...
si multa sanatate puiutzilor bolnaviori
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Si pentru ca m-a provocat randunela Gecko, va dau si-un Youtube de nota o mie 

Ca doar m-a somat sa schimb tonul ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Bine, bine recunosc
"Beat it" mi s-a parut un titlu inspirat pentru starea mea de spirit ![]()
Si-am uitat sa zic si ca l-am vazut pe alergatorul Andru in sala de gym a Ramonei
Scoate fata fotoliile alea si baga niste saltele moi
Se mai da Andru in leganelul ala?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Hello Tuchi!
Si evribadi ![]()
Cam asa am fost si eu si sunt pe fuga!
Bitzo, nu prepar nimic, n-am mai preparat nimic bun de vreo saptamana...doar rapid supica/piureute/gratarele...
Azi dimineata, cum s-a trezit Vlad m-a intrebat daca sora a ajuns acasa cu bebelina si vrea mult sa o vada si el. Si le-am dat sa pape la amandoi, apoi ne-am urcat in taxi si am fost la ea
Cu cata dragoste a mangaiat-o Vlad pe cap, a pupat-o nu mai putea dupa ea! Si am tinut-o si eu in brate o gramada
Stef se catara pe patut si zicea "aa-aa", adica face nani ![]()
Apoi am venit repede acasa, le-am dat supica cu galusti, i-am culcat si peste o ora ii trezesc sa mergem la ziua unui baietel, la un loc de joaca.
Mai stau putin si le pregatesc hainutele si sa fac geanta de drum...
Aaa, dimineata am fiert ousoare de prepelita, iar lui Stef i-am pasat 4 cu o lingurita de almette si cu rosie cubulete si a papat pe paine
, o nebunie, ce i-a placut! Apoi juma de mar ras cu miere si biscuiti ![]()
Olgutza draga, imi pare rau de febra mare a puiutei! Pupic sa treaca repede! si sa te linistesti si tu!
Vali, cum mai e Mateiu? ati fost la dr?
Simo, tu ce faci?
Nico, frumos mai povestesti tu de-acolo
si hai cu ZEN-ul ala, sa treaca mucii la baiat! Sinupret e de muci, nu ai?
Mimo, nasol, fata, cu picamerele...
hai si la tine cu ZEN-ul ![]()
Ramo, ce titirez scump am vazut, ce sufragerie mare ai!! ce scump e cum danseaza 
Nush ce mai vroiam sa zic...stati asa sa termin de mancat ![]()
bubu05 spune:
Aaa, vroiam sa zic de sora, ca i-a venit dimineata lapticul
si era asa de fericita, ca aseara fata sugea si apoi plangea de nu mai putea, se agita, baga pumnul in gurita...si dupa 60 ml de bibe a adormit instant...dimineata si-a luat galactogil, apropo, 60 ron cutia
, a luat o lingura, si la primul alaptat avea sanii beton armat, tzasneau singuri 
Am si poze, dar nu pot sa le descarc pe calculator...cand deschid laptopul va arat ![]()
mimonix spune:
Hello Tuchi si Bubu 
Sa va zic cum stateam eu asa, vorbeam la telefon si mai dadeam cate un refresh din reflex si deodata, ce-mi vad ochii?
Pe banda aia de jos, unde se deruleaza produsele Quelle, un baietel cu un pickhammer
Il gasiti la jucarii "set pickhammer Bosch"
Nu mi-a venit sa cred
Kya
sa ne imbratisam zic daca impartasim aceeasi soarta
O luam si pe Stela aproape cu telenovela ei
Si ca mi-am adus aminte, ce-o mai face vecinul Lianei care renoveaza de 6 luni?
Cred ca se face grup mare pana la urma 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
Remember me?
Mimo, nu stiu de ce zici tu ca la febra PESTE 39 nu se mai fac impachetari si dusuri, ba tocmai atunci se fac, tocmai pt a scadea repede febra care chiar risca sa provoace convulsii! Si repet ce mai spusesem cand cu febra mare a Iuliei de luna trecuta, ce mi-a zis infectionista aia de la Babes ce tare destupata mi-a parut: cat mai mult de apelat la metodele "babesti", fizice: sosete cu otet, impachetari, etc iar antitermice mai rar si cand e chiar nevoie pt ca sunt toxice pe un ficat si asa suprasolicitat de febra si de deshidratare.
Oricum, sper ca la Ho-i
sa nu mai fie deja nevoie...
Cat despre fumat, Olgu, la imbolnavirile Iuliei, spitalizarile, pazitul perfuziilor, branulele infundate si intepaturile de rigoare am avut si eu aceeasi nevoie (in rest nu). Totul e sa-ti amintesti principiul de baza, pt un fost fumator adevarat: o singura tigara inseamna reluarea obiceiului. Niciuna=singura sansa de vindecare definitiva. Punct...
Kya...pana la cresa Iulia facuse o singura viroza urata, dupa ce am fost cu ea in Carrefour in plin sezon gripal, in ianuarie. In rest la fel, noi am fost amandoi unul de la altul morti de bolnavi, a luat si Tanta de la noi si Iulia nu a avut nimic-nimic. Asta nu inseamna sa nu incerci colectivitatea daca asa crezi ca e mai bine; doar sa nu fii cumva surprinsa daca lucrurile se vor schimba radical cu sanatatea Zanei. Eu, asa de la distanta, as zice ca as da orice sa ma poata ajuta mama mea cu cresterea copilului; stiu insa ca ai si tu destule nemultumiri la capitolul asta asa ca...tu le stii cel mai bine.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Salutare.
La noi in bloc e o linisteeee... parca nici nu am vecini! Numai eu mai tip pe-acilea, si copiii mei, de ma tem sa nu vina politia sa ne ridice, asa nota discordanta facem uneori! Dar vorba unei prietene, doar nu i-oi lega acuma de calorifer (cu calusul in gura, eventual!).
Si am uitat ce vroiam sa mai zic... am primit poze din prima sambata in Viena, sa vedeti ce frumosi suntem
.
A, despre colectivitate: pana la 2 ani Stefan a racit de 2 ori, la 7 luni (numai muci), si la 1 ani si7 luni (muci si febra). Pana atunci, beton, ieseam cu el pe ceata, vant, ninsoare, -15 grade... si nimiiiic! Ei, de la 2 ani de cand cu cresa... am patimit si noi putin, dar doar viroze respiratorii si o data otita.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 

si Sebastian